- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- OLED monitor topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike 32
aktív tag
válasz
Pancsermeste #35383 üzenetére
Nálam Vista32 alatt a 4Gböl látt 3326 ot 1600x1200 as felbontáson full grafton (csak a játékban) DX10 el a betöltés 83% nal követelte a VM et
-
Mike 32
aktív tag
válasz
- = Zk = - #29318 üzenetére
Bocsi de még nem írtam át 2 napos az új cucc
Igen abbólMSI 256/256 os
-
-
Mike 32
aktív tag
válasz
OkosTibiKing #22170 üzenetére
Ezek a kártyák szépen meg is fözik egymást 2 óra játék alatt
Hol megy be a levegö ?? 4mm havan köztük(#22184) leviske Nem olyan rossz ott az ABIT
-
Mike 32
aktív tag
válasz
katt777 #21579 üzenetére
Nem lennék ebben olyan biztos !!! Pont ezt írtam le hogy gyorsult azt ATI a driverel ,de néz meg mellé az NV-t is 1.1 el meg 1.2 vel és utánna vonj le következményt
Lehet hogy az ATi gyorsult xx%-ban ,de az NV meg még többel és ez nem véletlen !!
Az ATI csak annyit gyorsul a Crysisben amennyit engednek neki
és SORRY ha megbántok valakit -
Mike 32
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #21571 üzenetére
Elég korekt a tesz ,de azért a végén elmondta hogy fele fele arányban teljesitettek és mégis GX2 a JOBB
Amelyik játék elején az NV logo van abban soha nem lesz jobb az ATI (most már, régen lehetet) az ATI kiad új drivert PL: a Crysis-re akkor gyorsan csinálnak egy új pacth a Crysis-re
és megint az NV a jobb
Pl: az 1.2es -
Mike 32
aktív tag
Sapphire ATI RADEON HD 3870 X2 Na kezd ide érni a csökkentés
-
Mike 32
aktív tag
fagy53 Neked is THX
-
Mike 32
aktív tag
válasz
fagy53 #21143 üzenetére
Minden tiszteletem a tied
Meg aki ezt meg csinálta ,de nem refhütéssel az is biztos.Látszik a procin is 4.7GBundás22 Majd ha te is belinkeled hogy a tied megy annyin majd akkor
Kelvin Na erre gondoltam énis hogy EXTRA hütés nélkül hazai viszonylatban.
Nállunk nenm sürün lehet szárazjeget venni a sarki boltban -
-
Mike 32
aktív tag
Az ATI teljesen új GPU-val jött ki az NV meg még mindig a G80ast tupirozza
A Crysis meg erösen csak DX10 emulálás mert NV támogatott és akkor még nem volt DX10es kártyája az NV-nek .A G92 nek sincs még teljes DX10es támogatása mivel a G80 átdolgozott GPU-ja. Ezért nem akar az NV DX10.1 -etmert nincs még neki ilyen GPU-ja. (SZERINTEM)
-
Mike 32
aktív tag
válasz
Foglalt név #20530 üzenetére
Jobb is lesz az még
föleg hogy ha nem fogod vissza a rendszer memokat
-
Mike 32
aktív tag
válasz
pempellini #20366 üzenetére
Nekem az új ATT meg a Riva is beakasztotta a gépet söt az ATT vel elsem indult a gép miután kikapcsoltam
Csökkentetben be léptem uninstall és ment minden tovább
XP SP2 vel -
Mike 32
aktív tag
válasz
katt777 #20364 üzenetére
Nekem is volt NV még az elején ,de a képe szebb volt az ATI-nak és azért tértem át rá 9800as volt az elsö
.Azóta meg az NV csak azt látom hogy hazudnak meg csalnak.(3Dmark)például .Most már a játékokkal is elkezdték hogy mi jöhet még ??
Most már nem is kellene akkor sem ha jobb -
Mike 32
aktív tag
válasz
katt777 #20355 üzenetére
Pontosan erre gondoltam énis hogy a Crysis az 1 különleges eset.A COD4 pl 200 VGA rammal is beérte.
A Crysis benchmarkja nállam valamiért nem müködött kirakattam ablakba és a CPU t is csak 30-40 % on ment a VGA meg csak 41fokos volt (Crysis alatt 61) és a Vram-ból meg csak 64et evet ,de ment 5-7 FPS-t
-
Mike 32
aktív tag
Erröl tud valaki valamit ?
Mármint hütésileg jó ?
3870 -
Mike 32
aktív tag
Az NV kezdi túlzásba vinni
Érkezőben a 2 GB-os grafikus kártyák
Na persze ez is G92 es mint a 88asde azért eladják 9800gtx-nek
-
Mike 32
aktív tag
Nem akarok bele szolni mert az ár /érték aránnyal igazatok van. az biztos ,de a vmod-dal illik vigyázni a 3850 nél szerintem mert lehet hogy boot után füstöl nem mindegyik birja ez tény van amelyik ki birja és menni fog 3870es alap szinten ,de kérdés hogy meddig ? Az lehet 1 év meg 1 hónap is .Én nem merném meg kockáztatni a karit mert ha 10k sok akkor ha elszáll az meg még több.
Az ár meg itt a PH-n is változó attól füg kitöl és hol nézed mert árulnak 3850est 35kért ,de 42kért is .és ez igaz a 3870re is !!
Hungaris ez az ár az biztos .Ha a dollárt nézzük akkor meg 30 a külömbség az meg nincs 10k -
Mike 32
aktív tag
-
Mike 32
aktív tag
válasz
SystemRoot #18819 üzenetére
Ha ennyire tudjátok akkor nem szóltam DDR4 nek nagyobb a frekije ezekszerint akkor gyorsabb NEM?!!
De vannak itt okosabbak is majd osszák az észt azokathomi Miért is ?
-
Mike 32
aktív tag
válasz
SystemRoot #18803 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a 3850 es az a proc amelyik nem felelt meg a 3870es tesztnek !!!
Ebböl adodik hogy nagyon ritka az a 3850es ami futni fog 3870es alap órajelén.A másik meg a DDR3 helyet 4 van rajta ami gyorsabb is(nem sokkal az biztos)
Erröl ennyit szerintem.Melyik 3850 megy 775 fölé ??laci06 : a Driver cleaner csökkentet modban használd mert akkor takarit rendesen
-
Mike 32
aktív tag
Ugylátszik kezd beigazolodni amit josoltam miszerint olyan programokkal tesztelik az új kártyákat ami nem kedvez az ATI-nak és nem használja ki az újitásait (DX10.1 és a SM4.1)
hanem marad a régi NV-s teszt.Most már csak az hiányzik hogy az új 3DMark is kihagyja ezeket az újitásokat és erösen aláássák az ATI hirnevét !!
Akkor meg ugysen tudod egy NV-snek elmagyarázni hogy igazad van
De gondolkozzunk poiztivan
Akit zavar a hozzászólásom SORRY -
Mike 32
aktív tag
Az NV válasz X2-re
[link] -
Mike 32
aktív tag
válasz
Anthony28 #17700 üzenetére
Csak nehogy azis kitolás legyen mint az elöd (pl: DX10.1helyett DX10 vagy SM4.1 helyet SM4)az elöd is igy nyert mert a tesztben volt SM3 amit csak az X850 tudot az NV meg belerakta a 6600os ba és verte az X800 sorozatott,de csak pontokba játékok alatt sehol sem volt
-
-
Mike 32
aktív tag
Olvastam valahol ,de haagyon ütnek sem tudom hogy hol
hogy az XP 32bit csak max 4G ramot kezel a Vista 32is
,de az XP csak alkalmazásonként 1G ramot ad a Vista meg ami van üresen).
Anthony kapcsold ki lapfájlt és meglátod.
Velem is elöfordult hogy ment a Crysis és már böven Vmemora irt amikor még volt szabad memoriám XP alatt.
DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM NEM AKAROK VITATKOZNI SENKIVEL RAJTA
de várom a tapasztalatokat evvel kapcsolatba.
Egyébként 3D szerkesztésre használom a gépet.
A Q6600 meg nem szar csak azt kell nézni hogy ki mire használja játéra elég a 2 mag ,de nagyszámitásra meg a 4 kell.Azért jobbak a 8xxx sek játékra mert nagyobb a teljesitményükÜdv Mike
-
-
Mike 32
aktív tag
Egy kis teszt ahol simán látszik hogy a Crysis -be miért van az NV logo
[link]
Kis csalás bele fér az NV felöl ??!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged