Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
HellGate London, The Witcher, Beowulf, COD4 és hasonló játékoknak akkor bőven elég a 1280*1024-hez a 256 ram szted? Mondjuk sztem alig lesz drágább az 512es verzsön szal valszeg azt veszem 50esből...ahogy néztem viszi az általam felsorolt játékokat az is simán.
arpi6k: Bekaphatod...legközelebb nem lesz gyorsszállítású CD.
-
munky
őstag
Az kár mert nekem egy 3850-re fáj a fogam és nem riadok vissza a tuningtól
Az áron kívül már csak az érdekel, hogy a 256mb-os verzió vajon ki tudna-e szolgálni 1280X1024-es felbontásban vagy oda is ajánlott már az 512mb-os változat
Ennyi a TFT-m natívja szóval ennél nagyobb felbontásban nem használnám.
-
dokar
addikt
ez talán segíthet: bios bug fixer
-
fLeSs
nagyúr
Hát, ez a 3850 ami nálunk van nem túl tuningbarát, legalábbis az ATI beépített tuningolója szerint, a GPU 760-ig megy, a RAM meg még tesztelődik, 1010-nél tart.
szerk: már 1075.
szerk2: 1104-nél lefagyott.
-
dokar
addikt
úgy érzem amint elérhetővé válik, akkor veszek egy 3850-et
-
leviske
veterán
Amugy, aki nem érti, hogy miért a közép kategóriával kezdték az melyik kategóriával kezdené karácsony előtt? A Felsőkategóriával (kicsi kereslet és annál nagyobbak az igények), ami még egy ugymond kiforratlan technologia lesz (R680)? Vagy az alsókategóriával (aránylag kicsi kereslet), ami nem hoz nagyobb teljesítményt a mostani középkategóriánál (RV635)? Vagy a középkategóriával (legnagyobb kereslet) , ami a mostani csúcs sebességét hozza (RV670)..
arn: tudom...
-
rocket
nagyúr
-
leviske
veterán
válasz
leviske #4071 üzenetére
Ezt onnan gondolom, mert elvileg a R680-nál már nem állna fenn a CF problémája, hogy nem mindegyik játéknál kihasználható. Szóval biztosabb a dupla teljesítmény.
Azt sem tartanám lehetetlennek a közeljövőben, hogy az alsókategória az egymagos, középkategória a kétmagos, felső-középkategória a három magos, vagy a két OC magos és a felsőkategória a négy magos... de ez csak az én elképzelésem.
-
Hakuoro
aktív tag
Ez volt már? : 3870 bios fix
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
AMD Power #4062 üzenetére
Én nagy NV párti vagyok, de hogy őszinte legyek nagyon várom a kártyát/kat. Leginkább néhány haver miatt. Szükség lenne már egy olyan kártyára, ami modnjuk 10-20%-al lassabb a 8800GT-nél, és mondjuk 10-20%-al olcsóbb is. Egy ilyen kártya pont elég lenne elvileg midnenre, de nem kéne egy valag pénzt kifizetni érte. Az egészséges vesenyből mindíg mi jövünk ki jól.
-
AMD Power
titán
Az Asus már csinálja a tuning verziókat belőle.
-
Neo23
csendes tag
Itt van raktáron, de az ára még nagyon magas. Remélem hamarosan máshol is lesz már..
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Mikor lesz mér PH-s teszt?
-
lordEVO
tag
Hellosztok!
Lenne egy kis problémám. HD2900xt-m van és nemrég vettem rá egy hr-03 r600-as hűtőt meg egy fasza ventit rá... De ha felhúzom a vga-t pl 840/1800-ra akkor a crysisban grafikai hibák keletkeznek... Ez miért lehet mert más játéknál nem csinálja csak a crysis-nál... -
katt777
félisten
Vajon az ATI mit akar elérni ezzel?
Az az új filozófiájuk, hogy minél újabb technológiával minél lassabb kártyákat állítsanak elő?
Ha az 1950XT-m majdnem ott van, ahol egy HD3850, biztos nagy eséllyel fogok elgondolkodni egy 36xx kari vásárlásán... -
katt777
félisten
válasz
Gaboman #3968 üzenetére
Azért majd hozni fogják a dx10.1-es játékokat, hidd el, hogy mindenki eldobja a dx10-est, és rohanjon dx10.1-est venni. Kihasználtság csak azért nincs, mert a játékok 95%-át az nV támogatja, és neki még nincs dx10-1-es kártyája. DX10-es game-ek is jöttek gyorsan, hogy szabaduljon a nép a dx9-esektől. Én nem tettem, és az idő engem igazolt.
-
diegho
nagyúr
válasz
X Factor #4037 üzenetére
köszi a csodás keresgélős ötletet... a tesztnek az a lényege hogy minden egy helyen legyen ugyanazon körülmények között látható, ergó nem csak a proci lap memória de még a driverek is ugyanazok legyenek, csak így van értelme hasonlítgatni... azért ilyen okos ötleteket lehet nem kéne hírdetni is
-
-
X Factor
addikt
Azért nem értem a nagy vágyat h. minden kari egy tesztben benne legyen, hisz azért a tesztek nagyrésze ref állandó konfiggal készül, ezért a kapot eredmények között az eltérés minmális és ezáltal összehasonlítható.
diegho Előkeresed a 2900xt tesztet itt a ph!-n azokat az órajeleket viszik a pro-k is és ott vna g80 is. gtx, gts320, gts 640
-
rocket
nagyúr
Magasabbak a kesleltetesei a gddr4-nek, persze nincsenek jatszhatosagot befolyasolo elteresek, de nem igazan lenne pontos igy a meres.
Hd2600xt-nel gddr3 verzio 1950mhz koruli orajelen volt egalban a 2200mhz koruli gddr4 xt-vel hasonlo GPU orajel mellett, de ott se egyenlok voltak hanem nehol egyik volt picit jobb nehol masik.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Komplikato #4003 üzenetére
hát igen, tanulság: ne szülessé magyarnak, főleg ne kereskedőnek
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #3997 üzenetére
Hát az az atomolcsó kari amit te mondasz a 3870 esetében 60E Ft.
Hát ezt én nem mondanám atomolcsónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest