- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Bundás22 #27855 üzenetére
ATI hotfix nincs, viszont van C8.6b, és nálam jónak tűnik Vista alatt.
Vantage-hez van hotfix, szóval sokat nem tévedtél.Đ@n!: Annál sokkal jobban értek hozzá, semhogy befolyásoljon egy ilyen műsor, vagy az ez alapján alkotott, nyilvánvalóan téves vélemények. Így önmagában egyszerűen nevetséges és szánalmas volt.
Múltkor én is összekötöttem a fűnyírást a Vista és SP1 telepítéssel, bár most ez így ciki.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Bali27
addikt
válasz Bundás22 #27727 üzenetére
Már a 10.1 miatt(Assiassian Creed pl) most cumi van.. Atisok hülyék lennének letölteni az NV által kieröszakolt patchet ami leszedi a 10.1 et a gamáról mivel ők még képtelenek voltak összehozni a 10.1 et...
Nagy felbontásban megint csak az NV cupikázik egy nagyot, ráadásul a driverei is gagyik ahogy olvaosm, az SLI röl meg nemis beszélve.. Prsze a CF se tökéeltes de az Sli az kritikán aluli...
Nvnek most nagyon visszaütött hogy a játékgyártóknak adták a pénzt és nem a fejlesztésbe.. a G92 vel próbálnak operálni akkor is mikor már eljárt fölöte az idő. Ati szinte egy jólsikerült driverrel kishiján behozta azt a hátrányt amit az NV a sok pénz beleölésével a játékfejlesztökbe lapátolt.Persze jönnek majd az uj NVk stb.Azok biztos jobbak lesznek, no meg már kénytelenek beujitani. -
yakuza.tora
addikt
válasz Bundás22 #27714 üzenetére
"...kezdjük ott h a leggépigényesebb játék a crysis jobban fut nv-n..."
Mondjuk inkább azt, hogy a legkevésbé optimalizált játék. Lehet, hogy bennem volt a hiba, de a 88GTS (G92) 1280x1024-ben 4xAA-n még játszhatóan vitte, de a 8xAA-n már játszhatatlan volt. (A kártya "természetesen" nem volt húzva, de a ventit manuálisan 100%-ra állítottam!!!)Alléz Olympique de Marseille!
-
Sanyix
őstag
gondolom ott is befigyel az nvidia logo betöltésnél
Na meg jó lenne már egy dx10-es játékot látni ott milyen a helyzet (crysis dx9 és fél, mint ahogy az összes "dx10" játék ami jól fut nvidián).
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
TomBoy1986
veterán
Ja értem. Pedig úgy emlékeztem, hogy létezik másik játék is a Crysison kívül, de a jelek szerint tévedtem.
Amúgy 1280*1024+Highban végigjátszottam, s nem idegeskedtem amiatt, mert szaggatott volna valahol is, de hát ez megint csak nálam ment biztosan így - VGA tuning nélkül.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
katt777
félisten
válasz Bundás22 #27650 üzenetére
3D-ben semmit. 2D-ben kicsit világosabb mindenben az nV, erre meg ott van a részletes kalibrációs lehetőség nV panelen (ATI-nál nincs ). Azt azért ne feledd el, hogy nagy felbontáson és magas minőséggel szinte semmit nem nyesz egy GT-vel DX9-ben. GTS-t akkor érné meg venni, ha nem max 5k-val lenne drágább a kistesónál. Viszont őszre talán már lesznek DX10.1-es játékok (vagy nem), és akkor nV szívás (vagy nem). C nem fog ám full VH-n futni még a te 22FPS-es ideáloddal sem, 1280-ban, hiába veszel GT(S)-t.
-
Thrawn
félisten
-
HarryPotter
őstag
válasz Bundás22 #27481 üzenetére
igen, a csak pc-s játékok olyan csúcs játékok, amiket a konzolok nem bírnak el. azok tehát nem konvertálhatóak konzolra, fordítva viszont valóban simán, hiszen mára a pc-s hw fejlesztések messze beelőzték az aktuális konzolok technikai szintjét. off vége!
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
HarryPotter
őstag
válasz Bundás22 #27470 üzenetére
"mellesleg a játékgyártóknak így is van pár milla profitjuk" -- na, pont ez a gond: mármint hogy nincs. Nem is igazán akarnak pc-re fejleszteni, mert azonnal feltörik és aztán mindenki warezben szerzi be. Ezért virágzik a konzol piac: azok a játékok nem, vagy jóval nehezebben törhetőek fel, így ogtt megéri játékot fejleszteni és kiadni. Ha így megy tovább, pár év, és senki nem fejleszt pc-re...a warez miatt. Ezen azért el lehet gondolkodni.
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
keIdor
titán
válasz Bundás22 #27470 üzenetére
Persze ezt is meg lehet csinálni. Hozzáállás kérdése az egész. Tipikus magyar meg úgyis letölti...
mod: Tudom, mondtam is, hogy az ország a szar... de aki nem minimálbérből él, hanem keres havi 300k-t és ez látszik a gépén is, az ne lopjon. Szegény emberektől én nem is várom el, hogy megvegyenek minden szart. Ezért is vagyok az ilyen warezellenes hülye szervezetek ellen. Az lenne az igazságos, hogyha nyugaton maradna a mostani áron, itt meg levinnék 2-3k-ra a friss játékok árát. Szerintem mindenki jobban járna, még a játékgyártók is, de amilyen hülye, ostoba az emberi faj ilyen úgyse lesz...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Bundás22 #27455 üzenetére
Az országgal van a baj nem a játékok árával. Nem magyar pénztárcára szabják ennyi... viszont évente 1-2 játékot MINIMUM illik megvenni, hamár egy középkategóriás gépre is tellik. És tudom, hogy telne többre is, csak nem vagy Enthusiast és beéred a legjobb ár/érték arányú hardverekkel is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nebulo5
senior tag
-
TeeBee73
veterán
válasz Bundás22 #26679 üzenetére
A 8.5-ösnél, mintha félremérne egy kicsit.
(Min FPS: 0, Max FPS:122)...A HOC-es Benchmarkkal nem nézted?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
raziel01
veterán
válasz Bundás22 #26195 üzenetére
Mindig ezzel a Crysissal jöttök. Már volt róla szó, hogy az csak egy tech demó. Totál Nvidiás játék. Ne az alapján állapítsd meg, hogy melyik kártya a gyorsabb. 8800 GT se olyan gyors Crysisben. HD 3870 csak pár FPS-el van lemaradva tőle.
Ha pedig az Nvidiát akarod isteníteni akkor menj más topicba. Ha valaki ATI-ról érdeklődik akkor ne az Nvidiát ajánlgasd.
UT3-as játékokban meg az Ati sokkal jobb. Ennyi.#26196: Szerintem max 10-20%.
[ Szerkesztve ]
-
butcher eu
senior tag
válasz Bundás22 #26186 üzenetére
én akkor amikor vettem eleve úgy terveztem, hogy 8800gt sli lesz majd, mert akkor sli-s lapom volt.
mive nem kaptam ilyen karit, vettem a 3870-et, és lecseréltem a lapom CF-es lapra, mert mindenképp multigpu-akartam.
csak most nem tom megérné-e megvenni? vagy várjak amíg bgejön a 4000-es széria, és reménykedjek, hogy még lejjebb megy a 3870 ára[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Bundás22 #25769 üzenetére
Akkor keress rá csak úgy a HD4870-re, és vagy egy tucat linket dob ki a csalásra (már ha a kártya beállításai láttán nem lenne egyértelmű, mint számomra). Valamelyik fórumon lépésenként rajta van az is, hogyan állították elő a 3DMark, a GPU-Z, és egyéb eredményeket (megsúgom: nem ezekkel a programokkal ). Vagy persze higgy, amit akarsz. Ha még nem vetted volna észre, soha nem mondok "bármit", főleg nem alaptalanul.
-
Sanyix
őstag
válasz Bundás22 #25629 üzenetére
"egyébként a proci 90nm vagy 65nm-es a 4400+?"
Hát úgy tudom 4400+ am2-es x2-ből csak 65 nm-es létezik, úgyhogy akkor annyi.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
katt777
félisten
válasz Bundás22 #25633 üzenetére
Nem azért mondom, tudod jól. De ha pl. 14A-t ad le, hiába csak 180W a fogyasztás, nem feltétlenül lesz elég! Persze nem veszi észre tápcsere nélkül a különbséget, ha van.
Egyébként a pontos táp-specifikáció megtekintéséhez leg1szerűbb a szgép oldallapjának levétele.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bundás22 #25623 üzenetére
Jófej vagy, de engedd meg, hogy mások ne csontra terhelt táppal használják a gépüket. Bizonyosan elkerülte a figyelmed, neki nem 350Wos Delta beles GPS szériás a Chifije, hanem a régebbi szériából egy 360as, ami 12Von nem olyan hűde bitang. Arról nem beszélve, hogy a hatásfoknak köszönhetően egy új táppal még a fogyasztás is csökkenne valamelyest. De ez utóbbi kevésbé fontos szempont, a lényeg, hogy ne csúcsra terhelt fullon pörgő ventis megoldás szolgáltassa a kakaót. És ez nem pénzszórás, a 360as Chifit eladva a csere max 5kból kihozható. Ami után lesz egy csendesebb üzemű jó minőségű tápja, újabb 3-5 évi gondtalansággal.
-
TTomax
félisten
válasz Bundás22 #25288 üzenetére
10-15%-al erősebb 320as GTS ....
Ez valami csehszlovák gyurmafilm?
Nem erősebb az semmivel...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
leviske
veterán
válasz Bundás22 #24952 üzenetére
Nem lerágott csont... csak pár ember nem tud értelmesen kommunikálni. Nézd HD2900 topik... ott el lehet beszélgetni a kártyáról ugy, hogy régebbbi, mint ezek.
Amugy valaki nem akar egy HD2900 vs. HD3800 tesztet készíteni a legújabb driverekkel AC-ben és hasonló, ATinak jobban fekvő játékokban? Kíváncsi lennék, hogy növekedett-e, vagy csökkent-e a különbség.
(Nekem mind1, hogy HD2900PRO vs. HD3850, vagy HD2900XT vs. HD3870)
Ha 70 vs. XT (vagy PRO@XT) akkor még azt megnézheté, hogy a 70-es órajelein mekkora a különbség.
Előre is kösz, ha valaki veszi a fáradtságot.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Bundás22 #24908 üzenetére
Nekem is ígérték, de nem hozták, pedig tartozom egy teszttel, no meg kíváncsi vagyok, olyan rossz-e, mint előzetesen láttam, vagy a gyakorlatban tényleg jó. Viszont, akik próbálták, azok szerint kötött a játékmenete, semmi szabadsága a játékosnak.
-
katt777
félisten
válasz Bundás22 #24905 üzenetére
"Hol jártál, hogy hál' istennek nem láttalak?" Hagyd rá, ha minősítteti magát (és még rácsodálkozik, amikor szinte kérte), minket egyszer már megszívatott, legyünk okosabbak.
Kelvin: előre szóltam neki, és nem én támadok meg személyeskedve másokat, a válaszon meg csak nem csodálkozol? (Na bumm, tévedtem , de most már tényleg elég.)Nagy PEACE mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Bundás22
őstag
-
illusiON
őstag
válasz Bundás22 #24573 üzenetére
nem érted, teljesen mind1 csak épp nokiám van de egy samsung is vagy akármi ami mostani telefon tud olyan minőséget ?t nem az a lényeg amit mondtam csak 1 példa volt, hanem hogy nem csak a hang hanem a kép is torzul hihetetlen arányban youtubera feltöltve, és szerintem nem egy No. 1 megoldás azon 'mozizni' de vedd ugy nem szóltam mester
[ Szerkesztve ]
( : no woman no cry : )
-
TTomax
félisten
válasz Bundás22 #24573 üzenetére
Én le szoktam tölteni free download managerrel és VLC-vel megnézem a kedvenceim...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
illusiON
őstag
válasz Bundás22 #24554 üzenetére
micsoda surmó 1 géped lehet, én direkt csak azért néztem meg hogy röhögjek egy jót hogy erre sem képesek - de nálam megy nagyban youtube vid... 8.4 catalyst ha ez fontos, meg legfrissebb flash -ja és vista ultimate 32bit SP1 nélkül
de tkp. elárulnád miért akarsz te kinagyitva youtubeos videókat nézni?
[ Szerkesztve ]
( : no woman no cry : )
-
leviske
veterán
válasz Bundás22 #24551 üzenetére
Írj az ATi-nak. Ők sem gondolhatnak mindenre... és még az sem lehetetlen, hogy nem a Catalyst hibája, hanem a Vistáé. Esetleg a kiforratlan Flashplayer...
(#24552) foreveryoung: annak a tesztjét nem ismerem... egyébként meg tudod nézni még a catalyst controll centerben, hogy be van-e kapcsolva a CF... most így nincs a szemem előtt, de valahol ott van.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Bundás22 #24347 üzenetére
Ha tényleg a Rózsadombon élsz, mi tart vissza, hogy vegyél eggyet? Én ott élnék komolyabb gépem lenne, najó nem 9800GX2 Quad-SLi, de egy 9800GTX SLi vagy 8800GTX SLi biztos... elöbbi szerintem is fölösleges pénzkidobás már.
Nem gagyi, de az ATi-k szinte minden téren fejletebbek. Azt utálom az Nvidia-ban, hogy mindig izommal harcol és nem ésszel..
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Gaboman
nagyúr
válasz Bundás22 #24263 üzenetére
Bocsi itt én kicsikét ellened szólok,a 3850 és a 2900XT között nem a 3850-et venném én sem ha a teljesítmény a lényeg valakinek.
Nem pedig a fogyasztás és a hőmérséklet érdekli,akkor jobb választás főleg ha egy árban van vele.De aztán lehet hogy én látom rosszul a dolgokat.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
leviske
veterán
válasz Bundás22 #24263 üzenetére
Ha elolvastad volna ezt, akkor rájöttél volna, hogy senkinek nem ajánlom a XT/PRO-t, csak max aki fanatikusan 2900 rajongó.
Olvashatnál némi előzményt is, még mielőtt mindenkit elkezdesz oltogatni...
De mind1.. ugy is mindenki hülye, aki nem ugyanazt csinálja, mint te, és nem ugyanúgy gondolkodik mint te.
-
leviske
veterán
válasz Bundás22 #24260 üzenetére
Én nem akarom védeni. Egyszerűen érdemes megnézni az érme mind két oldalát. A 256 bit azért megérezhető a HD38-asokon.
Azért érdemes volna egy HD3850-est (DDR3 miatt) a HD29XT órajeleire húzni és egymás ellen ereszteni őket....kíváncsi lennék az eredményre, de valószinűleg nem lepne meg.
Nem bántani akarom az új radeonokat, de 256bit akkor sem 512...viszont legalább van cserébe DX10.1.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz Bundás22 #24161 üzenetére
Ne oszd már megint az ESZET, közismert tény, hogy a 8.3-as egy csomó konfigon béna volt (és nem a felhasználó), mint ahogy az is, hogy a foltozott AMD driverekkel kicsit mindig csökken a 3D teljesítmény, majd az átírtaknál gyorsul valamennyit.
Bármi is az ATI fejlesztőinek célja, gyakorlatilag roppant ritkán sikerül elérniük.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
HarryPotter
őstag
-
katt777
félisten
válasz Bundás22 #24145 üzenetére
Jó játék is az XP, ráadásul tanulságos...
Amúgy nálam nincs gondja, 8.3 sebességét hozza.Tyca: Nálam volt fesz. szabályozás, csak nem működött rendesen. Installáláskor ne alkalmazd a 38xx venti fix-et. (Az oldalamon a letöltéseknél elérheted a mindenkori legfrissebb ATT-t is, most az 1171-es build megy.)
[ Szerkesztve ]
-
Calibos
addikt
válasz Bundás22 #23844 üzenetére
Te valahogy nagyon félre értelmezted amit írtam. Tapasztalataim és kísérleteim szerint, 1 db Venti igen kevés ( nálam biztos). Nem csak a procinak hanem a VGA-nak sem árt ha kapja a „hideg levegőt”
Porszívóról nem beszéltem, hanem a Kompresszort említettem. Körömlakkmosót pedig abszolut nem ajánlom!! -
Kelvin
őstag
válasz Bundás22 #23849 üzenetére
Bundi! Olvasd már el figyelmesen amit írtam,senki nem beszélt arról h a nedves rongy árt a proc hűtőnek! Ne magyarázkodj már azt írtad,h körömlakklemosót az alkatrészekhez!!!!
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
válasz Bundás22 #23846 üzenetére
de az altarészeket óvatosan, finoman! esetleg fültsztító pálcákkal(körömlakklemosóba mártva), szal ilyennekkel Erre reagáltam és ez nem a procihűtőre vonatkozik...amúgy a körömlakklemosó szépen leold majd mindent aztán ne csodálkozz ha tönkre megy valami.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
-
Kelvin
őstag
válasz Bundás22 #23696 üzenetére
Szerintem a singli kártyáikhoz már max kissebb javításokat csinálnak.(játékok,2d/3d,kompatibilitás,stb...)
Már nem lesz nagy változás a teljesítményben....
De a többmagos kártyákban sokkal több van még...idő kérdése csak....[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Bundás22 #23649 üzenetére
Pedig de. Megint nem olvastál, vagy csak figyelmen kívül hagytad. Nem minden játékban van kihajtva a 3870 3GHz-en, még nagy felbontáson sem, a következő 2 évben meg még kevésbé lesz elég egy ilyen lassú CPU, többször nem írom le. 9600GT annyira sem érdekel, mint a CF. Jó eséllyel minimális veszteséggel szabadulok meg a CF-től, azt meg elismertem, hogy bepaliztak a sok kamu teszttel. Fölösleges ezen rágódnom, sok más, figyelmesen megúszott átb.száson jóval többet spóroltam. A teljesítmény meg KELL, ezt úgysem érted meg. Ferrarit sen azért vesz az ember, mert jó az ár/érték aránya. Olyan vagy, mint aki mindig kenyeret eszik, mindig vékonyan keni rá a vajat, és mindig csak egy vékonyka szelet parizert tesz rá. Ehetsz mindig, de sosem fogsz egy jót kajálni.
[ Szerkesztve ]
-
gege71.hu
addikt
válasz Bundás22 #23649 üzenetére
Te mennyit bírsz pörögni ezen az ár érték dolgon itt a topikban
Én meg azé vettem a drága konfigom mert sznob vagyok és leszarom az ár érték arányt! Na erre varrjál gombot Ja és részben az ilyen hülye sznob majmok tartják fenn az alapjait annak, hogy fejlesszen ez a sok HW gyártó.
no offense[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Bundás22 #23647 üzenetére
Elolvastad a hsz-t? Írtam, hogy nekem ez még 2 évig jó kell, hogy legyen, szóval totál nem fölösleges a 8400, másrészt meg, ha valamelyik játék nem kezeli le az AA-t vagy az AF-t, már nincs kihajtva a 3870-em sem 3 GHz-en. Kipróbáltam én is az építgetést, többe kerül, mint venni egy konfigot 2 évre, és folyton szétberhelni a gépet, ha csak nem mindig olyan konfigom van, amellyel sosem élvezhetem egy játék szépségét.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Bundás22 #23639 üzenetére
Ne okoskodj, 3,2 GHz-en futó procim most is van, arra minek cseréljek? P35-ösben meg elmegy a 8400 4GHz fölött, és az nekem még 2 évig jó lesz, mert még az új VGA-kat is kihajtja, míg egy 3GHz körüli csak a maiakat, azokat is csak nagyon magas beállításokon.
9800GTX-et meg miért vegyek, amikor semmivel nem gyorsabb a GTS-nél? 8800GT-k ára már leesett, talán a GTS-eké is fog, addig meg minden elmegy fullon a 3870-nel. A másik 3870, a K9AP, és a 6000 eladása után nem kevés pénzem marad, és lesz egy sokkal gyorsabb rendszerem. Mert hülye azért nem vagyok, még ha CF-rel sikerült is megvezetnie az ATI-nak. Árugrás meg E8400 és E8500 között van jó nagy, szóval ennek az ára nagyon nem fog lepotyogni, és ha később mégis, akkor is addig már használtam, míg aki majd olcsóbban vesz, az addig gyengébb rendszerrel érte be kisebb élvezeti értékkel. Ezt a nagy spórolósok mindig kifelejtik a számításból. Bő egy évtizedig voltak olyan konfigjaim amelyek valami (leginkább kényszerű spórolás) miatt sosem nyújtottak maximális élvezetet. Ez most megvan, és az új alappal még egy darabig meg is marad (mert nem a grafikai minőséggel, hanem a szar CF hatásfokával volt bajom). Egy ideig legföljebb VGA-cserére költök.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
TTomax
félisten
válasz Bundás22 #23639 üzenetére
Az a baj,hogy nem feleannyi...én is nézegettem a 965-ös Abit lapokat amikor az enyémet vettem.Még most is drágább az AB9,mint a mostani lapom...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- ELADÓ EGY HÓNAPOT HASZNÁLT AMD RADEON RX 6800 XT SAPPHIRE PULSE DOBOZÁBAN.
- MSI RADEON RX 570 8GB
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest