Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
kimértem: vantage-ban a 3850-em a 8.7-es driverrel 0.5%-al gyorsabb, mint a 8.5-el.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
kipróbáltátok már az új CBABE-t? [link]
eddig 1.377V volt a max GPU fesz, de most már 1.4V-ot is be lehet állítani. vki kimérte már multiméterrel, hogy tényleg kap -e 1.4V-ot?
egyébként a 2D és a low power 3D órajeleket levittem 270MHz-re. így az idle fogyasztás 1.5W-al csökkent a gyári 300MHz-es órajelhez képest. az 1V-os dle feszt nem bántottam, de lehet, hogy meg lehetne próbálkozni egy 250MHz@0.9V-al is.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz Overlocker #25109 üzenetére
rántsátok meg a GPU-kat is, vajon viszi -e a HD3870X2 órajelet?
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz katt777 #24636 üzenetére
furcse de nem csak cpu score határozza meg vga kihajtása képességet, lásd amikor a 3400-as phenom alacsonyabb cpu score mellett magasabb teljes pontszámot ért el 3dmark06-ban ultrával, mint a 3400-as yorki, aminek hiába volt egy picivel magasabb a cpu scoreja.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
hoppá, a 3850X2 előzetese: [link]
egészen jól teljesít. ha pedig fel lehet rángatni a 3870X2 közelébe akkor pedig ultimate best buy lesz.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz rollins #23829 üzenetére
1.1-s patch + vmi hotfix, 8.3 catalyst , 1280x1024, AA nélkül, minden high-on.
így volt 48 FPS körül a gpubench.aztán átállítottam mindent mediumra, ekkor valóban rondább lett a grafika, de az FPS érdekes módon 36 körüli lett csak. gondoltam egyet és visszaraktam highra, a grafika ismét szebb lett, szemmel láthatólag olyan mint az első high-os tesztnél de az FPS már csak 24 körüli lett. úgy látszik első esetben volt egy kis program bug és vmi olyat nem jelenített meg teljes high beállítások mellett, amit szabad szemmel nem vettem észre, de nem húzta le az FPS-t. most próbálkozom újabb 1.2-es patch-el és vmi hotfix-el.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
kipróbáltam a crysis csodát a HD3850-emmel, 1280x1024 felbontás, AA nélkül és minden high beállítás mellett 40 FPS körül mozog játék közben.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
régen jártam már erre, van -e vmi új fejlemény?
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
válasz R.B.Riddick #22448 üzenetére
így van, katt777 munkássága nélkülözhetetlen ebben a topikban
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz Beowulf_78 #22442 üzenetére
ha most itt lehetne Anthony28 hogy örülne neki, hogy az ő tesztjét linkelted be
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
válasz cowboy_bebop #21951 üzenetére
LOL, a 3850-el trónfosztás történt, mindjárt írok is be a GX2 topikba
kösz a linketextra - SEXRay
-
dokar
addikt
A kétmagosommal a b.nőm megnéz egy divx-et a tv-re kikötve, én meg tolom a közben a gothic3-at.
régebben mi is hasonlóképpen csináltuk. elején volt szívás azzal, hogy levettem a hangot a játékban, mert a TV-n is szólt volna, de aztán találtunk egy olyan megoldást, hogy a lejátszó programban beállítottam melyik csatornán menjen a hang és oda dugtam be a TV audió kábelét.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
Kedves RV670 tulajok: nincs többé szükség rivatunerre vagy ati tray toolsra a venti szabályozásához, vbios szinten érkezik a megoldás: [link]
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
én speciel kb egy hónapja már így használom a karim:
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz Bundás22 #21165 üzenetére
bazz, az mindenkinek annyit állít be, azzal nem kell foglalkozni. nem az a limit. kevered a szezont a fazonnal.
kaptok egy kis ajándékot: vbios cucc letöltés
van benne RBE, 38xxbios editor, ATi winflash és jó pár általam módosított vbios HD3850 256MB karikhoz. többet nem tudok segíteni.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
válasz cowboy_bebop #20834 üzenetére
van másik véglet is; ez egy tweaktown-os teszt, de nagyon fals dolgok vannak benne, nézegetni sem érdemes, de komolyan.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
válasz Foglalt név #20638 üzenetére
azt ati overdrive egy csomószor bugzik. ha a gyári BIOS-omban állítom feljebb az órajelét, akkor a CCC-ben nem tudom ez fölé húzni, ha pedig limit fölé állítom, akkor behal az overdrive, 071-esnél nincs ilyen probléma.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
válasz katt777 #20271 üzenetére
Éppen azért jó, mert látom a manust akit irányítok, ergo kevésbé lesz hányingerem.
Számomra a szex az a kétszemélyes, a mászkálós játékok 1 személyesek, az autóversenyek pedig multiszemélyesek.
Egyébként az AC a HD3850-en 1x-es AA-val minden maxon 1280x1024-ben 30-40 FPS között fut.Btw felvettelek skype-on. Majd lenne ott egy-két kérdésem.
#20273: lepel van rajta, meg egyébként is a crysisban pedig a manus átugorja a házat.
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- MSI RADEON RX 570 8GB
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- KERESEK - Asus Tuf 4070 SUPER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest