Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én páncélt is láttam a lepel alatt, de a karján biztosan, igaz, a videó meg a képek is hányás minőségűek.
A játékban én én vagyok, nem valaki más, akit valaki más irányít, aki én vagyok. Ezért rühellem a külső nézetes játékokat (akár autós, akár lövöldözős-mászkálós), amelyek közül roppant kevés élvezhető, azaz normálisan irányítható. Heretic 2 és TR (bár annak is vannak hülyeségei), ami ilyen szempontból még elfogadható. Én legalábbis megszoktam, hogy belülről irányítom magam (vagy a kocsimat).Sosem volt hányingerem ettől, bár hajószimulátort még nem próbáltam.
Azért nem veszem meg az AC_t, hogy kiderüljön, mennyire elcseszett az irányítása, mint a legtöbb ilyen játéknak (persze, aki ezt szokta meg valami béna konzolon felnőve
, annak lehet, hogy nem), de lehet, hogy keresek valami demót, és kipróbálom. Ja, hogy nincs neki. Biztosan véletlenül...
Több személyesnek egyébként ott van pár kalandjáték, pl. KotOR, na, az nagyon bejött nekem, pedig addig az összes ilyent utáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest