- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
Hajrá Nvidia : [link]
-
smisa
őstag
Akinek van új ASUS 3870 az küldje el legyen szíves a biost ha nem lockos 850-nél
-
smisa
őstag
Egy ASUS 3870 (775/1126) és egy HIS ICEQ3 Turbo-t (850/1190) lehet e corssfire-be rakni mert akkor holnap kipróbálnám haverral és lenne egy két teszt eredmény is.
-
smisa
őstag
Ha már valaki linkelte akkor bocs [link]
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
Kedves Moderátorok nem lehetne szét szedni a toppikot külön-külön kártyákra mert 15k hozzászolás elég sok. Nehéz benne keresni
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
334 W Ez azért felér egy kazánnal de grat
-
smisa
őstag
válasz Templomegere #12646 üzenetére
Milyen gyártmány ill. milyen változtatások történtek rajta?
-
smisa
őstag
válasz Rabbitf_24 #12395 üzenetére
Nekem 300W és gond nélkül megy
-
smisa
őstag
A SOK hitetlennek javaslom az 5282 v. 5271 hozzászólást . Részemről lezárva virágot az öltözőbe
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
válasz Kelvin #12335 üzenetére
Az ilyen állítólagnak neveznám hogy lassan egy hónapja kértem képet akártyáról és azóta is várom de mind1. Biztos én vagyok a hülye Nincs kedvem vissza olvasni de még hajdanán (Kb 5-6 ezer) hozzászólással ez előtt (ha nem lenne ennyi off akkor talán csak 2-3 ezer) volt ide leírva v. linkelve hogy a catalyst nem engedi tovább húzzni és valami átírással nagyobb állítási lehetőség van. Pont emiatt az ASUS is kiadot egy OC verziót aminek a GPU-ja 850- MHz megy. De bocs ha kételkedni merrek és azt hogy minőségibb chip ezt azért tartsuk meg másnak, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
Valaki próbálta már a 3870-et Accelero S1-l érdekelne az eredmény Előre is köszi
-
smisa
őstag
Ami inkább itt megdobja az eredményt az a FSB mert elégé megvan húzzva (472 Mhz)
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
-
smisa
őstag
mint ASUS tulaj mondom nekem a Company of Heroes Opposin Front volt melete és nem a referencia hütő van rajta de meglehet nézni az ASUS oldalon és mint már írtam adnak hozzá ventilátor kezelő szoftvert. Ezt már mind leírtam aki nem olvass vissza inkább kérdez az teliti a forumot ezért tartunk már 10k felett.
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
reggelt,
Megoldotam a próblémát miszerint szagat(ot) a NFSPS 1280ban fullon 3870-nél.
A megoldás, és javaslom mindenkinek a gyártó álltal (nálam ASUS) készített driver. Nekem +10% minimum ill. simában fut minden -
smisa
őstag
Lehet hogy hülye a kérdés, de a 3870-t mivel lehet teljesen kihajtani?
-
smisa
őstag
ASUS termékekről egy helyen valószínű hiteles [link]
lentebb ez kimaradt : j
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
Sziasztok!
Azért megy itt a vak duma. Nekem az alábbi kártyám van [link] és semmi gond vele az, hogy mindent elvisz azért nem mondanám pedig valaki ezt is írta. Alapból 777/1221 MHz megy, a kapott smart doctor szoftver kezeli a ventilátort, hőmérséklet szerint. Így max 75 fokig engedi de akkor már elég hangos, tudtommal a HIS turbo is ezt használja. Ami megfogja pl a NFS PS igaz csak fullban, mint írtam ~14800 pötty 3dmark05-ben Q6600@2400, amit eddig kitekertem belőle az a ATi CCC-vel 850/1300.
Én elégedet vagyok vele mert ha nem átszom szinte nem is hallom, ha meg igen akkor nem számít
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
Van egy kis gondom, az Ati CCC-vel megnéztem mi a max és hát ügye kifagyott, reset mi egy más de azóta 3-4 cm -rel el van csúszva a kép balra . Próbáltam már többször újra inditani de nem segített . Most a CCC-vel szoktam az adjustment fülön vissza állítani 1-t és egyből helyre áll. Valakinek valami ötlete mert nincs kedvem mindig a ccc beállítással kezdenem.
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
Senkinek nincs rajtam kivül ASUS 3870-e mert ott a smart doctor alapból kezeli 4 fokozatban a ventilátort.
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
14 864 pöty 3d2005ben 830/2600 Mhz q6600-al akkor miért nem visszi el a NFS pro streetet akadás nélkül? Vista 4GB ram Q35 chip stb...........
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
Látom hogy sokan szenvednek a ventilátor szabályozással, nekem a ASUS samrt doctor kezeli de hogy tudnám elleneőrizni mennyi a "nem magas" hőmérésklet nekem 40-50 közöt rohangál alapból
-
smisa
őstag
3DMark05-ben 3870 14214 pont az jó eredmény?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 3
- Spórolós topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- További aktív témák...