- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
rollins #27476 üzenetére
Ha csak 4XAA-t és 8XAF-et teszel rá, az alig lassít, és már nincsenek ronda szőrös élek. Ezt még 3850-nek is bírnia kell. STALKER-t én 1950XT-n toltam végig 1024x768-ban, tuninggal szépen elment. Persze DX9-ben az elég top kari.
HarryPotter: A konzol a halálom, rühellek minden konzolos szart. Ezek miatt van ma akciójátékokban külső (AC), vagy az idióta váll fölötti nézet (GoW, ME) belső helyett, ezek miatt hiányzik a autóversenyekből szintén a belső nézet, a realitás ma meg már mindenből (mert marketinggel kondicionált, retardált óvodásoknak nem kell), ezek miatt irányíthatatlan PC-n a játék. stb. Szóval engem ezekkel a gány új játékokkal megkímélnek a warezolástól, de ahogy nézem, még a további gépfejlesztéstől is.
Return to Castle Wolfenstein 2-t, NOLF 3-at, Serious Sam 3-at, AvP3-at akarok!!!Csak nehogy olyanok legyenek, mint a Soldier of Fortune 3, mert a kardomba dőlök...
-
katt777
félisten
válasz
rollins #27384 üzenetére
Végre valakinek feltűnik, hogy nem az a fő szempont, hogy hány W-os a táp!
Van kisebb táp is 18A-s 12V ágakkal, de az drága, mert inkább a nagyokra jellemző, ill. a komolyabbakra/drágábbakra. Az enyémben 3x18A feszít, viszont kisebb tápokban egyben adják meg, pl. egy 350W-os 30A-es 12V-ja nagy valószínűséggel 16A + 14A (ill. hasonló beállítások vannak).
Itt jegyezném meg, hogy az ATI a 450W ajánlott táp mellett (amibe nyilván beleszámoltak minden lehetséges fogyasztót a gépben, különben komoly kártérítési pereknek nézhetnének elébe, ha valaki rádug mondjuk 2 optikai meghajtót meg 6 vinyót a gépére, + még tuner, digitalizáló, egyéb cuccokat használ) 30A-t kér a 12V-os ágon 1 db 3870-nek, hogy maximális teljesítményt adjon le. Persze elmegy ez is kevesebben is, de azért nagyon alulmúlni az ajánlott határokat, az álmoskönyv szerint, nem feltétlenül jelent jót. -
ricsy888
senior tag
válasz
rollins #27360 üzenetére
Várjuk csak uraim. Azt mondjátok, h lehet elmenne a 3870-es evvel a táppal gond nélkül? (amúgy tényleg semmi felesleges cucc nincs a gépben. rendszerhütő is csak 1 db van egy 25cm-es, télen meg le szoktam kapcsolni a prociét is mert felesleges) Nem lenne rossz, akkor nem is bővítenék nagyon.
Én úgy tudom minél több szűrő meg látványjavító van bekapcsolva annál inkább nem használja egy játék a cpu teljesítményét. Akkor így megérné a 70-es Ati és még olcsón meg is úsznám. -
zozoz1
aktív tag
válasz
rollins #27360 üzenetére
Futás közben elmegy vele a táp. Bekapcsoláskor, mikor minden megfut, akkor szoktak elszállni az alulméretezett tápok. De mivel 3870-esben gondolkodik meg procin is...szerinted?
ricsy888
Ne hülyülj, ennyi pénzért jobb tápot is kapsz. 500-550W-ban gondolkodj hosszútávon.
Ennyiért ha jól körülnézel kapsz is. -
katt777
félisten
válasz
rollins #26988 üzenetére
Zozoz-nak 3870-e van. Ttomax-nek 3850. Szóval mindkét kari max. 3D fesz-en megy, bár álíltólag egyes 3850-eknél műxik a fesz. szabályozás. Vagy csak azt hitték.
Beowulf_78: Sok játékban a 9600GT elveri a 3870-et, afölött meg aztán végképp. Akkor nem igaz, amit írtam?
Blaziusz: Kíváncsi vagyok az eredményre. De sztem még mindig a proci gyenge. 16k-s pontokat én húzott C2Q-oknál láttam X2-vel.
-
-
-
Oxi
aktív tag
válasz
rollins #25186 üzenetére
Nekem is CF-m van és nincs vele semmi gondom. Hellgate Londont játszottam- az egy kártyáshoz képest a CF-hez spéci látványjavítókat is engedélyezett a játék, olyanokat, amelyek létezéséről addig fogalmam sem volt. Játszottam még a Anno 1701-t is: gyönyürű, gördülékeny( 1920x1200-ban) össze sem lehet hasonlítani a 9700GTO-s szenvedéssel. Crisist kipróbáltam: ugyancsak 1920x1200-ban nagyon élethű, csak játszhatatlanul szaggat- többször ki lett már tárgyalva hogy miért- hagytam a fenébe. COD4 összes látványjavítóval 1920x1200 multiplayerben interneten néha egy-egy döccenéssel jól játszható, stb.
Nem értem azokat, akik folyamatosan siránkoznak a CF gyenge teljesítménye miatt. Nem értek egyet azokkal, akik a CF ellen agitálnak. Szerintem a mostani ATI VGA-k teljesítménye gyenge, a játékok magas minőségű, magas felbontású gördülékeny megjelenítéséhez pedig abszolút elégtelen. Ezen tud javítani a CF, mégpedig nem is keveset. Akinek telepítési, CF felismerési, teljesítmény problémái vannak, annak CF nélkül is lennének ilyen gondjai ezekkel az ATI kártyákkal- türelemmel és/vagy szakértő bevonásával orvosolhatóak.
-
foreveryoung
tag
válasz
rollins #25186 üzenetére
Én is ezt teszem!!! Játékokban jól fut, szép magas FPS, nem melegszik, csendes. A többivel meg nem érdemes vergődnöm. Bár a magánvéleményem, hogy a driverek még nincsenek topon. Szerintem még idő kell mire utolérik.
A hűtésnek nagyjából egyformának kellene lennie, mert egy 14 cm-es venti fujja rájuk egyenletesen a ház eleje felől. (A ház: Thermaltake Kandalf szerverház.) -
katt777
félisten
válasz
rollins #24993 üzenetére
Az, amit írtam, mielőtt elszállt a netem: csökkentett GPU fesz-szel is melegebb 9-10°C-kal. Tomboy-nál meg jó volt, szóval fura. Én 1,35-re emeltem a bios 1,3V-ról a 3D feszt, de semmifel nem nőtt a kari stabil VGA tudása, szóval sztem az én 3870-emmel ez nem csinál semmit.
OG: Úgy is próbáltad, hogy nem szimplán megadtad neki az inf fájlt, hanem magad választottál listából, és úgy jelölted a VGA-t? Most vagy nem a rendszernek megfelelő verziót próbálsz feltenni, esetleg olyan hiba van, amit nem sikerült eltávolítanod vagy a pucoló progid eltávolított valam rendszerfált, reg-beállítást, amit nem kellett volna. Én is jártam már így.
Mielőtt újra telepítenéd a rendszert (ez soxor gyorsabb, mint egy alattomos hibát megkeresni), próbáld meg a Yamicsoft XP managerével +1x pucolni.
Sajna semmi más. épkézláb ötlet nem jut eszembe. -
katt777
félisten
válasz
rollins #24973 üzenetére
Bios editor tudtommal a ref. karikon rendben van, csak az OC-kkel van gondja. Vsz. azt kell használni, mert S HD3850-ekhez ez a felhozatal. No meg a saját bios moddolásával kompatibilitis biost tudunk visszírni a karira, nem lesz subsystemID, meg hasonló hibák.
RivaTuner 2.08 anno jól kezelte a hűtést, a 8.4-es Catalyst-tel nem tudom.
Ne ajánlj nV karit, mert többen nekem estek miatta nemrég. Bár a kitüntetett figyelem vsz. nem a hsz-nak szólt, mert másnak sosem szólnak be ugyanazért. -
L!NK->Q3
senior tag
-
MZsoltee
veterán
válasz
rollins #24787 üzenetére
Igen erre gyúrok én is, mármint a pánikra. Az x1950GTmet bezsámítanák és így kaphatnék egy Sapphire 3850 256MB Black Box nélkül. Szerintetek mennyi lenne a reális +kp az x1950 GT mellé.
És a véleményeteket szeretném kérni h milyen a Sapphire a többi 3850eshez képest. Hűtős tuning stbJah és h milyen hosszú a kari?
-
dokar
addikt
válasz
rollins #23829 üzenetére
1.1-s patch + vmi hotfix, 8.3 catalyst , 1280x1024, AA nélkül, minden high-on.
így volt 48 FPS körül a gpubench.aztán átállítottam mindent mediumra, ekkor valóban rondább lett a grafika, de az FPS érdekes módon 36 körüli lett csak. gondoltam egyet és visszaraktam highra, a grafika ismét szebb lett, szemmel láthatólag olyan mint az első high-os tesztnél de az FPS már csak 24 körüli lett. úgy látszik első esetben volt egy kis program bug és vmi olyat nem jelenített meg teljes high beállítások mellett, amit szabad szemmel nem vettem észre, de nem húzta le az FPS-t. most próbálkozom újabb 1.2-es patch-el és vmi hotfix-el.
-
katt777
félisten
válasz
rollins #23461 üzenetére
Nézd, én hasonló konfigokon megnéztem az X2-es teljesítményét, és több játékban is annyi volt, mint a CF-öm, azaz a fenti arány (ált. nem is írják 1 3870 teljesítményét a tesztekben, vagy csak kiválogatott alkalmazásoknál). Egyébként is láthatod a tesztekbe, hogy CF és X2 fej-fej mellett szerepel, csak én tudom az 1 karis eredményt is. És az a múltkori Bioshock teszt... (+100%), na az nagy kamu volt. Persze, GX2-vel össze lehet vetni, és azt se feledd, hogy minden teszt pár válogatott játék alapján osztja az észt, aztán ha az ember mással akar játszani, rájön, mennyivel jobban járt volna egy kicsit esetleg lassabb, de azt a sebességet minden játékban tudó VGA-val. De cáfoljanak meg X2 tulajok.
Gondolom, azt nem vonod kétségbe, hogy 2 GPU-t nem támogató alkalmazásoknál az X2 sem ér semmi pluszt. -
Bundás22
őstag
válasz
rollins #23357 üzenetére
hát igen garanciaidő két év, addig meg a kártyád értéke 3-5 ezer ft között lesz, és akkor is vígan muzsikálni fog hidd el nekem, a gyártó nem fog olyan kártyákat kiadni amelyek tönkremennek
, a profit számít ezt értsd meg, ha sok ilyet ki kell cserélniuk az csomó veszteség, azért mondom ezek úgy készülnek h ne legyen bajuk, mit nem lehet ezen megérteni, az eddigi kárták is bírnak 8-10 évet akár(volt nálam egy sis pont 10 éves volt), a 3800-as sorozat nem selejt h gyári értékeken ne bírna ki legalább néhány évet(persze ha tunningolod, hűtőcsere, vmod..stb, akkor ne csodálkozz, de egyébként baja nem lesz, akár 90 fok meg se kottyan neki, nézd egy embernek 90 fok lehet h sok de egy sziliciumchipnek abszolút nem, neki nem fáj
)
[link]2 év -
katt777
félisten
válasz
rollins #23170 üzenetére
Nem haragszom én az AMD-re (annyira). De ár/érték aránytól még mindig nem lesz a leggyorsabb egy proci. Nem rúgok én bele, csak tesztekben láttam, hogy kevés. És tényleg többszálas tesztekben is elmaradt az Intel-től.
Egyébként meg, ha egy gyártó azt akarja, hogy elégedett legyek vele, gyártson olyan terméket, amellyel elégedett lehetek. -
katt777
félisten
válasz
rollins #22956 üzenetére
Azon vagyok, nem kell okítani. Másrészt Láttam olyan teszteket, amelyekben hasonló eredményt produkált az X2 hasonló beállításokkal, mint nálam a CF, ergo tuti az sem megy +100%-on. A többit meg láthatod az aláírásomban.
(És ha valaki CF-et akar, én ugyan figyelmeztetem a hátulütőire, mert roppant ritkán olvas valaki vissza a topicban.)
TTomax: CF-et a lapom tudja, a driver nem támogatja (pedig annak kutya kötelessége lenne, vagy cserélje ki a lapomat az ATI), nem az a bajom vele.
-
katt777
félisten
válasz
rollins #22935 üzenetére
Én meg személyes tapasztalatokról nyilatkoztam. (A tesztről meg annyit, hogy a Dirt hivatalosan nem támogatja a CF-t.) De elhiszem én, hogy azokban a bizonyos alaplapokban működött (azért nem annyira, hogy arra is kidobjak egy valag pénzt), csak nekem nem olyan van (meg azoké is más volt, akik hasonló chipset-tel teszteltek). És ha az amúgy CF-támogató lapomban nem működik a CF (vagy szarul), akkor az nyilvánvalóan átbaszás marad a felhasználók többsége számára. Azért nézd csak meg, milyen "hétköznapi" alaplapokkal teszteltek.
Erre írtam anno, hogy válogatott hardverekkel nyomják, éppen a bepalizás miatt. És majd ha az én lapomban (vagy az ismerősökében) rendesen működik, akkor hajlandó leszek más álláspontot képviselni, mert egyelőre a sajátom nyert bizonyítást. És még mindig nincs ott abban a tesztben 1 db 3870/8800GT teljesítménye (nem véletlenül), a másikban meg az X2+3870 esetében is látszik a CF tré hatásfoka.
-
-
-
katt777
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
rollins #22897 üzenetére
ez a meglátás teljesen reális. Crysis nem folyamatosan eszi a vidkarit, hanem burstokben (vö Stalker a folyamatos 99.5-99.9%os gpu kihasználásával), a necces pillanatokban pedig az a pár% életet (de min minframeratet
) menthet. másnál meg nem nagyon lehet térdrekényszeríteni a 38x0ákat 1280ban (konkrétan nekem két 19"essel se sikerült
.
-
oliba
őstag
válasz
rollins #22857 üzenetére
Na igen, Abu szokta írni és Abunak igaza van
Még jól van az nv köszöni szépen, de nemsokára megjön az intel a vgajával és hát biztos nem DX9-es alapokra kezdi el tervezni, hogy csak jó legyen az nv-nek. Ha két cég árul DX10-es alapú vgat, akkro nem sok babér terem a DX9-es nvnek. Ati ellen könnyű volt marketingolni, meg a fejleszőknek szórni egy kis pínzt, hogy lécci az én karimon jobban menjen a játék. Intellel szemben ez édeskevéslesz
Semmi bajon nem volt nekem sem az nv-vel a GF8-as szériájáig. Volt nekem is 7600-osom, na azt lehetett tuningolni -
oliba
őstag
válasz
rollins #22848 üzenetére
Egyre kevésbbé versenyképes. 9600GT-t is nem tudom ki állat fia veszi 37-ért, mikor 3850 30k és nem nem lassabb annyival, mint amennyivel drágább. 3870 is van 9600GT árban, technológiailag nem kétséges, hogy melyik kártya a jobb. 3870 X2 van 9800 GTX árban lassan. Sokkal több ati fogy, mint korábban és sokkal jobbak az ati gpu kihozatala + olcsóbban állítják elő. Lehet, hogy kevesebb vgat ad el az ati, de lehet, hogy több haszna van belőle, mint az nv-nek. Nameg már a DX11-es DX-re sem kell különv gput fejleszteni, mert lényegében apróbb módossítások után fogja vinni azt is a mostani architektúra, nvnek pedig a gpu 80%-át át kéne tervezni, de valószínű már át sem lesz, hagyják az egészet, mennek kéziszámítógépre.
-
oliba
őstag
-
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
rollins #22534 üzenetére
5-600 fps-t még nem sikerült csinálnom (igaz nem is próbáltam
) hogy kipróbáljam hangtalanul fut -e mint az 1/2-es részben, de 333fps-nél mindig sikerül rögtön felugrani egy hordóra álló helyzetből, alatta pedig sehogyan sem
(ez ugyanígy volt 1/2-be).
CoD.hu-n is írták páran hogy még mindég Q3, sajnos vagy nem, de szerintem elég jól sikerült kis engine lett, szép meg minden de talán egy picivel több optimalizációt elbírt volna (mint ma kb ~minden motor).
-
katt777
félisten
válasz
rollins #22046 üzenetére
Nem, nem volt az. Ha valaki NEM OLVASSA el, vagy szándékosan figyelmen kívül hagyja egy részét annak, amit írtam, az nem is értheti félre. Ő is értette ("A BIOS, amiről beszéltél, elvileg a 3870-esre van."), hogy az 3870-es bios, csak mégis rá akarja tenni. Remélem, már nem akarja.
-
katt777
félisten
válasz
rollins #22007 üzenetére
Most látom, tényleg megújhodott a cucc. Akkor felteszem az én működőképes verziómat, pár perc türelmet kérek szépen. Itt van!
A 3870 nem tojik a steppnessre, mert én a saját 077-esemet úgy állítottam be, hogy 40°C helyett 50°C-ról induljon 55% Steppnes-sel, és míg a 40/52-es eredeti simán elment 70°C-ig egy GPU-CV terheléses teszt alatt, addig ezt tuningolva is alig bírom 65°C-ra kínlódni.
-
katt777
félisten
válasz
rollins #22000 üzenetére
3850-ös bios hűtését nem lehet állítani CB editorral? Mert az elméletileg minden 3xxx karit visz.
Egyébként meg nem olyan hülyék, hogy erre lőjék be, ha azzal egy rakás garanciális problémát zúdítanának a nyakukba. Egyszerűen megszoktuk, hogy hűvösebbek a VGA-k (bár mondjuk az 1950XT-m ATT vezérléssel is simán vitte a 80 °C-ot tuninggal, miközben már szélvihar zúgott a házban).
És a röhej az röhej, vazze, az ilyenen ki tudok akadni. -
Bundás22
őstag
válasz
rollins #22000 üzenetére
igen értenek hozzá hisz ők a gyártók ha jól működik le kell sz*rni, kit érdekel mennyi a hőmérséklete, úgy van beállítva azt kész bírnia kell, ez le van tesztelve ki van próbálva a gyárban, biztos járatták ezeket max terheléssel több napig nem szabad és nem is fog tönkremenni, mit zavar az téged h a rohadt everest hány fokot ír ki? ki nem sz*rja le, nem fog tönkremenni eddig se ment tönkre megnyugodhatsz
senkinek se ment tönkre emiatt már rég a szakmai hírekbe lenne h tömegével fordulnak fel az ilyen kártyák a kanári szigeteken v columbiában(ott is eladnak ezekből), a hűvős magyar klímát meg bírják szvsz, én leszarom tőlem lehet 150 fokos is ha gyárilag úgy érzi jól magát hát legyen, 1000% h emiatt nem mennek tönkre, ez baromság
Nem hinném hogy egészséges az a 90 fok dehogynem akkor van igazán elemében, nézd egy tárcsaféknek egy autón 200 fokra felhevül te azon paráznál h megreped és ott méricskélnéd?? én nem, gyárilag olyan akkor nem lesz baja -
katt777
félisten
válasz
rollins #21989 üzenetére
Az égadta világon semmilyet.
Betűk olvasása helyett rakd össze a szavakat, majd a mondatokat.
Idézem:
"Tesztoldalamon megtalálod a linkeket 1 kupacban a Letöltéseknél."
Elég egyértelmű, hogy a segédprogramok, ill. bios-ok letöltési LINK-jeit ajánlottam (éppen mert világos volt, hogy 3850-nel van gondja). Ha vetettél volna oda egy pillantást, még azt is láthattad volna, hogy feltüntettem: a közvetlenül letölthető bios-ok kimondottan Sapphire HD3870 512 MB GDDR4-hez vannak.
Elébb meg arról volt szó, hogy megfelelő bios híján lehet a sajátot módosítani.
Ennyit a funkcionális analfabetizmusról. Mindenesetre meglepned sikerült. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
rollins #21966 üzenetére
Hálás köszönet, majd kipróbálom!
Bundás22: de tudtommal BIOS után közvetlenül, pl. memtest86 futtatása során hiába akarom, akkor sem tudom állítani a fordulatszámot. Pont ezt mondtam, hogy csak Windows-környezetben tudom, a Rivatunerrel.
Egyébként meg miért ne érdekelne...biztos, hogy rövidebb lesz az élettartama, ha folyamatosan brutálmeleg az elektronika. Még akkor is, ha tartósabb alkatrészekből állították össze, az ilyen nagy hőmérséklet nem tesz jót. Az egy dolog, hogy bírja és nem sül meg, de kérdés, hogy mennyi ideig... -
TomBoy1986
veterán
válasz
rollins #21715 üzenetére
Már elég sok cég adja a 3870-est 41K-ért
Az ára pedig tényleg elég sokat esett a kezdeti 65K-ról, ami mondjuk nem is gond. Hát még a 2900XT ára
Katt777:
A 9600GT 39K-s ára mellé párosul az, hogy 10%-kal gyengébb - több játékot összehasonlítva - a 3870-nél. Szóval teljesen jó áron van a 3870-es -
katt777
félisten
válasz
rollins #21689 üzenetére
Nem kell lefizetni sem, ha bizonyítani akarnak valamit (írtam a hardver megválogatásáról). Teszteknek addig hittem, amít magamnak is lehetőségem nem nyílt hasonló tesztek elvégzésére. Mindig inkább a saját tapasztalatomnak hiszek, mint egy bármilyen nagy nevű akárkinek, akinek a neve talán csak marketingből fakad.
User hiba nálam, attól tartok, gyakorlatilag lehetetlen.Van egy anno csúcs CF alaplapom, van 2 tökéletesen egyforma 3870-esem. Teszteltem friss x86 XP-n és x64 Vistán is. Noha a driverekben különböző hibák vannak a két rendszerben, a programok mindkét OS alatt ugyanazokat a hibákat produkálják, azaz a CF működésképtelenségét, vagy nem megfelelő teljesítmény-növekedését. És mielőtt erre térnél ki: kipróbáltam több driverrel, ráadásul felmaxolt beállításokon, hogy ne legyen CPU limitem, de mint a tesztjeimben láthatod, még CPU limites beállításoknál is működik a CF, ha amúgy működik.
UT3-ban gyorsul, mint a tesztoldalamon láthatod, de csak minimálisan, mert a 2. VGA csak 2D sebességen üzemel. 8.3-ban 95%-kal csökkent UT3 teljesítménye, azaz 80 FPS helyett 4 lett.Na, ez a driver-hiba.
De adjon valaki egy X38-as lapot egy C2D procival, ígérem, megnézem +1x. Vagy Rucinho kolléga talán lesz majd olyan kedves, és megnézi nekem az 1 vs. CF teszteket.
És mint mondtam: menniük kéne, mert a 3D06 eredmények egyértelműen megmutatják, hogy a CF képes a dupla sebességű megjelenítésre az én konfigomban is.
Attól hogy nevesebb valaki, csak az ára lesz több. -
katt777
félisten
válasz
rollins #21356 üzenetére
"nekem 4400 pontot ad, és egy bilnkelt képen 4600-ot adott sm3-ba
az más kérdés h a cpu pontja több volt"
Szóval nagyon rosszul látsz.
Tudtam a kérdést, csak a fenti idézet kapitális baromság. Azt én is írtam, hogy lehetséges a másik 2, de 4600 (vagy csak 4400) feletti CPU pontszám mellett nem ennyi lenne sem az SM2, sem az SM3. Azon tűnődök, nem kevert e bele a saját eredményeibe valami quad-os Intelt. -
Astaroth
csendes tag
válasz
rollins #20338 üzenetére
éppenséggel én is panaszkodtam, de elhamarkodottan (szerintem a többiek is), mert csak a házam szellőzése nem volt ok. Most, hogy van egy venti a ház oldalán ami tolja a levegőt, meg ugye a hátsó szívja, így nincs gond. Hát igen,a régi háznak maradnia kellett, hogy az asszony ne lássa a különbséget. Csak a kasszából hiányzó 130e-t kell még kitalálnom, hogy mire "ment" el. (ez persze csak vicc, egy angyal a csajom
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest