Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11494 üzenetére
Csak megmutattam, hogy miért nem találtam elsőnek, ne kapd fel a vizet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #11491 üzenetére
A lapra értettem. Egyébként vígan ment benne így két 6600GT, meg talán még 9800pro-is...
-
törölt tag
válasz
Itt ha kiválasztod, hogy Windows XP-hez kell a driver, akkor látható, hogy a Radeon -t kiválasztva, majd a jobb oldali ablakban rátekintve, a választékra, akkor a HD 2400 és a HD 2600 mellett zárójelben szerepel, hogy PCIe.
-
törölt tag
válasz
Ebből a 8.6 Hotfix Driver-t gondolom.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11485 üzenetére
Az AMD oldalán, ha megnézed a 8.6 mellé a driver verzióhoz mivan írva?
A 8.1 van rajta a driver CD-n ha jól tudom. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #11463 üzenetére
Pontosan 192MHz FSB-t lehet kihozni egy KT400 chipsetből, azzal kell beérni, meg az emiatt 80 körül mozgó AGP frekivel. (amit viszont elvisel)
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11482 üzenetére
Nem látta, egy ablaküveg vágta el két helyen, fel kellett mosni utánam a szobát és dobhatom ki az ingem, de nem komoly.
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11478 üzenetére
Remélem, mert már most nagyon hiányzik. Valahogy úgy összenőttünk.
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11475 üzenetére
Hát nem hiányzik az biztos, de az sem, hogy most vágtam szét a jobb hüvelykemet és balkézzel fura az egérkezelés, a bill. még elmegy.
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11473 üzenetére
Fogok csuklani rendesen.
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11471 üzenetére
A VF900-at azért említettem meg, mert az 0 fordulaton idle: 35°C-on tartja a GPU-t, akkor egy passzívnak még a 12cm-es venti sem kell, egy akármilyen ótvar házban egy 8cm-es 600 Ft-os ventivel 5V-on 40°C alatt lehet tartani a GPU hőmérsékletét.
Ha ezt a 96GT-vel meg lehet csinálni, akkor a 2600-al miért nem? -
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11468 üzenetére
Kifogytam az időből...
Emlékszel, hogy írtam korábban a VF900-ról? Venti nélkül 2D-ben 33-37°C között megy a VGA. 3D-ben 850/900 és egy kis + fesszel 42-54°C úgy hogy a venti 24%-on megy.
A ház oldalán befúj egy 12cm-es szabályzott fordulaton, most 820ford/perc. -
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11466 üzenetére
A ventilátor vezérlés ugyanúgy terhelés alatt rivatunerrel megy optimálisan igaz? (3000-es illetve legújabban 4000-esek esete)
-
törölt tag
válasz
Húzni nem szeretném azt a gépet, akkor 2400XT-t érdemes venni inkább? Mert ha úgysem tudja kihasználni a 2600PRO-t sem, és mondjuk 1000 Ft-al olcsóbb az XT, akkor lehet jobban megéri azt venni.
-
#TOTTI
őstag
válasz
igen igaz...
én mindig tulzásokba esek..
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11455 üzenetére
EZ
van. -
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11453 üzenetére
Én is ezt néztem Itt: http://prohardver.hu/tema/ati_radeon_hd_2600pro_xt_ii/hsz_11433-11433.html
ASUS A7V8X-X Lan alaplap van a TBred Processzor alatt VIA KT400 Chipsettel, és 1 GB PC 3200-as Rammal ( 512+256+256)
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11441 üzenetére
2600 után csak azt érdemes venni, a 88GT, GTS-t meg használtan, mert mindenki szabadulni akar tőle.
-
modern5
tag
válasz
VaniliásRönk #11308 üzenetére
CPU tulajdonságai:
CPU típusa Unknown, 2000 MHz (12 x 167) 3000+
CPU alias Barton
CPU stepping A2
Utasításkészlet x86, MMX, 3DNow!, SSE
L1 kód gyorsítótár 64 KB
L1 adat gyorsítótár 64 KB
L2 gyorsítótár 512 KB (On-Die, Full-Speed)Everest szerint.
EDIT: igazából azért vettem ezt a kártyát hogy fusson normálisan a SWAT4 mert régi nagy kedvencem. De sajna nagyobb tömegnél (multiplayerben) 25 alá esett az fps low beállításokkal. Nos ez az új ATI-val sem változott.
-
modern5
tag
válasz
VaniliásRönk #11302 üzenetére
amd 3000-nek 2Ghz-s órajele van. Na most kipróbáltam az Infernal c. game demójával. Fraps-szel néztem az fpst.
Az új ati-val (AGP-s XT 512 GDDR3) 14-30 FPS közt mozgott 1024x768 very-high AA nélkül.
akció közben visszaesett néha 15-re is de alapból játszható maradt (mondjuk éppen hogy)ezután drivert lepucoltam beraktam a Inno3d Geforce 7300 256 DDR2-met feltelepítettem a hozzávaló legújabb drivert és szinte teljesen azonos értékeket kapam. 2-3 fps különbség volt a nagyobb lövöldözéseknél azonos beállításánál.
Tudom én hogy a konfigom (amd3000+ 1,5 Giga DDR400 ram nf7-s2 alaplap) elég régi. Nem is azt kifogásolom hogy így sem fut a mass effekt meg a gears of war. De az fura hogy egy most wanted sem megy játszható fps-sel (értsd: bővel 25 alatt van) . Ugyanazokat az értékeket kapom. A 720p-s videók ugyanúgy futnak.
Informatikusként dolgozom így nem lehet valami nagyon hülye hiba a háttérben. Persze nyilván nincs nagy tapasztalatom játék ügyben de engem azért meglep hogy szinte semmi változást nem tapasztalak az új kártya óta.
eddig valami hd-s hibára gyanakodtam. De az általatok ajánlot megoldások sem segítettek. A játékoknál (főleg hogy most wanted és egyéb régebbi játékok sem szuperálnak) már tényleg kezd gyanús lenni a dolog.
Ezért jutottam arra hogy a kártyával nem stimmel valami. Tudom kicsit fárasztó hogy ennyit szerencsétlenkedek itt csak azért tényleg rohadt idegesítő a dolog :S
Persze simán lehet az is hogy egy ilyen konfigra nem érdemes fejleszteni már, csak az eladó srác pont azt mondta hogy neki is hasonló gépe van és ő jelentős javulást ért el
amúgy tényleg kösz az eddigi segítséget is és a türelmet ;)
-
válasz
VaniliásRönk #11297 üzenetére
De azt sem írtam, hogy használom. annyit írtam, hogy az tartalmazza az ffdshow-t is.
A beállítás sem volt kérdés... na mindegy, ezen nem veszünk össze
-
modern5
tag
válasz
VaniliásRönk #11297 üzenetére
bocs. Sapphire a kártya. játékoknál majdnem ugyanazok az fps értékek is mint az előző kártyánál. Futtatok egy 3d markot.
-
válasz
VaniliásRönk #11276 üzenetére
Tévedsz.
(nem tudom, mi alapján szűrted le
)
Mivel nem szeretem a Windows install körüli hajcihőt, inkább rendben tartom és nem rakom újra havonta, ráadásul alapból szeretem optimalizálni, "tisztán" és rendezetten tartani a gépet, ami szintén a hosszú windows élet mellett szól. a K-lite nem csesz szét semmit. A packok közül még ez a legértelmesebb, csak jól kell telepíteni, konfigolni. (amúgy én nem használom, de kevébé hozzáértőknek ajánlani szoktam, mert ennél sokkal rosszabbak is vannak.). Ez olyan, mint a Windows. Értelmesen használva jó lehet. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #11289 üzenetére
Ez igaz, mondjuk előbb P4 rendszerben gondolkodtam, csak nem írtam oda. Egyébként anno a 2500+ barton procim elég volt a 720p lejátszásához (60-80% terheléssel), meg 1-2 1080-at is elvitt, 100% körüli terheléssel, néha megakadva... (kb 2000MHz körül járt)
-
modern5
tag
válasz
VaniliásRönk #11279 üzenetére
ANUS????
aqua computers-nél vettem a moszkva téren.NF7-S2 az alaplapom amd athlon 3000+ a proci
-
modern5
tag
válasz
VaniliásRönk #11277 üzenetére
igazából hétfőig ki kéne találnom hogy simán csak egy 720p-nek kevés a 3000+-os AMD proci 1,5 Giga ram vagy a kártya típushibás. Hétfőig tudom cserélni. esetleg egy HD3650-re gondoltam... mivel ugyanazok a specifikációi. tényleg gyanus hogy pontosan ugyanolyan mint az előző kártyám (már a hd lejátszás---picit csúszik a kép hang néha akad) miközben játékok terén még a Bioshock is gyönyörűen fut (míg a geforce 7300 256 ddr2-vel meg sem moccant). Ráadásul olvastam a HD tipushibáról is (ezeknél a kártyáknál néha a hd lejátszás beszarik) . pl 720p-s wmv "zölden" jön be és persze az is akad mint a szemét
-
modern5
tag
válasz
VaniliásRönk #11263 üzenetére
Sziasztok.
Most vettem egy AGP-s XT-t 512 GDDR3-asat. A problémám a következő: eddig kis hangelcsúszással de jól játszotta le a hd tartalmakat (egész pontosan az apple trailerszről letöltött hdmov-okat) viszont mióta ez a kártya van a gépben sokkal durvábban csúszik a kép meg a hang.konfigom: amd athlon 3000+ 1,5 giga 400-as ram, a gégi kártyám egy nagyon gagyi 7300 GT volt.
szóval nem igazán értem mi lehet a probléma, illetve a teljesítmény sem ugrott meg látványosan (jó, nyilván nem azt várom hogy fusson a gears of war). Elképzelhető hogy a táppal van baj (csak 370-es)?? Illetve bekötésénél arra kell figyelni hogy a sárga oldal a sárga oldallal csatlakozzon ugye? (a tápkábelekre gondolok)
K-lite codec pack van fent.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11258 üzenetére
Tudom, azért is vettük ezt az E2200-ese alá.
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11258 üzenetére
Szerintem aki olcsó alaplapot vesz, nem fog Quad-ot belerakni. Meg hát nem is nagyon van értelme otthoni felhasználásra.
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11255 üzenetére
Nem láthatunk bele más zsebébe, könnyen lehet, hogy ez is sok neki és mindenképpen marad a P4-nél.
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11253 üzenetére
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11251 üzenetére
Igen, valahol így vagyok vele én is. Különösen akkor, ha Inteles vonalon maradva, 21k egy alaplap+ cpu ami a 3850-est is simán kihajtja. Annál is inkább, mert a 3850 csak 4-5k-val drágább mint az XT, és kétszer gyorsabb, ma mindenre bőven elég.
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11249 üzenetére
P4, egy 76GS GDDR3 után
-
bolcsodal
addikt
válasz
VaniliásRönk #11212 üzenetére
Lehet ha sokat problémázik énis elküldöm nyugdíjba.
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #11150 üzenetére
ez így van
#11151 Fagy(i) ! Írta hogy a venti a károlyra fú
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11145 üzenetére
Samu 713N a monitorom, nem tudom milyen paneles, analóg bemenete van mint a CRT-nek, nem egy mai gyerek,de a színkülönbséget rögtön észre lehet venni.
Persze mindent meg lehet szokni, ezért írtam korábban, hogy ezek a különbségek ugyanazon monitorral rögtön váltva a VGA-kat tűnnek jelentősnek.
És bizony ezen a monitoron is látszik, hogy a 2600-asnak élesebb a képe, a kontúrok határozottabbak, az nV elkeni őket. -
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #11145 üzenetére
Tehát akkor LCD-n nincsen különbség a két kártya közt .....
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11138 üzenetére
Egy más világ...!
Viszont ez csak akkor derül ki, ha közvetlenül egymásután nézi az ember, mint én most.
Májsztró: Az ATi-nál csak a driver van fenn, így mindenféle hókuszpókusz nélkül olyan színeket produkál,amilyeneket az nV-n csak a Digital Vibrance-szal sikerül beállítani.
Az élességkülönbséget azonban semmivel nem tudom behozni, egyszerűen szembeötlő a különbség a kettő között a neten bogarászva is. -
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #11138 üzenetére
nekem 2600XT előtt egy Gf 6800gs-em volt .... hát nem tudom ,hogy miért mondjátok ennyire ,hogy így meg úgy jobb a kép Ati-n. Nem úgy vettem észre ,hogy olyan óriási különbség lett volna a kettő között váltáskor .... sőt , pont ugyan olyan ....
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11115 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy visszateszem a VF900-at, de nem kötöm be a ventit!
Ha a passzív 96GT most 36°C-os idle a tőle 1cm-re lévő 12cm-es oldalventi miatt, akkor talán a 2600-as is elmegy venti nélkül, vagy a biosban 10%-ra állítom állandóra.CPT.Pirk: nem sok hiányzik már hozzá!
-
fatal`
titán
válasz
VaniliásRönk #11107 üzenetére
Jah, hát olyat én sem
Csak működő, vagy se-kép se-hang proci
-
fatal`
titán
válasz
VaniliásRönk #11102 üzenetére
Én már láttam döglött CPU-t. Kéred?
1000 HUFért a tied lehet egy döglött celeron 2.4/128/400
(Nincs lesarkazva meg semmi ilyesmi)
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11102 üzenetére
Nem látni, kifogni kell egy olyat!
-
elfelejtette
veterán
válasz
VaniliásRönk #11099 üzenetére
Ááá...
A csavarnyúzót még otthol is hagytam...A szervíz átvette a karit, holnap talán mondanak vmit. De addig is keríteni kellene egy másik karit, hogy kiderüljön, más is sz@r-e a gépben.
MOD. A tápban megbízok. FSP 300PNR.
A proci még lehet ludas... -
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11099 üzenetére
Nem hiszem,
elfelejtette tapasztaltabb annál, hogy késsel, villával ugorjon neki, de a technika ördöge senkit sem kímél, néha ránk húzza a szívatót!
Viszont én legalább kiábrándultam az E 1200-ból. -
elfelejtette
veterán
válasz
VaniliásRönk #11070 üzenetére
Hy!
A gépben volt csere ram, azzal is ugyanez volt. -
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #11052 üzenetére
Szerintem is!
Jó éjt emberek! -
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11052 üzenetére
#253-tól #328-ig megvan a gépemen
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #11047 üzenetére
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #11043 üzenetére
Már majdnem elmentem aludni, de akkor nem láttam volna a másik fantasztikus hsz-t, amiben káromkodik
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #11041 üzenetére
Á, az ilyennel nincs mit kezdeni.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #11038 üzenetére
A 3870-es is le volt. Egy BIOS frissítésbe került és ment 918MHz-et (igaz nem stabilan).
Minden napra kijut egy fantasztikus elme. A mai napi díj chevrolet-t illeti
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11032 üzenetére
Egyébként ez direkt van így, vagy csak a bios hibája?
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11032 üzenetére
Az pedig ott is marad....
! De legalább korrekt kártya és nem olyan svindler, mint egyesek.
Mikor érem meg azt, hogy nem trükkökkel kerülnek a másik elé, hanem tisztességes versenyben győzik le a másikat? -
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11030 üzenetére
Egyébként igazat szóltam az imént, egyetlen hibám, hogy az állítmányt múlt időbe kellett voln tennem. Tartottam. És akkor jogosan, mert akkor még jobb is volt, de elvitték a kiszemelt alanyt, így ugrottam bele a 2600-ba, ami a drivereknek köszönhetően ténylegesen is jobb lett, mint az igen csak melegedő GT.
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10994 üzenetére
game a legjobb teszt
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10991 üzenetére
az lehet, de en orthossal, meg ilyenekkel nem kinzom, nekem eleg ha a cod4 megy fagyas nelkul. valszeg ez a kulonbseg oka
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10968 üzenetére
4400+om @ 2.8 ghz gyari hutovel everest szerint max 50-60 fok, kezratetellel meg majdnem hideg a borda
na de ma csereltem el kingmaxokat geilre, remelem tudok meg adni a szajanak
-
krivy
tag
válasz
VaniliásRönk #10984 üzenetére
OKs,kösz az infókat!
Majd meglátjuk,mi lesz. -
krivy
tag
válasz
VaniliásRönk #10980 üzenetére
Ok,bocsi,nem tudtam,hogy itt nem szoktak hirdetni.
Amúgy 34k volt újonnan. Ahhoz képest nem sok,szerintem. -
válasz
VaniliásRönk #10976 üzenetére
bizony, én annak idején még 20 körül vettem a 2600-amat. Szörnyű.
-
válasz
VaniliásRönk #10965 üzenetére
Addig fel lehet tolni?
Akkor nekiis állok azonnal...
-
fatal`
titán
válasz
VaniliásRönk #10956 üzenetére
Nekem a beta tökéletesen megy (igaz hd2600xt), de a véglegest még nem raktam fel mert 22 órája mentek egy hibás vinyót:S
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10939 üzenetére
Vista alatt jó, most néztem, xp-n valami zűr van.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10936 üzenetére
Ediig jó volt, de 8.6 alatt hatástalan a tuning, ez hogy van?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10933 üzenetére
Az új 1.4.7-es, de nem az ATT-vel van baj, hanem az új driver, plussz catalistal, valami nagyon nagy zűr van. Ha be van kapcsolva a ccc akkor nem lehet tuningolni, mert terhelésnél visszaáll a memóértéke alapra, ha kilépek a ccc-ből akkor ugyannem áll vissza,de a akkor is szarabb lett 500ponttal a 3Dmark06-os eredményem. szedem ezt a mocskot, tetem ahogy csak van az egész. Sőtt ugyanazt az erdményt kapom mikor nem húzom a ramokat, ez gyanús de nem is kicsit.
-
fatal`
titán
válasz
VaniliásRönk #10919 üzenetére
Köszi
#10920: Neked is köszi
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #10915 üzenetére
Nem baj, a 06 úgyis többet mutat
Majd holnap nekifekszek a játékteszteknek is komolyabban
-
fatal`
titán
válasz
VaniliásRönk #10915 üzenetére
ATiTool Beta3-at honnan lehet leszedni?
Nem találtam meg sehol csak a 0.27b2-t
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #10913 üzenetére
Csak sima ATI Toolt szedtem le, de a beta2-est.
Mindenesetre megoldottam a a problémát a 0.7-es AMD GPU Clock Toollal.
2600XT Crossfire tuning 857/1710
05 tuning - 15241
06 tuning - 9763ATI Tray Tools ha jól tudom nem működik kétkártyás rendszerrel - legalábbis mindkettőt nem tudja szabályozni.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #10909 üzenetére
De gondolom megy, most olvasgatom hogy miképp [link]
A 05 a CPU miatt ennyi biztosan, 3870-nel sem tud sokkal többet a 2.2-es Phenom. Majd meghajtom picit
Eddig csak azt láttam, hogy Overdriveval nem tudom, pedig annyira evidens lenne, hogy legalább azzal menjen
Na mindegy, rápróbálok az ATI Toolra.
-
schwartz
addikt
válasz
VaniliásRönk #10807 üzenetére
"#10806 bolcsodal: Hajlamos vagyok az ilyeneknek beszólni, de az a topik úgyis sokat látott már.
"
Az, hogy kiragadod a hsz-om egy reszet, hogy teljesen mas ertelmet nyerjen, nem tudom milyen jellemre vall. A legudvariasabb modon megkertelek ra ott a topicban, hogy ne menjunk bele. Sot privatban is. Sertegettelek? Szemelyeskedtem valakivel? Meg azok utan sem, hogy lehulyeztetek, viszont ha arra valaszolok az mar baj. Es miert is? Ja, mert az ilyeneknek mint en hajlamos vagy beszolni.
-
bolcsodal
addikt
válasz
VaniliásRönk #10799 üzenetére
Ez valóban így van. Mondjuk olyan játékot még nem próbáltam a mostani konfiggal, amibe beletört volna a foga. Érdekes, hogy elég nehezen bírkózik meg a Dungeon Siege II-vel 1024/768-ban, pedig ott a textúrák mérete sem nagy, és elég öreg Direct3D játék...
Ennek ellenére ha sokminden történik épp nem volt ritka a 25FPS-sem. A HL2 meg 1280/960-ban szűrőkkel is hasít...kiértiezt
LOL..látom schwartz kollégával elmérgesedett a helyzet a HD4xxx-es topicbant!
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #10801 üzenetére
A TDU-ban a textúra méretét nem lehet állítani. Az városon kívül ~210MB. Városban tippre több, de nem biztos. Szóval kivételesen biztos, hogy emiatt volt gubanc.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #10799 üzenetére
A TDU-hoz meg a legfrissebb emlékeim szerint 256MB-os kártya a minimum, szóval izé
ezért fogyott el a VRAM nagyon gyorsan.
-
bolcsodal
addikt
válasz
VaniliásRönk #10796 üzenetére
De annyira nem, mintha leesne 0-ra a VRAM mennyisége. Olyankor ugye 1-0FPS környéke a max sebesség...
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #10791 üzenetére
Monitoroztam a memóriakihasználtságot. Ugyanígy Oblivion alatt is. Ott is a gPU bőven bírta, csak a texturaméretet kellett lejjebb vennem (árnyékokat meg természetesen
)
hunfatal:
Van COD4-ed? Ha a textúra méretét Highra állítod, akkor még éppen beleférsz a 256MB-ba. Ha viszont Extrára, akkor 420MB-ra van szüksége. És mindezt 1024*768-ban AA nélkül. Rivatunerrel ki lehet jeleztetni -
bolcsodal
addikt
válasz
VaniliásRönk #10590 üzenetére
Azt a csicsalemezt már rég kidobtam. Még mikor az RV360-as 9550-re pakoltam fel a hűtőt...
Én meg eladtam a RAM süniket a VF700-al...
Namind1. amig a gyári kihúzza addig nem bolygatom....
-
bolcsodal
addikt
válasz
VaniliásRönk #10582 üzenetére
Aszongya 70W hőt tud disszipálni. Termel az RV630-as annyit? [link]
bár nem hűti a RAM-okat..lehet felejtős...Csak van egy ilyenem, gondolkodom a felszerelésén...
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #10585 üzenetére
nyugodtan, majd a választ is, pls, de csak valami hozzáértőtől,
de van egy olyan sejtésem, hogy max egy különálló 12V ág van
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #10580 üzenetére
nem akarom újra indítani a tápkérdést, de jobban belegondolva, gyanús nekem az fsp 12V teljesítménye,
nem igazán hiszem el amit írnak,
a chieftec viszont hihető, szóval én inkább annál maradnék
de attól még nagyonis megéri az fsp az is biztos lead 200W a két 12V ágán összesen ami tuti elég egy átlagos gépbe -
KMT
addikt
válasz
VaniliásRönk #10568 üzenetére
Rendben, én csak összeadtam a 2 számot.
-
KMT
addikt
válasz
VaniliásRönk #10564 üzenetére
Ki mondta, hogy mindegy? De akkor sem igaz, hogy csak akkor elég a 350W, ha jó hatásfokú. Ebből arra lehetne következtetni, hogy a 350W a konnektorból kivett teljesítmény. Erről írtam csak.
350-es chieftech és pnf is ugyanúgy 300 W-ot bír 12V-on. Amúgy igaz, pnf jobban megéri.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #10557 üzenetére
nem az enyém nem elavúlt hiszen már 500 éve megvan(még a p4-esemhez vettem, azóta ez már a 3. vas) és még jó lesz vagy 2842-ig
de nem is ez volt a kérdés ha jól emlékszemmellékesen bőven 250W alatt járok fogyasztásban, szóval elbírná egy 300W-as chieftec is a gépem
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10478 üzenetére
rajta van az att de nem azzal tuningoltam hanem a riva tunner-el de nem tudom hogy hanyad az att de megfőztem a karit. megint jáccok és a monitor elfekedett... de már működik
-
belaazallat
addikt
válasz
VaniliásRönk #10453 üzenetére
itt vettem PH!-n egy bazárastól, de csak akkor küldeném fel neki, ha biztosra veszem hogy rossz, a haver gépe nem 100-as, néha eldobja a vinyókat, nem látja a gép. Szóval még egy gépben ki kellene próbálni, de nincs több ismim Kaposváron.
-
icebooooy
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10415 üzenetére
Thx
-
icebooooy
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10401 üzenetére
őőő lap asrock p4v88+
proci elég gyenge:S 2,53 GHz:S ilyenbe
-
bolcsodal
addikt
válasz
VaniliásRönk #10377 üzenetére
Az igaz!
-
downnola92
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10364 üzenetére
szóval inkább egy 2600Pro-t vegyek ugye?
és érdemes lecserélni a 6600GT-met egy 2600Pro-ra?
-
downnola92
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10361 üzenetére
ennek már jobb a hűtése?
-
Mzero
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10108 üzenetére
Rendben
-
Futto
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10095 üzenetére
tudom, de annyi zsém nincs, és olyan sokat úgysem használom a gépet, majd egyszer, ez meg jó lesz a lányomnak.
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9915 üzenetére
Érdekes, X1950Pro-val soha nem volt gondom a képfrissítéssel (mindig 85HZ-en ment; Vista és XP-n egyaránt); míg a 2600XT-vel Vista alatt 60Hz-en mennek a játékok.
-
válasz
VaniliásRönk #9840 üzenetére
így igaz, viszont a Nehalemekben ismét lesz HT, tehát szó nincs kukáról.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9823 üzenetére
Azért a végére valahogy mindig egy a véleményünk (az esetek többségében).
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9819 üzenetére
Ha oc-je van az más. Viszont 24k-s árnál meg a bolt a sz@r.
Azt, hogy én mit gondolok nem nagyon számít. A lényeg egy, ha nincs 17k-ja akkor mi van? Mert könnyen adni olyan tanácsot, hogy pótold meg 17k-val. Azt meg egy szóval nem mondtam, hogy a pro cf ütőképes. Szerintem most kellene várni. Jönnek hamarosan a 4xxx-s vga-k. Addig a pénz is gyűlik. Így szvsz 1-2 hónap múlva használtan ócsól esz a 3850. -
grunge
addikt
válasz
sztem is jobb ebben a kategoriában inkább egykártyás rendszerben gondolkodni! kevesebb fogyasztás, hötermelés, no kompatibiltási problémák..
-
KrAt
veterán
válasz
Hát van benne vmi..
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9816 üzenetére
Ezzel csak az a bibi, hogy a 2600pro ára bótban 12k. Tehát eladja 8k-ért. Max 9. A 3850 meg 26-27k alaphangon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest