Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
modern5
üzenetére
Zöld wmv nem a kari hibája, szoftveres gond, láttam már olyat. Ami tuti a HD-k lejátszásához:
Tiszta windows install a gépre, majd aktuális ffdshow, aztán matroska splitter (egzotikusabb HD anyagok dekódolásához) majd a hang kezeléséhez AC3filter. Ezek után pl. mediaplayerclassic tökéletessen fogja játszani az összes HD-t, tudom, mert rengeteg HD videót néztem már ezzel az összeállítással, mindent lejátszik. (off korsz feliratokat is kezel ffdshow)
Abban az esetben, ha procival nem bírja a gép, ki lehet kapcsolni az ffdshowban egy "inloop deblocking" funkciót, elvileg egy kockásodás szűrő, de kiszedése nem okoz látható képromlást, ellenben kevesebb erőforrás kell a lejátszáshoz.
Szóval mielőtt karit cserélnéd, nézd meg újra a dolgokat szerintem...
szerk: ANUS az ASUS gúnyneve lett, úgy a socket-A korszak után már mintha az Asrock is jobb lapokat csinálna náluk...

Jah és vidkarid véletlen nem asus kari? azok gyári drivere tud egy splendid opciót, valami képjavító lenne, de az okoz video lejátszási gondokat, mint a zöld kép.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
modern5
üzenetére
Azt megpróbálhatod még, hogy:
RAM: 333(166)-ra (ügyelve arra, hogy az időzítések maradjanak 400-nak megfelelő értéken, ha esetleg a BIOS módosítja őket az SPD infók alapján, vagyis csökkenti az értékeket 333-nak megfelelően)
"FSB": 250
Ha 754-es a gép, akkor más dolgod nincs, ha 939-es, akkor a HT-t 5x-ről (1000) 4x-esre (800) kell visszavenned. Egyedül az alaplappal lehet gond, de max. ha instabilitást tapasztalsz visszaveszed alapórajelre.
Így kizárt, hogy a gép nem viszi a 720P-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- RAM topik
- Cudy routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VMware
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest