- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
modern5
üzenetére
Zöld wmv nem a kari hibája, szoftveres gond, láttam már olyat. Ami tuti a HD-k lejátszásához:
Tiszta windows install a gépre, majd aktuális ffdshow, aztán matroska splitter (egzotikusabb HD anyagok dekódolásához) majd a hang kezeléséhez AC3filter. Ezek után pl. mediaplayerclassic tökéletessen fogja játszani az összes HD-t, tudom, mert rengeteg HD videót néztem már ezzel az összeállítással, mindent lejátszik. (off korsz feliratokat is kezel ffdshow)
Abban az esetben, ha procival nem bírja a gép, ki lehet kapcsolni az ffdshowban egy "inloop deblocking" funkciót, elvileg egy kockásodás szűrő, de kiszedése nem okoz látható képromlást, ellenben kevesebb erőforrás kell a lejátszáshoz.
Szóval mielőtt karit cserélnéd, nézd meg újra a dolgokat szerintem...
szerk: ANUS az ASUS gúnyneve lett, úgy a socket-A korszak után már mintha az Asrock is jobb lapokat csinálna náluk...

Jah és vidkarid véletlen nem asus kari? azok gyári drivere tud egy splendid opciót, valami képjavító lenne, de az okoz video lejátszási gondokat, mint a zöld kép.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
modern5
üzenetére
Azt megpróbálhatod még, hogy:
RAM: 333(166)-ra (ügyelve arra, hogy az időzítések maradjanak 400-nak megfelelő értéken, ha esetleg a BIOS módosítja őket az SPD infók alapján, vagyis csökkenti az értékeket 333-nak megfelelően)
"FSB": 250
Ha 754-es a gép, akkor más dolgod nincs, ha 939-es, akkor a HT-t 5x-ről (1000) 4x-esre (800) kell visszavenned. Egyedül az alaplappal lehet gond, de max. ha instabilitást tapasztalsz visszaveszed alapórajelre.
Így kizárt, hogy a gép nem viszi a 720P-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Black Gaming 10GB Garanciával!
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest