Új hozzászólás Aktív témák
-
lowrider
csendes tag
Ja... ipon-ról csak annyit, hogy vettem náluk egy 7300GT-t augusztus 2-án, hazavittem, nem adott képet... több lapban sem, mondom szar.
Másnap (3-án) visszavittem, készségesen átvették, mondom nem kéne ugyanilyen... megoldható? MEG!
Mondom, akkor 7600GS kéne... OK.
Mikorra lesz meg a csere? Majd ők jelentkeznek.
2 hét... semmi... felhívom... majd ők jelentkeznek.
3 hét... semmi... felhívom... óóó igen... garis kolléga vissza fog hívni... OK
elmegyek nyaralni... nem hív senki...
5 hét... semmi... felhívom... garis kolléga 5 percen belül felhív... nem hív.
Tegnap hívnak.
Kérdés: Mi legyen? Mondom: Miből lehet választani? Hát itt a GS, de 2400 Ft pluszba...
És mondom az az idestova 6 hét az mennyi kedvezményt jelent? Semmit!
Ja mondom OK... akkor vissza a lóvé! Az nem megy!
Aha... és mondom maga a helyemben mit csinálna? (Hümmögés)... válasz az nincs.
Készségesen felvilágosít, hogy 30 nap a törvényi garis javítási akármi, és hogy mivel túl vagyunk rajta, nekem ugyan jogomban állt volna ''csere'' terméket kérni erre az 5-6 napra... de nem kértem... és hogy pénzt vissza nem adnak.
És mondom NEKEM kell kérni ezt a csere-terméket... IGEN.
És miért nem hívtak vissza egyszer sem? (Hümmögés)... érdemi válasz nincs.
Bemegyek, előttem 2-en gariztatnak... sűrű elnézéskérések között mindenkitől elveszik a termékét, megígérik, hogy még a héten kicserélik és hogy nagyon sajnálják, stb...
Én következem... Megkérdezi mit szeretnék, mondom mi a helyzet... csönd... ügyintézés folyik... csönd... csönd... kifizetem a különbözetet... csönd... átadja az új kártyát és köszöni szépen.
Megkérdezem: ''Elnézést kérni milyen összeghatár felett szoktak?''
Azt mondja: ''Az előbb elnézést kértem, de akkor mégegyszer elnézést kérek.''
Mondom: ''VISZLÁT!''
Ez volt a történetemBocsánat, hogy hosszú és hogy off-topic... de azért valahol mégsem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest