Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
barisj
aktív tag
Helló mindenki!
Összefoglalva a problémámat,van 1 kis update is.Nagyon hálás lennék annak,aki tudna segíteni.
Egy olyan problémám lenne,hogy egy friss win xp 32bites SP3-mas op rendszerem van. Egy steam,egy firefox és tényleg kb semmi sincs a gépemen. és olyan lassu,hogy az már fáj.
Cs1.6 közben is a cpu kihasználtság majdnem 100%-os,a gpu pedig kb 5%os. kep
az fps-em is rohadt kevés,pedig ennek a konfignak simán vinnie kéne fix 100fpsen. és 640x480-ba játszom!Asus P4P800 SE
Intel Pentium 4 3ghz 1M/800/HT Prescott + Zalman Fatal1ty FS-C77 huto
Sapphire HD2600XT 256mb 128bit GDDR3
3x1gb Kingmax DDR 400mhz
WD Blue 160gb SATAII
CM Elite 331 2db 12cm ventimost szereltem be az új proci hutot,ujrapasztáztuk és igy is lassu a gép... kép
az előző vga egy HD3450 volt. azzal semmi baj nem volt. csében is néhol megvolt a 100fps,de pl fustben nem volt meg,ezért is akartam egy erősebb vga-t venni,hogy mindenhogyan meglegyen a 100fps. most a vga-ra gyanakszom,lehet azzal van vmi baj.
Azt is mondták h procilimitem van,hogy a proci gyengébb mint a vga,de tegnap elvittem zsoltizsolti-hoz,ahol teszteltük az ő Intel pentium 4 3,4ghz-s 1m/800 prescott prociját és ugyanezt csinálta,semmi változás nem volt. és akitől vettem a vga-t,annak ugyan ugy 3gh-z prescott procija volt. Szóval nagyon elkelne a segítség! köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Silent Hill f teszt
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest