- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Képen feszít az Amazon szörnyen gyors Gravitonja
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Egy kis ráncfelvarrást kaptak a Gigabyte AERO X16 sorozatú noteszgépei
- Kiegészítette a korábbi Arc meghajtóját az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fujifilm X
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Szó-szó a reklám.
Előre telepítve Google-csomag, Facebook, Instagram, TikTok található a telefonon, ezek törölhetők. A Nothing az OS 3.5 megjelenésével bevezette, hogy ajánlott tartalmak tűnhetnek fel a zárképernyőn (Lock Glimpse). Erre a márka közössége nem reagált pozitívan, így az opciót kikapcsolhatóvá tették, és szerencsére egyből a telefon beállításakor ott van opció letiltani.
Az előtelepített motyók talán eddig is voltak, emez meg kikapcsolható. Problem solved.
-
negeev
csendes tag
Nagyon menő, hogy nem a Szürke 50 árnyalata legújabb kiadása. Komolyabb gond, hogy a Nothing is lkezdett reklámokat tenni a telefonjaira.
-
dropshadovv
csendes tag
Normiek vagytok, akik félnek mindentől ami nem uncsi.
-
Luck Dragon
támogató
Nothingból a 3a legszimpatikusabb nekem is, de ez nem annyira extra hogy különkiadás legyen
Nothing Swarovski ?
-
kbyte1024
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
De féltek hozzá nyúlni! Fehér bőr hátlappal kellett volna, és kidíszíteni kristályokkal
Minek, arra van megfelelő telefon másnál.
-
Bareszotron
aktív tag
-
kbyte1024
veterán
Nothingból a 3a legszimpatikusabb nekem is, de ez nem annyira extra hogy különkiadás legyen
Nem fognak sokat eladni belőle,ők is tudják. Ezért van limitált pédányszám belőle.
-
Graphics
Jómunkásember
De hát ez is 3a

-
Bareszotron
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
Hulladék
Nem amúgy.
Egy tök jó telefon, rendszeres frissítésekkel.
Mi alapján mondod, hogy hulladék? Próbáltad?
-
Bareszotron
aktív tag
Hulladék
-
kbyte1024
veterán
10-ből 9-en tokba teszik tehát igazából mindegy is milyen a színe
-
Graphics
Jómunkásember
Ez az egész széria szerintem a tizenéveseket lövi be célcsoportnak. Nekem is volt ilyen mindenfelé villogó nokiám a tizes éveim végén. De már akkor is cinkes volt.
Ez is lehet, vagy nem az uniformizált évente egymást másoló designt keresik a piacon.
A tizenévesek már iPhone-t kérnek-vesznek.

-
Rigormortiis
veterán
Ez az egész széria szerintem a tizenéveseket lövi be célcsoportnak. Nekem is volt ilyen mindenfelé villogó nokiám a tizes éveim végén. De már akkor is cinkes volt.
-
kbyte1024
veterán
Nem valami szép ez a szín , inkább a kék .
?????
-
Luck Dragon
támogató
Nem valami szép ez a szín , inkább a kék .
-
Vtwo
őstag
Nem rossz, de nàlam a kèk a nyerő mèg mindig.
-
MikeWazowski
veterán
Ez a telefon mindenhogy ronda. De nem kicsit....
-
kbyte1024
veterán
Majdnem olyan szép mintÉN
-
janeszgol
félisten
Nagyon szép a hátlap. Csak nekem kicsit gyerekes árnyalatú.
Nálam a TOP 10-ben benne van a Nothing Phone 3 szürkében. -
Graphics
Jómunkásember
Nekem abból a szempontból tetszik, hogy ez az egyik kedvence árnyalatom.
Mint ez az emotikon is.
De árban erős a konkurencia sajnos már.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Karcmentes 100% akkumulátor (200 ciklus)
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest