- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zselééé
csendes tag
Hali!
Most vettem egy HD2600XT GDDR3 256-os verziót. Ezen kb. hogy futnak a játékok? COD4 szereti ezt a VGA-t
?
-
törölt tag
válasz
McBJani #14196 üzenetére
Régebben, úgy 2004-2005. környékén nekem is volt ATI kártyám, egy 9550-es. A Catalyst driverekre akkor is jellemző volt az, hogy általában a kártyák megjelenésekor kint lévő, vagy egy kicsit későbbi driver volt a legjobb, legstabilabb, a legújabbakkal többnyire mindig gond volt. Én azt a kártyát a 4.11-es driverrel használtam, mert ezzel volt a leggyorsabb és legstabilabb. A későbbiekkel lassabb is volt, és a játékokban többnyie textúrahibákat is vétett. Úgy látom, Catalyst fronton ma is hasonló a helyzet.
-
McBJani
tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a legújabb Catalystet (9.12) és most pl. az X-Man Origins Wolverine belassúlt nagyon, pedig eddig ment mint a szél...
Nekem van valami gond vagy már nem érdemes új drivert feltenni régi videókarihoz
Ez valami reklámfogás, hogy pl. játszik valaki egy kisebb játékkal, aztán jön az új Catalyst és gondolja felteszi, aztán feldob egy nagyobb játékot és az új catalyt miatt lassú, akad stb. és így vásárlásra kényszerítik az embereket, közben meg csak az új driver nem kellett volna...
Miért nem tudják úgy megcsinálni, hogy ne fogja vissza egyik karit sem vagy miért nem csinálják meg úgy a weboldalt, hogy ha rámegyek a 2600XT-re, akkor csak azt a Catalystet dobja ki, amelyik még tökéletes volt a kártyához!
Eddig nekem 9.2 volt, de úgy látom, ameddig nem veszek új videókarit az is marad! -
KYZRR
őstag
Igen kitakarítottam a gépet, vagy 4-5 cenis porpamacs jött ki
de nem lett jó.
Ja és megvan az alaplap fajtája is: P4i65G AsRock
-
messias2
tag
válasz
messias2 #14191 üzenetére
de amúgy lehetséges hogy nem szereti egymást az alaplap és a kari de egészen pontosan milyen memóriád van?ddr1?vagy ddr2? mert ha 1 akkor az is lehet gond.
sógoromnak is hasonló konfigurációja van igaz abban PCI-e van de az is elég lassulócska gép úgy de ha a kari át van rakva egy am2-be máris máshogy viselkedik -
KYZRR
őstag
A legújabb driver van fent...És a gépem adatai:
Intel Pentium 4 3.00Ghz 1MB L2 catche
Az alaplapot nem tudom pontosan de AsRock és 478-as foglalata van
2x1 GB RAM 160 GB Samsung Winchester -
KYZRR
őstag
Sziasztok! Van 1 ATi Radeon HD 2600 Pro 512MB AGP-s VGA-m.
Na most ezzel nincs is baj, de lett valami baja és nem tudom hogy mi lehet az.
Már vagy 1,5 hónapja van az a gond, és nem tudom hopgy mitévő legyek.
Nos, a probléma a követkető: A játékoknál JELENTŐS FPS-csökkenés CoD2-nél fix 250-ről
alig van most 50-60
Legyetek szivesek segítsetek, mert már nagyos idegesít az FPS-lagg[Ui: Szerintem kiégett az egyik szalag
]
-
barnam_
nagyúr
válasz
messias2 #14182 üzenetére
XP-vel minden kari optimálisan viselkedik mert a viszta is meg a win 7 is már fogja jobban a karit is meg a memóriát is
Aha, és mi a helyzet a DX10 és 11-el?
Nem "fog" a Vista/Win7 semmit se, ugyanúgy mennek rajt a játékok mint XP-n.Ja, és még mielőtt téves következtetést vonnál le robag83 esetéből, neki valószínűleg azért nem ment fel Win7-re a driver, mert agp-s a kártyája. XP-re se ment volna fel a pcie-s kártyához való driver-el.
-
robag83
csendes tag
sikerült telepíteni, most működik rendesen
-
-
robag83
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a Win7et, de nem volt jó a videókarimmal (hd 2600 pro agp). Próbáltam új drivert rakni hozzá, de nem tudta az eszközazonosítót vagy mit felrakni. Sehogy sem sikerült jól megcsinálni, mindig kék képernyő után újraindult. Tudtok rá valami megoldást?
Köszi -
_csocso_
senior tag
válasz
Goll-r #14175 üzenetére
Szia! Nekem is volt hasonló problémám, de sikerült megoldanom. A telepítés elején a progi nyit egy könyvtárat ATI néven, ahová kitömörítődik. Itt megkeresed a Driver nevezetű könyvtárat, talán Packages - ben van, és ott lennie kell egy windows installer típusú, ( betű, szám van az elnevezésben ) file nak. Azt futtatod, kiírja, hogy nem kompatibilis, de elfogadod, és feltelepül a meghajtó program.
-
Hello!
Valaki kipróbálta már az új 9.12-es agp hotfix-et? Mert nekem olyan problémám van vele hogy a catalyst-ot felteszi, de a videókártya illesztóprogramot nem teszi fel a driver hitelességének hiánya miatt...
Valakinek esetleg valami hasonló probléma vagy akár megoldás? -
blac84
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire HD2600 XT kártyám (256 MB GDDR3, AGP változat).
Úgy néz ki, hogy kezd tönkremenni a ventillátora. Ha van itt valaki, akkor tudna segíteni, hogy milyen hűtőt érdemes rá venni? Max. 5000 Ft-ig, ha lehet, nem kell hiper-szuper vízhűtéses akármi, nem akarom húzni a kártyát.
Előre is köszi mindenkinek. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
mcmester21 #14170 üzenetére
Sajnos nem tudsz, mert az csak OUT. Ahhoz hogy bemeneted legyen kell egy TV-Tuner kártya.
-
mcmester21
csendes tag
Hali! Olvasgattam az AVIVO-t de nem értem teljesen a müködését, Van egy S-Video hely a kártyán, és kaptam egy S-video to RCA átalakitót, ezzel tudok a kamerámról digitalizálni? Bocsi ha hülyeséget kérdeztem, de nem tudom, ha mégis lehet hogy kell ezt csinálni?
-
Taito
csendes tag
-
barnam_
nagyúr
Kis millió felkiáltójelet használni könnyű, de gondolkozni már nehéz, mi?
Első hozzászólásban találsz linket pcie-s kártyához, agp-hez meg itt van. -
user137
őstag
válasz
user137 #14165 üzenetére
megvan a baj, beírom ide is, hátha még jól jön valakinek: dual display esetén (amint a második kijelző csatlakoztatásra kerül) a win7 (is?) letiltja a DXVA-t és ezzel megszűnik a HW-gyorsítás lehetősége HD tartalmakra (meg a többire is, de az kevésbé CPU-gyilkos) mindkét monitoron.
ezt a 2 regkey stringet (REG_SZ) kell létrehozni, és egy reboottal megfűszerezni, onnantól jó lesz:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Video\{EAC83283-3B54-4DAE-B7E4-9D66B613536F}\0000\UMD\DXVA]
"VForceUVDH264"="1"
"VForceUVDVC1"="1"a string persze változik, ki kell keresni az ATI kártyáét.
tesztelve: Gigabyte HD2600XT, Win7 RTM, Catalyst 9.10
credits: stevve -
user137
őstag
Urak, kérhetek egy DXVA checker futtatást Win7 + HD2600XT tulajoktól?
nekem úgy néz ki, h hiányzik a DXVA támogatás egy friss windóz telepítésnél egy 9.10-es catalysttal?!
-
-
geza12
aktív tag
Hát ebbe van igazság, bár én is elgondolkodok néha a CF-en , bár nekem GDDR3-as van a 2600xt -ből teljesen megvagyok vele elégedve, ha 5-6000 körül lenne ilyen márpedig szinte már majdnem van ennyibe Sapphire GDDR3-as akkor lehet megéri, de még úgy se biztos a fogyasztás és a hőtermelés miatt.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
trebron86 #14161 üzenetére
Nem erről van szó, nekem is bőven elég volt a 2600XT, de ettől még aránytalanul kicsi lesz a nyert teljesítmény a befektetett összeghez képest, ha megy a CF, rendesen, akkor is max. 80-90% pluszt fogsz kapni, egy HD3850-nel (pláne ha még meg is cibálod kicsit) nyerhetsz 150-200% pluszt, nem mindegy.
Vagy ha ugyanennyit rászánsz simán kijön egy HD3870, kicsit többért egy HD4830... -
trebron86
tag
válasz
VaniliásRönk #14160 üzenetére
eddig minden játékom simán ment amit fel tettem kivéve a Arma2
-
trebron86
tag
Üdv mindenkinek!
Remélem nem veszitek rossz néven hogy ide írok.
"Ne kövezzetek meg"Azzal a kéréssel fordulok felétek hogy szeretnék 1 hd 2600xt 256mb gddr4-es SAPPHIRE-t.
Sok helyen kerestem már újat találtam de hát azért 30k-t nem fogok érte kifizetni.
Ha valakinek van egy ilyen megúnt kártyája akkor az kérem keressen meg pm. Szivesen átvenném tőle. 1 Crossfire teszt után.
Nekem van már egy ilyen karim és elvagyok vele nagyon jól teljesít és ha már van még1 foglalatom +-ba akkor miért ne raknék bele még1-et.
Várom a választ attól a komoly jelentkezőtől aki rendelkezik ilyen kártyával és reális árat kér érte.
Még 1szer szeretnék bocsánatot kérni azért hogy ide írtam ezt tudom ez nem hirdető fal de hátha itt van olyan akinél még is hánykolódik 1 ilyen.
Köszi és üdv nektek.
-
fagy53
nagyúr
válasz
agressor12 #14157 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy a VGA környezete a bűnös, próbáld a CPU/RAM stabilitást letesztelni. Az újabb játékok min gépigényét kérdés mennyire teljesíti a konfigod?
Hirtelenjébe, ennyi. -
agressor12
senior tag
Sziasztok!Egy kis segitséget szeretnék kérni!Szívesen fogadom az ötleteket!
Az utobbi időben felteszek valami uj játékot, az kidob azzal a szöveggel ,hogy a program szabálytalan müveletet hajtott végre bla-bla-bla szokásos hibaüzenet!NFS:SHIFT-nél betölti a pályát és kidob,Prototype-nál szintúgy az uj játék betöltésénál!Wolfeinstein már el se indul csak kiirja ezt a hibaüzenetet!De pl ami új játék, Mini Ninjas gond nélkül ment!CS:S -ozom azzal sincs gond!Gépem:
Abit-NF7
2.4+AthlonXP@2300MHZ
1.5Ram
HD2600XT 512MB
Nem egy mai darab de attól még menniük kéne a játékoknak!A windows xp frissitett,dx9cfent,legujjabb ATI driver fent!
Mindenféle segítséget szívesen fogadok mert szerintem ez a hiba softveres!3x raktam ujra Win-t szóval nem az a baj forrása szerintem!AgressoR
-
beneszilo
tag
sziasztok
2600xt-vel érdemes felrakni az nfs: shift-et? -
barnam_
nagyúr
válasz
bubu930719 #14152 üzenetére
A 7.10-est már ideje lecserélni, nem egy mai driver
-
barnam_
nagyúr
válasz
bubu930719 #14141 üzenetére
Agp-s kártyákhoz külön driver kell, ezért töröld le ami fenn van a gépeden, és tedd fel ezt.
A San Andreas nekem a pci-e 2600XT-vel is nagyon bugos volt, állandóan lefagyott, szóval el tudom képzelni hogy egyszerűen nem "tetszik" neki a HD2600.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- Politika
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Fotó állvány eladó
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest