Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Van egy szervóm, amit elsőre véletlenül rosszul kötöttem be, felcseréltem két vezetéket, a vezérlést és a gnd-t (a vcc a helyére került). A kérdés, hogy elromolhatott-e emiatt? Mozogni ugyanis mozog, miután rendesen bekötöttem, lehet vezérelni is, és azt csinálja, amit kell, kivéve, hogy álló helyében folyamatosan morog. Ha kézzel arrébb forgatom, van, hogy abbahagyja. Vagy 10 éve rendeltem egy meg nem valósult projekt kapcsán, és sosem próbáltam ezelőtt, hogy jól működik-e, ezért kérdezem, hogy lehet, hogy eleve silány minőség volt, esetleg megromlott a szekrényben (elég nedves a ház), vagy ennyitől elromlott (kb. 10-20mp-ig hagytam rajta fordítva, mire rájöttem). Esetleg hosszú a kábel (kb. 25cm, árnyékolás nélkül) és összeszed vmi zajt?
Ehhez kapcsolódik a másik kérdésem: a digitális szervók vezérlése különbözik az analógoktól, vagy pont ugyanúgy kell azokat is vezérelni?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Augusztusi hardverszuflé
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest