- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás előtti hardverszemle
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Van egy szervóm, amit elsőre véletlenül rosszul kötöttem be, felcseréltem két vezetéket, a vezérlést és a gnd-t (a vcc a helyére került). A kérdés, hogy elromolhatott-e emiatt? Mozogni ugyanis mozog, miután rendesen bekötöttem, lehet vezérelni is, és azt csinálja, amit kell, kivéve, hogy álló helyében folyamatosan morog. Ha kézzel arrébb forgatom, van, hogy abbahagyja. Vagy 10 éve rendeltem egy meg nem valósult projekt kapcsán, és sosem próbáltam ezelőtt, hogy jól működik-e, ezért kérdezem, hogy lehet, hogy eleve silány minőség volt, esetleg megromlott a szekrényben (elég nedves a ház), vagy ennyitől elromlott (kb. 10-20mp-ig hagytam rajta fordítva, mire rájöttem). Esetleg hosszú a kábel (kb. 25cm, árnyékolás nélkül) és összeszed vmi zajt?
Ehhez kapcsolódik a másik kérdésem: a digitális szervók vezérlése különbözik az analógoktól, vagy pont ugyanúgy kell azokat is vezérelni?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- DUNE médialejátszók topicja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged