-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyapo11 #4603 üzenetére
Akkor választhatok, hogy a hangkártya, vagy az usb port, alaplappal együtt.
Nem nagyon merek ilyeneket csinálni, bár van egy régi netbookom, amit semmi másra nem használok, talán azzal megkockáztatom..."az induktivitásnál nem a W számít, hanem a menetszám meg a vas permeabilitása."
Miért, a kettő nem függ össze? Egy erősebb motor induktivitása talán lehet kevesebb?Gergosz2: ezt az oldalt most találtam. Pont azt írják rajta, amiről eddig beszéltem (bár az okokat nem). Viszont azt írja, hogy magasabb frekvencián melegszik és rövidzárat is okozhat, na most erről a driver fentebb említett elpukkanása jutott eszembe.
Viszont nem tudom, mit kezdjek a kimenetek túlfesz. védelmével. Szintillesztő IC kéne? Nem nagyon látok sehol említeni ilyesmit. Biztos, hogy ekkora veszélyt jelent egy 7V-ra húzott kimenet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest