Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Próbálok mindenkinek válaszolni:
Vladi:
A vezérlő. Az egyik nano HEStoreos, a másik Ebayes. Mindkettő utángyártott, CH340G -s típus. Az áramforrásom ardunál sima usb, vezérlő külső 24v tápról ment.
Én konkrétan erre a jelenségre eddig nem is figyeltem, de nem is rémlik, hogy lett volna ilyen.aryes:
Ha jobban belegondolok szerintem külső ellenállás esetén is ugyan úgy ugrálna, mivel nem a kimenet lobog, hanem a kimeneti tranzisztorokat vezérlő láb. Azt a lábat kéne földre húzni. Egyébként úgy emlékszem már próbáltam a kimenetet földre és tápra is húzni, de ugyan úgy csinálta.
Említetted a nagy puffert. A végső kapcsolásban szerepel egy 2200uF elkó és egy 100nF kerámia az 5V -os ágon szűrésként. Bár sok esélyt nem látok rá, de hátha pozitív hatással lesznek a problémára.gyapo11:
Jó ötlet, de nagyon bonyolítaná az áramkört, ráadásul így is helyszűkében vagyok.Gergosz2:
ISP programozást egy másik nanoval is meg tudom valósítani, csak helyesen kell összekötnöm a két boardot a megfelelő passzív alkatrészekkel kiegészítve, feltölteni a programozóra a megfelelő kódot, majd ide -ben a programozónál az Arduino as ISP -vel töltöm fel a saját kódomat?Egyébként most néztem, hogy IDE -ben újabban lehet választani az alaplap kiválasztásánál, hogy atmega328P vagy atmega328P (old bootloader) az eszközöd. Én utóbbival csináltam. Lehet, hogy ez a gond?

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Wuthering Waves
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Eladó Egyedi Fanatec Podium Steering Wheel Porsche 911 GT3 R!
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold