-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
svgyula #114291 üzenetére
Ahogy haladunk, lassan megjelennek majd a 24" telefonok, elegáns vállra akasztható tokkal, férfi és női színekben...
Elég lenne hozzá pár celeb aki mutatkozna vele, vagy ha elkezdene terjedni a hír hogy az almásoknak lesz olyan + iBag párszáz dolcsiért, máris vinné a nép mint a cukrot... -
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #114297 üzenetére
Szia! Én ha kint vagyok a telót telefonálásra és max net megosztóként használom. Az android nekem nem megfelelő felület főleg, ha egy több ezer(!) képlettel ellátott excel file-al kell dolgozni. Én ragaszkodom a normális fényviszonyokhoz a szemem miatt és nem dugdozok egy alapból gagyi TV-re telefont!. Elég egy elb@szott TV és ott maradok telefon nélkül. A telefonon az össze olyan funkció ami nem a telefonáláshoz kell egy szükséges "eszközpótló" szerkezet DE nálam soha nem fogja kiváltani céleszközöket, csak ideiglenes megoldásként!
Ne is próbáld elmagyarázni, hogy miért jó az ha a zsebedben van a "csodagép", mert pontosan tudom mi mire jó. Sőt tovább megyek ki is próbáltam. Nem véletlenül vettem felső kategóriás telót. De még ez sem alkalmas kielégíteni az igényeimet, viszont cserébe nem kell vele szarakodni mert megbízhatóan működik minden körülmény között, tavaly augusztus óta. -
törölt tag
válasz
Mercutio_ #114290 üzenetére
Nem tudom. Nekem soha nem tanítottak számítástechnikát. Egyszer csak érdekelni kezdett és 46évesen totál fogékony vagyok az új lehetőségek megismerésére.
svgyula:
Máris skatulyázol. Attól, hogy a telón fut, nem kell azon nézned. MHL adapterről, HID profilos bluetooth beviteli eszközökről hallottál már? Rádugod a telót a TV -re (pl. egy szállodában) és csatlakozol az egérrel, billentyűzettel. Az egész cucc elfér a zsebedben. Kb. három évvel ezelőtt, az SGS 2 -met is már használtam ilyen üzemmódban. Ott a 800x480 eléggé korlátozó volt, de amióta megjelentek az 1080p -s telók, azóta nincs ilyen probléma. -
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Melyik DUAL Sim-es telefon az mi nagyon ajánlott 300USD körül?
Külföldre költöztem, de az otthoni számomat meg szeretném tartani, és most egy olyan telefont keresnék, amibe tudnék egy külföldi, és egy hazai SIM-et is tenni. Az otthoniról csak hívásokat/sms-t fogadnék, a kinti lenne netre használva, és a kinti lenne az elsődleges, vagyis nem kellene, hogy mindkettőről tudjak netezni egyszerre, csak legyek mindkettőn elérhető.
Egy Nexus 5-ről váltanék, vagyis valami olyan telefont keresnék, ami nem lenne visszalépés. Én a Xiaomi Mi4C-n agyalok, mégpedig a 3/32-es verzión. Mit ajánlánatok helyette esetleg? FullHD kijelzőt szeretnék, ezen kívül legyen megbízható, gyors. Akku az kevésbé lényeges, van egy power bank-om, illetve szinte állandóan gépközelben vagyok. Kamera azért legyen használható.Köszönöm a segítséget!
-
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #114289 üzenetére
Szia! Én nem skatulázom
be magam de soha nem fogok mobilon tv-nézni ahhoz kell egy 40"-os TV!! A játékokhoz meg egy 24"-os monitoron! Ez egy teljesen más élmény azt ne akarjuk már egy mobillal kiváltani! Ezt te sem gondolod komolyan! A telefon sok mindenre jó de nem mindenható! Te mobil életmódot folytatsz ezt senki nem vonja kétségbe! DE az biztos, hogy én akkor sem néztem mobilon filmet amikor 1000km-re voltam az otthonomtól! Ugyanis ott is megvolt a lehetőség igaz csak a 24"os de mégsem telefon...........A másik pedig nem kell lenézni a mostani laposokat! Az enyém üzemidejét egyik telefon sem lesz soha képes elérni! A 15,6" kijelzővel 8 óra működés, nem standby! Lehet űberelni! És van hozzá digitális TV jelfogó igaz GPS nincs de az is csak kiegészítő kérdése.A 3-4G stick meg már évek óta...........
-
törölt tag
válasz
RVR400 #114288 üzenetére
Mobil életet élek. A telót hurcolom, az a mindenes. Akkor tudjon is mindent, amire szükségem van! Pl. két letöltésvezérlő is telepítve van. Az ADM pro és a Ponydroid. Valamint a Terminal Emulator, a Servers Ultimate Pro, a Mirror OP, a Juice SSH, a HP nyomtató segédprogram és még akad egy pár (összesen 258 alkalmazás). Mert nem csak telefonálok vele.
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #114287 üzenetére
Tehát mindenre van céleszközöd. Ez a lényeg. Amúgy ez kb olyan, mint az infra a telóban. Nagyon jó, hogy lehet vele TV-t távirányítani. Kb 2 napig érdekes is, ahogy annak idején a 3D funkció a P920-asomban, azonban egy idő után rájön az ember, hogy valójában távirányításra a távirányító való. Persze kiválthatsz minden eszközt otthon telefonnal, viszont akkor kell egy telefon is, amivel kiváltod a telefont. Ha érted, hogy mire gondolok.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #114284 üzenetére
Öööö... Ebben mi a vicces? Ez sok embernél így működik. Pl. karácsonykor ingyenes lesz a Telenor mobilnet. A Ponydroid tudja kezelni a data.hu -s linkeket. Miért is ne akasszak OTG -n egy 2TB -os, külső tápos háttértárat a telóra? A Servers ultimate kb. 60 féle szervert tud futtatni Androidon. Mi is a különbség egy soho NAS, egy Raspberry és egy teló között? ARM proci dolgozik szinte mindegyikben. Ahogy a legtöbb routerben is. Az Odroid XU -ban pl. konkrétan a Galaxy S4 Exynos procija dolgozik. Évek óta nem használok otthon sem PC -t. Csak, ilyen ARM kütyüket. Az egy dolog, hogy az emberek beskatulyázzák ezeket a kütyüket a teló kategóriába. De, ezek nem telefonok, hanem számítógépek, amikkel telefonálni is lehet. Ez csak szemlélet, hozzáállás kérdése.
-
hzx0
aktív tag
Valakinek van tapasztalata az Ulefone Paris-al?
-
RVR400
veterán
válasz
#45553408 #114283 üzenetére
Én is ugyanerről beszéltem.
(#114280) zolipapa66 :
Nah szép, a végén kiderül, hogy a 4G sávszélesség is kevés, mert mindenkinek korlátlan mobilnete van, és már a FullHD filmeket is a telefonra töltik le. Lassan se számítógépet, se TV-t nem lehet majd eladni, csak telefonokat, és azokat is legalább 500 GB tárhellyel. -
Sanyesz.
őstag
válasz
#45553408 #114281 üzenetére
OK. De egyszerre akkor sem működik a két mobilnet elérés. Gondolom Te is előbb átállítod az adatkapcsolatot a másik kártyára.
Elvileg az én (beszélgetős) előfizetésemben is van pár száz mega adatforgalom, amit még sosem használtam el, mert nincs kedvem állítgatni a SIM-eket. Használom az eleve erre fenntartott mobilnetes SIM-et.
-
zizol
aktív tag
válasz
protko1 #114275 üzenetére
Legtöbbnél választható hogy melyik kártyáról menjen. Ez független attól hogy dual standby vagy dual active.
Abban van különbség, hogy sok telónál a második kártya csak 2G-t tud, tehát az EDGE a leggyorsabb, ami elérhető, de szerencsére van olyan -főleg MTK vonalon- ami mindkettőn tud 3G/4G-t is. Nekem Elephone p6000 volt egy kis ideig, azon kipróbáltam és ment a 4G mindkét kártyával.movax!
"Igen, a dual active telefonok, két modemmel működik egyszerre két adatforgalom."
egyszerre nem megy ott sem (tudom, volt dual active telóm), ott is választanod kell, hogy éppen melyik kártyáról menjen a net. -
citkar
addikt
válasz
protko1 #114275 üzenetére
De pl ennél az Asusnál meg még néhánynál más a helyzet.
-
-
adoks
aktív tag
Sziasztok! Én is egy eldöntendő kérdésben kérnék segítséget. Kollegámnak kellene teló, a kérdés Meizu M2 mini, vagy Xiaomi Redmi 2 pro? Gyári állapotban, buhera nélkül melyik használhatóbb? Iphone 4s ről váltana, ha ez számít.
-
svgyula
addikt
válasz
eszementális #114262 üzenetére
Szia! Az alkalmazás infóban át kell helyezni az sd kártyára. Meg csak egy javaslat a kicsi tárhelyyel rendelkező telóknál sokszor akkor is elfogy a tárhely ha nem pakolnak fel ujjat. Ez meg attól van, hogy engedélyezve vannak a frissítések.Egy darabig játszottam én is ezzel aztán letiltottam a frissítéseket mivel a program működik és azóta nincs gond. Ha mindenáron a "legújabb" kell akkor inkább időnként letörölni és a legfrissebbet felrakni a jó megoldás legalább is a tárhely szempontjából. Persze akit csábít a kihívás és az izgalom a téglásításra az át is particionálhatja a tárhelyet.
-
dioka7
senior tag
Sziasztok,
egy eldöntendő kérdéssel fordulnék hozzátok. Kinéztem 2 telefont, de az egyik nagyjából a duplája árban a másiknak. Nyilván jobban tetszik a drágább, meg valószínűleg tovább is tartana, mint az olcsóbb, de azért mégis megkérdezném tőletek akik nagyságrendekkel jobban értetek hozzá, hogy megér-e a Xiaomi MI4C kétszer annyit mint a Redmi2, vagyis melyiket éri meg jobban megvenni?
a) Redmi 2 Pro Magyar raktárról magyar garival ~44k
vagy
b) MI4C Magyar raktárról magyar garival ~95kAz ára csütörtökre a kezemben lesz, és rendelném is!
Ha esetleg van jobb ötlet 75k-val bezárólag akkor szívesen venném. A MIUI-t kifejezettem megszerettem, de jobb hardverért cserébe hajlandó vagyok lemondani róla.
Minden választ köszönök -
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #114257 üzenetére
És az ME45? Az mekkora sláger volt!
Volt olyan ismerősöm, aki csak pár éve vált meg tőle, amikor kilehelte a lelkét, pedig egy 2001-ben megjelent modellről beszélünk!
-
PanUser
tag
-
Ájvé
veterán
-
Evita85
tag
Van olyan oldal ahol össze lehet hasonltani ezeket a többnyire kinai dualsimeseket?
-
törölt tag
válasz
eszementális #114260 üzenetére
A 10GB a felhasználói tárhelyen van. Csakhogy, az alkalmazások telepítési helye nem azon a partíción van. Sok alkalmazásod van, vagy nagyobb méretű játékok?
-
eszementális
tag
Sziasztok!
Lollipopnál találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy nem tud telepíteni se az sd-re se a telefon tárhelyre, mert azt mondja nincs elég tárhely pedig több mint 10gb van még. -
-
Zeki
nagyúr
válasz
b0bcat #114254 üzenetére
Nekem Nokiáim voltak, mert látnom kellett a kapott sms-ek üzenetközpont számait.
Az első "okostelefonom" egy Nokia 3650 volt, amit nászajándékul kaptam a terminal.hu mobilos alfórumának tagjaitól. -
b0bcat
addikt
válasz
Sanyesz. #114252 üzenetére
Bizony, a Siemens sok dologban úttörő volt.
Nekem szinte csak Siemens mobiljaim voltak, és a legtöbbel nagyon elégedett voltam.
A márka megszűnése lényegében a mobilozás végét jelentette a számomra (értsd: utána - egy QWERTY-s Alcatel telefont leszámítva - egyből okostelefonra váltottam).
-
bokaszalag
csendes tag
válasz
Maotun #113274 üzenetére
Sziasztok,
van nálam egy Homtom HT6, ha van kérdésetek megnézem. Legalább olyan nehéz és vastag mint amire számítottam :-)(nem túlzottan de az Xperia Z-ről komoly előrelépés), a szálcsiszolt fémutánzat hátlap jól néz ki. Alsó gomb világítás nincs, notiled van. Elvileg van B20-is. 1 nap alatt közepes nyomkodás wifi, 4g , 0 telefonálással 18%-ot merült. Nem egy erőgép persze.
GPS mozgásban még nem próbáltam, fényképezőt sem. Sajnos nem jött be egészen, mert bár Antutu képeken van benne mágneses szenzor, de a gyakorlatban 0-t mér állandóan. Ha erre van ötletetek akkor ne tartsátok vissza, mert amúgy tetszik. Turista telefonnak lett volna de így nem az igazi. Ha elmegy elengedem a kezét, akit érdekel megtalálja.
Üdv.:
bsz -
vargata78
csendes tag
üdv,
Android 4.4, teló Leagoo Lead 3S. Egy olyan kérdésem van, hogy mit lehet kezdeni azzal, hogy naponta feldobálja a rendszer kb. kétszer, hogy "módosítja az alapértelmezett lemezt?". Mindig belövöm az SD-t, de valamiért mindig elfelejteni, vagy nem őrzi meg. Root-olt a telót, tehát rendszerbeállításos megoldás is érdekel.
Köszi
-
tescodr
aktív tag
Ú nekem siemens c45-öm volt elpusztíthatatlan kis teló volt de elcseréltem egy nokia 3410i re. Boldog ifjúságom..... :')
-
movax
őstag
válasz
#06969344 #114239 üzenetére
Azt nem tudom, viszont a legalsóbb ársávban is olyan a dualsim, hogy egyszerre csak az egyik kártya tud 3g-t, viszont ez beállítható tetszés szerint mindkét kártyára. Ez úgy működik, hogy a telóban egy modem van, ami tud 3g-t, és tetszés szerint csatlakoztatható hozzá bármelyik kártya, mert neki mindegy.
Gondolom, a 4G esetében is hasonló a helyzet. Vagy nem?
-
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400 #114246 üzenetére
M35i, Nokia 3310 és Nokia 8210 volt nekem is anno. Meg ebből az időből, Panasonic GD92 és GD75-ös telefonjaim. Szabad szemmel messziről is jól látható összegbe kerültek, és mai szemmel nevetségesen keveset tudtak.
Az már nagy szó volt, amikor saját hangot be tudtam állítani csengőhangnak a Panasonicra.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #114245 üzenetére
Mind a 3 Siemens volt nekem anno.Az M35i-t nagyon imádtam, bár azon el tudtam törni a készülékházat. Amúgy atombiztos volt, csak túlzásba vittem a határainak a tesztelését.
Sőt, az egyik kolitársamnak volt egy C35-öse (az is volt nekem előtte), amit leejtett a 4. emeletről az aszfaltos járdára, mert az ablakban kell telefonálni. Lement, összeszedte a darabjait, kicsit igazított a deformálódott készülékházon, visszatette az akksit, bekapcsolta, és telefonált tovább. Más kérdés, hogy a hátlap már nem ment rá, az akksit is alig tudta beletolni, és ki kellett cserélni a készülékházat. Mondjuk ezt egy mostani telóval nem hiszem, hogy ilyen arányú amortizációval meg lehetne csinálni. -
gipsztigris
addikt
-
elfelejtette
veterán
válasz
Hali1975 #114240 üzenetére
Én is a gyenge kamera miatt cseréltem az előző Cobot One telefonomat. Annak a tudása (4,7"/4mag/1gb) bőven elég volt, és méretre sem akartam a viszonylag kisebb kezem miatt nagyobb telefont, így ráfizetés nélkül cseréltem egy Lenovo A820-ra. Ez gyengébb kijelző felbontásra (720p helyett 540p), de nem panaszkodok, mivel szemüveges vagyok, így ezen se látom a pixeleket. Viszont lassan kellene egy utód, ami:
-kijelzőben ugyanígy 5" alatti
-jó kamerája van
-jó üzemideje van
-tudjon 4g b20-at, mivel külterületen lakok, és itt csak a Vodának van jó 3g-je a 900mhz miatt, de én t-s vagyok.
És ugye ezeknek az elvárásoknak nem nagyon felel meg semmi, esetleg egy Sony Xperia Z5 Compact Dual... -
svgyula
addikt
válasz
fateless #114236 üzenetére
Szia! A "hiszek" és a "tudom" nem ugyanaz neked tudnod kéne.....
Amúgy pl. pont a kollégámat szívatták meg a t-nél. Úgy kérte az előfizetést, hogy dual sim-es telefont kért hozzá! Hozzáteszem annyit ért a telefonhoz, hogy "itt beszélek-ott hallják"Aztán kapott egy Huawei Y6 telefont
Megnézték a belsejét láttak két helyet "tehát jó"
és elhozta! Amikor mondta mit vett háááát majdnem leestem a székről a röhögéstől!
Így irány a tecsó és kapott mellé egy 4eft-os dual sim "media tech' telót. De legyen az Ő baja ha már nem volt képes kérdezni........
Hát ennyit a szolgáltatókról. De csak egy megjegyzés: a hölgy aki ott dolgozik rendkívül dekoratív, így ez a kis 'malőr" is érthető. -
b0bcat
addikt
válasz
Hali1975 #114240 üzenetére
Én nem látok közvetlen összefüggést az akkuidő illetve a rendszerstabilitás és az ár (márka) között.
Hanem inkább az a tapasztalatom, hogy (sajnos) minden készüléknek megvannak a maga kis kellemetlen vonásai, akár olcsóbb, akár drágább telefonról beszélünk. És sajnos elég 1-2 apróság, hogy az amúgy számodra minden másban megfelelő telefon lekerüljön a listádról. Ma már 100 dollár alatt is vannak szinte minden igényt kielégítő készülékek, míg a 200+(+) dolláros sávban is bőven találni erős hendikepekkel küzdő versenyzőket.
Egyszerűen nincs tökéletes készülék, hanem tudni kell kompromisszumokat kötni. Illetve lehet mindig tovább kutatni "az igazi" után.
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Latva itt a kerdeseket es igenyeket , felmerult bennem par dolog, amit roviden leirnek/fontos: nem vitara osztonzok,csak egy kis gondolkodasra:-)/.
A forum aktiv tagjainak koszonet a munkajukert!Az ujoncoknak es a vissza-visszateroknek ott az osszefoglalo.
Felmerult bennem ,hogy sokan akarnak olyan telot kintrol -itthonrol: ami azert nehezen jon ossze annyiert , mint amit raaldoznanak.
Azert fontos teny: a kinai telok egyre es egyre jobbak ,de valamiben meg mindig kompromisszumot kell kotni.
Ha masban nem: az olcso /0-150 dollar/ telokban a kamera /persze vannak kivetelek es persze ez azert sokszor szubjektiv/.
Amugy meg a mostanaban sokat emlegetett 4g-s halozatokban/ez engem nem erint : budapesten nem erzem elonyet, sem hatranyat : foleg ugy hogy altalaban wifin logok:-)/.Sok telot hasznaltam mar es a csaladban is sokan hasznaltak kinai dual simes telokat/nekem koszonhetoen
/.
UMI x1, x1s, tronsmartok egyike /ts7 talan/, jiayu g2, cubot gt99, xiaomi redmi 1/ezt sok kollega a mai napig nagyon szereti es hasznalja/, coolpad f1, most : honor 6 dual, es xiaomi redmi note 2/
Azt latom,hogy azert a nagyon olcso keszulekek tenyleg telefonalasra es az alap okos telo funkciokra jok, de ha tenyleg jobb akkuidot, jobb gps-t, stabil rendszert es hatteret, es ami meg jobb : jo kamerat szeretnel, az bizony nem a 50-150, hanem a 150-250 vagy folotte levo keszulekeknel talalod.
Ha megnezed, milyen telokat hasznaltam ,hasznalok latszik: egyre dragabb keszulekek ezek. Pont azert mert azok a kivanalmak amik megjelennek elobb utobb, sajnos csak /persze van kivetel es remeljuk egyre lejjeb megy az atlagar/ a magasabb arszinten jelennek meg.Most is vettem olcso telot/ a marka/cubot/ vallalhato /-de a kamera biztos nem jo, de amit az valt,mar oskovulet.
Es ami meg nagyon fontos lehet: ha telefont szeretnel: elobb nezd meg ,hogy itt van-e mar valakinek, ha nincs akkor nem javaslom/persze lehetsz utat toro es bevallalsz egy ismeretlen keszuleket/ , mert ha gond van ,akkor nem lesz segitseg.Teljesen ismeretlen markat semmikeppen nem javaslok.
De termeszetesen ezen sorok nem az aktiv es tapasztalt forumozoknak szolnakremelem valamit tudtam segiteni a bizonytalanoknak es nem erezte senki ,hogy ez valamifele vitara osztonzo tema lenne:-)
udv -
törölt tag
Sziasztok! Van olyan mobil ami mindkét simben tudja a 4G-t ?
-
válasz
klogw #114234 üzenetére
Voltak már máskor is dual sim-es készülékek szolgáltatónál, és mivel a lenovo hivatalos oldalán is dual sim-et írtak ,ezért nem furcsa, hogy ezt vártam.
Miért, te mit vártál volna egy dual sim-ként bemutatott készüléktől?
(Nem azt vártam, hogy független legyen, hanem hogy dual sim legyen, csak hogy értsd) -
GIJoe
addikt
ZOPO Hero 1 még egy kicsit ad le az árából, nem tűnik rossznak...
-
Egy hete megrendeltem a Lenovo Vibe P1m-et a telenortól, ma megjött, de csak most néztem meg.
Csalódás, mert bár a lenovo oldalán és a gsmarena.com-on is azt írják, hogy dual sim, úgy látszik, csináltak a szolgáltatónak egy SIM-es változatot is.
Egyébként jó készülék, kiváló összeszereléssel, de ez elkeserített.
Gondoltam, leírom, ha esetleg valaki dual SIM-es készülékre számítana, ne járjon így, mint én. -
Andibaba813
csendes tag
Sziasztok !
Két éve van egy cubot one telefonom .
A hangszórója nagyon halk lett, alig hallani.
Van BP-en olyan szervizes üzlet/magánember aki meg tudná nézni ? ( tisztítás és/vagy hangszóró csere ? ) -
Gaborka30
aktív tag
Xiaomi Redmi 2 PRO és a Meizu M2 közül melyik a jobb? Az árkülönbség nem sok. Van eseteleg valaki, akinek mindkettővel van tapasztalata? Köszönöm!
-
grosy
senior tag
Én is a Oneplus Two és a Zuk z1 között vacilláltam, ezért az elmúlt 2 napban 15-20 cikket, összehasonlítást olvastam el, és pár videót is megnéztem. Szerencsére mindkét telefon volt a kezemben, így arról is van fogalmam. Igazából egy megbízható, viszonylag erős mobilt szerettem volna, ami nem haladja meg a lélektani 100.000 Ft-ot. Eddig HTC-im voltak, amelyekkel eléggé meg voltam elégedve. Most viszont már olyan árban van egy komolyabb (180.000+), hogy annyit nem szerettem volna adni érte. A PlayIT-en kint volt az EU Stock, és ott kipróbáltam a Zuk z1-et. Kicsit tartottam a COS-tól, de utánaolvasva kiderült, hogy az egyik legjobb, legkedveltebb Android-változat. A Oneplus Two topicjában is végig ezért sírnak, és fikázzák az oxygen OS-t. Pl. az elő szokott fordulni, hogy tárcsázás közben 10-20 másodpercig csak úgy magában elgondolkozik a Two, és csak azt követően lehet tárcsázni. Az, hogy előre kell utalnom a pénzt egy kínai cégnek, és majd ők valamikor küldik, az sem volt szimpatikus. Sőt, most olvastam, hogy a vám miatt keresték már az egyik fórumtársunkat. A szervíz kérdése is kiforratlan nekem, ami nem igazán ad biztonságérzetet. Ha már itt tartunk, akkor a Twoban lévő chipset is legendásan bajos, rengeteg túlmelegedésről lehetett olvasni. Maga a Oneplus is bevallotta, hogy nem szabványos az USB 3.0 a Twonál, ezért akár tönkre is teheti sz.gépedet, ezért kéretik azokat nem összekötni.
Ezzel ellentétben a Zuk z1-ben COS van, amit direkt erre a telóra optimalizáltak, egy kiforrott bika chipsettel. Magyar garanciával, és majd 40.000 Ft-al olcsóbban.
Innentől nem volt kérdés, főleg úgy nem, hogy csak dícsérő cikkeket olvastam róla. -
Ájvé
veterán
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mi most a bestbuy áfával, 53 ezerig bezárólag?
5.5", Full HD felbontás, és ne Mali T720 legyen azért mellé
Esetleg itthon.
-
tibcsiworld
aktív tag
Ez megér 179 eurót? kb 56000huf.
Acer Liquid Jade S
Nem kell kínaiskodni, 2 év gari, és nem annyira rossz azért! -
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Tinydeal-en akarok rendelést leadni egy Cubot telóra.
Azt írja, hogy shipping from Germany.Amikor tovább lépek, a szállítási módnál csak "Registered Air Mail" választható 0 Ft-ért.
Létezik az, hogy a szállítás ingyenes Németországból?
De Németországból hogy jöhet Registered Air Mail-el?Vagy kamuznak és Kínából küldik?
De akkor meg miért nem tudok más szállítási módokat választani? -
nashika
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valami dual sim-es készüléket?
Első sorban munkatelefon lenne, tehát internetezés és telefonálás, de sose baj ha kicsit okosabb. Én olyan 50-60 ezres kategoriára gondoltam, de bármilyen ötletet szívesen fogadok.
Köszi előre is a tanácsokat.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ctibor #114205 üzenetére
Értemnén mit mondasz, és igen a lenovo régebbi mint a 1+. Bár , ha belegondolok, hogy a 1+-t az oppo gyártja, akkor már nem ennyire eggyértelmű a dolog. Most így hirtelen nem tudom melyik kezdett előbb telefont gyártani, mert ugye, egyik sem azzal kezdte és ilyen szempontból nem nyúlik túl hosszúra a múltjuk. Szóval még akár bodrik11 igaza is lehet, de most nincs időm sajnos kibogarászni melyik gyártó csinált előbb okostelefont.
-
ctibor
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #114202 üzenetére
Hát igen, neked is igazad van abban, amit írtál. De azért a Lenovoval szemben azt állítani, hogy OnePlus régebbi motoros, az elég messze van a tényektől, ezt viszont Te ismerd el!
A supportot tekintve nincs fekete vagy fehér, hanem csak sok szürke árnyalat.
Nekem egészen idáig Vibe Z2 (5.5) volt és meg voltam elégedve a ROM frissítésekkel. A legutóbbi után egy bug-mentes, vajsimán működő 5.0-ás rendszerem volt és még a 2 kopp ébresztés is megmaradt (szemben a Pro-val, ahol v.mit tényleg elcsesztek). Végül az ujjnyomat olvasó és a több RAM miatt váltottam G8-ra, de folyamatosan fáj a szívem a Z2 után...
-
válasz
gipsztigris #114196 üzenetére
Jobbat kívánni sem lehet.
Nincs olyan, hogy nem fogadott hívás. Persze Ő is napi 24 órában elér engem, és nemegyszer tévesztek a munkában. No de jó pap holtig tanul. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ctibor #114201 üzenetére
Ez nem feltétlen igaz, nem egy lenovo telefonom volt és most is egy vibe z2 pro-t használok. Szupport akadozik és hivatalos közleményben adták ki, hogy 6.0-ra ne is számítsunk. Persze kaptunk 4.4.2 után 5.0-át, de több hasznos funkciót hagytak ki belőle.Amiket nem is lehet pótolni. A hivatalos lenovo supportnál szvsz többet ér vagyuláék munkája. Aztán, hogy a Zuk-al mi lesz, hogyan fogják támogatni, majd hozza a jövő.
-
ctibor
senior tag
válasz
#45553408 #114158 üzenetére
Szia bodrik11,
Általában figyelek a véleményedre, mert megalapozottnak tartom, szakértelmet látok mögötte.
De most szerintem mellélőttél: "OnePlus régebbi motoros, biztosabb, már megtapasztalt szoftveres és szervíz támogatottsággal." -- Ezt írtad a ZUK1-el való összevetésben.
Bocsi, de na nehogy már!! Elkerülte volna a figyelmedet, hogy a ZUK a Lenovo márkája?
Márpedig ha a világ asszem 3. legnagyobb IT cége, a Lenovo és az Oneplus támogatottságát, termelési tapasztalatait vetjük össze, akkor nincs miről tovább beszélni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Villanyszerelés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest