-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
hungobungo #2097 üzenetére
Ha valakinek van kedve, hekkelje meg a felbontást: a build.props-ban vannak a felvételi profilok definiálva.
-
pmikloska
aktív tag
Nagyon várom már a Newman N1-et. Szerintem iszonyú jó lett a dizájn, és remélem, hogy tényleg kapható majd ilyen sok színben.
Egyet viszont nem értek az új MTK6577-es telókkal kapcsolatban. Mindenhol azt írják, hogy 1080p lejátszás, 720p felvétel. Már az egymagos 6575-ösök is 720p-ben rögzítenek, két maggal miért nem lehet megcsinálni a FullHD-t?
-
hungobungo
senior tag
válasz
turkburk #2091 üzenetére
Ha nem vagy ennyire "márkahű", rendeld meg a ZP500 gyártójától HERO H8000 névvel, ugyanaz:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/12403-mtk6575-hero-h8000.html
A 10 dollárt meg elsörözzükBár a zopo-nál IPS-t írnak, ennél meg nem, de a kínai haverom szerint ugyanaz a kettő a feliratot leszámítva...
-
turkburk
tag
-
miklosandras
csendes tag
válasz
hungobungo #2085 üzenetére
szia, nyomtam neki, egy wipe data-t, wipe cache-t és wipe dalvik-cache. sajnos továbra sem jó ez a 2 app.
-
hungobungo
senior tag
válasz
miklosandras #2077 üzenetére
Szia,
Tudnál nyomni CWM-ből egy wipe data-t? Lehet hogy csak az a baj az mms + calc appoknál.
-
Hello
Van már valakinek - akár közvetett - tapasztalata a Jiayu G3 készülékről?
Üdv
-
turkburk
tag
válasz
Novicsok #1868 üzenetére
Nem lesz itt másfél hét alatt a ZP500-am, de később sem, mert tegnap este jött a levél, hogy kifogytak, nem tudnak rendelni. Vehetek mást vagy vissza kérhetem a pénzem. Vagy ZP100-at kérek, vagy adják szépen vissza a pénzt. Az a jó, hogy a levél előtt még a live chat-en hitegettek, hogy a héten postára adják.
-
miklosandras
csendes tag
válasz
miklosandras #2075 üzenetére
Noh, én voltam a béna. Leszedtem a legfrissebb gyári rom orosz másolatát.
Ha valaki ezzel nem szeretne tökölni: ftp://zp100:zopozp100@5.9.232.37/ZP100_120608-boot_120619_RU.7zMajd rátöltöttem a telefonomra. Recoveryben ezt lementettem
Aztán ezután rátettem hungobungo romját. És láss csodát, végre elindult
Amit az elején észrevettem, az üzenetek (Az Üzenetek alkalmazás sajnos leállt.) és az óra (miután sikeresen beállítottam, utána Az Óra alkalmazás sajnos leállt.) nem működik.
A telefonálás megy mind2 simre. Nemnagyon találtam orosz app-ot. GPS is megy szépen (a gps status-t azért letöltöttem, meg ujrahívtam benneaz AGPS adatokat, aztán 3-4mp alatt megtalálja magát).
A market kiváló.
A teljesítménye jó szerintem, ami meg agy pozitívum, hogy magyar majdnem mindenhol
-
miklosandras
csendes tag
válasz
hungobungo #2029 üzenetére
Szia, feltettem a 2.3-as romra, de a reboot-ra nyomva után nem kapcsolt be.
aksi kivét-betétel után sem kapcsol be
feltettem a gyári ics-t, majd recovery-vel rátettem a rom-odat. A reboot-ra kattintva sajnos így sem csinál semmit...
aksi kivét-betétel után sem kapcsol be, probálkozom még ...
Pedig izgalmasnak nézki. A leirásod szerint tuti a rom.
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a ZP500-am...12. napon megérkezett
Nagyon tetszik...nagyon vékony...
Egy apró gondom van vele, hogy a gmail account szinkronizálásnál benne sincs a naptár... tudtok erre valami okosat? Exchange szerveren a gyári naptár szinkronizálása működik
ICS 4.03 van rajta -
fecg21
aktív tag
válasz
berigazek #2067 üzenetére
Csak játékokat raktam fel, semmi olyan más alkalmazást nem-ami esetleg bezavarhatna. Az előbb felraktam a systemappremover.apk-t, elindítanám, aztán kiírja hogy a teló nincs rootolva-de a superuser meg az r.e. ott van a menüben, és le is vannak okézva. Lehet nem ártana egy teljes rom csere, valamilyen 2.3-as rom tökéletes lenne. Ez a 4.0.3-as android nagyon nincs még kiforrva.
-
berigazek
őstag
Aztán lehet,hogy nincs is nagy gond...
Nézd át,azt,hogy az Automata KI és Be időzítő nincs-e bekapcsolva és ezért nem enged fel a Hálózatra vagy esetleg Repülőgép Üzemmód,stb...vagy progi amit feltettél..néha azok is furcsán viselkednek :-(
Ellenőrizzél mindent le!
Mert azt mondtad,hogy először progikat tettél fel....lehet,,ott van a kutya elásva"... :-( -
fecg21
aktív tag
Én is remélem, még csak egy garanciális csere+a vele járó hercehurca hiányozna a legkevésbé.
berigazek: Közben megtaláltam az IMEI-ket, úgy tűnik hogy benne vannak a telefonban, még semmilyen visszaállító progival nem próbálkoztam.Természetesen a hálózati hiba még mindig fennáll, és még mindig nem érzékel sim kártyát a telefon.
-
FeZ...
aktív tag
Remélem nálad nem az lesz a baj, mint nálam, de volt egy Alcatel 918D telcsim és ugyanúgy, mint nálad, egy idő után egyszerűen nem látta a kártyákat. Én megcsináltam minden software-es hókusz-pókuszt, amit csak lehetett, de nem lett jó sajna. Végül gariba javították: alaplap hibás volt, cserélték az egész belét. Azóta jó a készülék. (egy barátom használja)
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Egy kérdés.
Ha csatlakoztatom az adatkábelt akkor nem jön elő az "USB Storage turn on" vagy valami ilyesmi képernyő hanem, csak választhatok, hogy media device vagy camera-ként kezelje a telefont, viszont így szinte semmit nem enged felmásolni.Hogy tudom a Mass storage funkciót aktiválni?
Rom: lenovo750-4.0.3_Anton_vrn_v3.01
-
fecg21
aktív tag
válasz
hungobungo #2051 üzenetére
Megvan, sikerült , köszi. A rootolás-sal megvagyok. Már csak egy IMEI visszavarázsoló progi kellene.
-
fecg21
aktív tag
válasz
Előre is köszi a segítséged, pontról pontra végig megyek az instrukcióid alapján a rootoláson.
-
fecg21
aktív tag
válasz
berigazek #2050 üzenetére
Köszi a választ ! Nem szívesen küldeném vissza a telót, mert mindent összevetve nagyon rendben van, és már 3 hónapja vártam rá( előzőleg mtk6573-as telót néztem ki, aztán gondoltam kivárok egy kis időt-így jött össze a 3 hó.)
meg arról nem is beszélve hogy macerás lenne az egész ügymenet, az angol tudásom is harmatgyenge, és nem is tudnám bizonyítani hogy ők b.szták el az imei-t. Inkább megkímélném magam egy hercehurcától, végső esetben rámegy majd egy 2.3-as rom. Igazából az lenne a legjobb szerintem. -
hungobungo
senior tag
válasz
Ez után már bármelyik IMEI visszaállító appot használhatod. Egy próbát megér.
JA és ha nagyon bátor vagy, itt van egy komplett csomag a telódra:
http://d01.megashares.com/dl/QtiqgRI/x825a.rar
Ez van benne:
4.0root tpsparky bat.
MT6575 USB VCOM drivers
SP_Flash_Tool_v3.1206.01
stockrom with changed CWM from bruno martins 5.5.0.4
PdaNetA350.exe for 32 bit system
PdaNetA350x64.exe for 64 bit system -
hungobungo
senior tag
Szia,
TPSparkyRoot módszer
1. Töltsd le ezt: http://www.mediafire.com/?18nwdrove7186ho
Ha megvan, csomagold ki valahova.
2. Menj a Telefonon a Settings -> developer options menübe, és pipáld be az "USB debugging" pontot
3. Csatlakoztasd a telefont a PC-re, kapcsold be az USB átvitelt.
4. Kattints a TPSparkyRoot.bat fájlra (ami elindul egy DOS-os ablakban).
5. A telefon először újra fog indulni, várd meg amíg megjelenik a zárképernyő, ezután
nyomjegy Enter-t a TPSparkyRoot.bat-ot futtató ablakban.
6. A telefon másodszor is újra fog indulni, csináld ugyanazt mint az előbb.
7. A telefon másodszor is újra fog indulni, csináld ugyanazt mint az előbb.
Nyomjunk Enter-t, ezzel a telefon root-olva lett.
8. Meg kell jelennie a programok között két új appnak (SuperUser, Rootexplorer), ha látod
őket akkor sikeres volt a root-olás.EZ AZ EXPLOIT ELVILEG MINDEN 4-ES MEDIATEK-ES ANDROIDRA JÓ!!!
-
fecg21
aktív tag
válasz
hungobungo #2047 üzenetére
Elképzelhető, de ebben az esetben megint előjön egy másik probléma. Rootoljam a telót, de melyik programmal? A z4root kilőve, a superoneclick megint csak kilőve, mert a telómat a win 7 nem "kezeli le rendesen" . Egyik probléma a másik után....a factory resettel se megyek semmire, megpróbáljam?
-
hungobungo
senior tag
válasz
barobag #2041 üzenetére
Ez is orosz, és az új, jún. 22-i kernelt használja, nem kevés közösségi fixxel. Adjunk egy esélyt neki
ui_print("| + Alap: TestICQ ZP100 ICS patch v3.7.4F |");
ui_print("| + UJ kernel 20.06.2012 |");
ui_print("| + Teljesen deodexelt firmware |");
ui_print("| + ICS ROOT + BusyBox telepitve |");
ui_print("| + Kikapcs menuben 'Reboot' es 'Recovery' |");
ui_print("| + Kerek akku ikon |");
ui_print("| + Geolocation FIX + tanusitvanyok |");
ui_print("| + Market 3.7.11 jogok, frissitesek FIX4 |");
ui_print("| + build.prop HUN modositas + FIX5 |");
ui_print("| + hosts FIX (ADS mentes) |");
ui_print("| + Phone.apk elrendezes FIX3 |");
ui_print("| + Speakerphone hangero FIX |");
ui_print("| + Autobrightness FIX2 (TestICQ) |");
ui_print("| + Torolt kinai programok |");
ui_print("| + Telepitett rendszer es user programok |");Appok:
Adobe_Reader_10.2.1.apk
Angol_szotar.apk
com.adobe.flashplayer.apk
com.google.android.apps.maps.apk
com.google.android.youtube.apk
com.mxtech.videoplayer.pro.apk
com.zopomobile.toolbox.apk
ES_File_Explorer_1.6.1.6_HUN.apk
eu.chainfire.supersu.apk
eu.cnainfire.cf3d.apk
eu.cnainfire.cf3d.pro.apk
Hi-Q_MP3_recorder_1.6.9.apk
Mobi_office_6.1.853.apk
Moon+_Reader_Pro_v1.6.4.apk
Skype_2.8.0.920_HUN.apk
stericson.busybox.donate.apk
Total_Commander_1.03.apk
com.keramidas.TitaniumBackup.apk -
-
barobag
csendes tag
válasz
Basszus!
Semmit nem értek belőle de várom a véleményeket, hátha nekem is lesz működő magyar zp 100 rom-om, Bár "szerjózsiét" javasolnám módosítani (persze fogalmam sincs róla ez mivel jár!) de az biztos, hogy jól működik lásd novicsok féle beszélgetésünket. és tényleg - de tényleg király amit az orosz csávó elkövetett a 2.3.6. rom-al. legalábbis akku idő és fényképezőgép ügyben, ja és a GPS is működik (nem cinkellek hungobungo, de tényleg!!) -
fecg21
aktív tag
A telefonom valamiért nem látja egyik sim kártyámat se, ma hozták meg, android 4.0.3-as verziója fut rajta. ( x825a)
Mi lehet a probléma? Van egy olyan alkalmazás hogy sim toolkit, látszólag fel van telepítve, de ha rábökök, azt írja ki hogy nem telepített alkalmazás-vagy valami ilyesmi. A beállításokban szintén nem lehet még csak belelépni se a sim menübe.A telefon nincs rootolva, és nem piszkáltam semmilyen módon, még teljesen érintetlen az egész, leszámítva azt hogy néhány játékot felraktam.
-
beers
addikt
válasz
Black&White #2033 üzenetére
odaírnak valamit...
itt pl. 16M-ot írnak és csak 180 USD
!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Black&White #2033 üzenetére
Nem vagyok egészen biztos a technikai háttérben, így nem is mennék bele. Azonban biztos vagyok benne, hogy normál körülmények között tökmindegy, hogy 260k vagy 16M árnyalat van.
-
miklosandras
csendes tag
válasz
Nagyonszépen köszönjük, este 10után letesztelem, aztán holnap megírom a kérdéseidre a válaszokat.
-
fecg21
aktív tag
válasz
Black&White #2028 üzenetére
Gondnak nem gond, csak ugye a cpu-gpu páros már jelentősen túlnőtt ezen-értem ezalatt azt hogy lejátsza a 720P-s, 1080P-s videókat, és ezt miért ne inkább egy 1280x720-as kijelzőn nézegesse a felhasználó. és ez csak 1 ok a sok közül.
-
hungobungo
senior tag
válasz
miklosandras #2011 üzenetére
ZOPO ZP100 ROM
Üdv,
Ide tettem fel az orosz ZP100_ICS_Cumulative_TextICQ-mod_2012-07-12 magyarított verzióját:
http://www.mediafire.com/?c4g7bo6e0w63phd
Szigorúan tesztelésre! CWM telepítve kell hogy legyen hozzá.
CWM-ben előtte mentsétek a saját telótokat. IMEI-t is mentsétek külön, biztos ami biztos!
Utána ezt lehet flash-elni. Ha esetleg signature errort írna, toggle signature verification off-ot nyomjatok neki...Kérdések a fordítással kapcsolatban:
- egyáltalán megy-e (az új fordító tool-lal készült, úgyhogy ki tudja...)
- megy-e a Telefon és az Mms app (ezek a Mediatek dual sim miatt módosítottak).
- maradt-e benne számunkra felesleges orosz app.
- maradt-e benne angol/orosz nyelven kummunikáló alap program (igen, biztosan maradtÉs további kérdések úgy általában a romról:
- GPS megy?
- kamera működése milyen? pl. HD videó nem szaggat vagy sem?
- Tejesítmény úgy általában?
- Market stabil/jó?
- stb. stb....NINCS TESZTELÉSRE ZP100-AS TELÓM, ÚGYHOGY CSAK TI VISSZAJELZÉSEITEK ALAPJÁN TUDOM MÓDOSÍTANI...
Ide írjatok, ne privátba! köszi!
Hungi
-
Black&White
addikt
Nézegetem én is ezeket az új 6577-es csodákat (Amoi, Newman), de szinte mindegyiknél 260k-s kijelzőt írnak.
Ez mennyire gond? -
f8enter
aktív tag
Sziasztok HaiPai tulajok!
Tudna valaki segíteni, hogy melyik verziót érdemesebb venni ebből a készülékből? Melyik tűnik jobban támogatottnak? Mi az érdemi különbség? Csak a gyorsabb proci az x710d-ben?
Esetleg hasonló hw-t találtatok 4"-osban? Egyelőre még tart a tanácstalanság.
-
beers
addikt
válasz
osztraksajt #2022 üzenetére
Nem, a szándék van még csak meg.
Fizetés után, ha lesz raktáron akkor megrendelem. -
fecg21
aktív tag
A mai napon megjött az x825a telóm
, később írok majd róla . Így első blikkre, nagyon jól néz ki, masszív, és veszettül gyors.
-
miklosandras
csendes tag
válasz
hungobungo #2004 üzenetére
Szívesen tesztelném a magyarított ics rom-t. CWM van.
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2009 üzenetére
Nem minden oldal nyítható meg,letiltja az itteni SZABÁLYZAT :-(
-
berigazek
őstag
Úgy is próbáltam...most néztem az XDA Developers-en,hogy az egyik tag egy progival kitörölte a PC-ről az összes illesztőprogit és úgy szűzen próbálta utána,újratelepítve a drivert és sikerült...
UI:A videót sajna nem tudtam megnézni,mert nem engedélyezett Németországban,de azért köszönöm szépen.Esetleg más ötlet....
Nekem sehogy nem akar összejönni :-( -
berigazek
őstag
Uraim!
Ilyennel még nem találkoztam,pedig sok éve PDA-zom és frissítek ROM-okat...:-(
a Windows 7 64 bit-es OP Rendszerem van fent a laptopomon,de nem sikerül összehoznom és telepíteni a Zopo ZP200 drivereit,hogy lássa a PC:-(
Pedig a mappából a Win 7 64 bites .inf fájl helyét megadom az Illesztőprogram telepítésekor az Eszközkezelőben és mindig azt írja ki,hogy bizonyosodjak meg róla,hogy jó-e a driver az OP rendszeremhez.
Pedig szerintem a jó driverrel próbálkozom,mást nem találok a neten....:-(
Csak merevlemezként látja a Zopo ZP200-ast,adatokat tudok másolni oda-vissza,de USB Debbuging is be van kapcsolva a Zopo-ban.
Valami ötletetek van-e,mert már egész éjjel szenvedtem ezzel :-( ?
Válaszaitokat szívesen várom.Ha tudtok segítsetek nekem.A Flash Toollal csak a fölösleges kínai alkalmazásokat szeretném kivenni a Zopo ZP 200-ból. -
beers
addikt
válasz
hungobungo #2004 üzenetére
Sajnos nincs olyanom.....
Egyébként!
-
hungobungo
senior tag
Valakinek van ráérő ideje és egy ZOPO zp100-a CWM-mel?
Tesztelném a BART-ot, izgalmas cucc lesz ha működik.
Ha jelentkezik valaki, rakok fel egy új ICS romot magyarítással szigorúan tesztelésre. -
Novicsok
tag
válasz
barobag #1999 üzenetére
A 2430 mAh aksi a ZP100-nál alma. A hőmérő -15 fokC-t mutat, lehet, hogy be lehetne állítani, de én nem tudom, hogyan. Mérete és érintkezői passzolnak. Mégiscsak a HTC EVO 3D-hez való, több, mint 200 db-ot vettek belőle, jónak kell lennie. Ismert hirdetőoldalra tettem fel 1 Ft áron. Máskor is vettem már hülyeséget.
Nem nagyon értem, miért nem sikerül a mostani 2.3.6-ról a Szerjózsa 20120628 ROM-ot egy lépésben felrakni. Nem kell hozzá szakértelem, én is laikus vagyok. Be van építve néhány alkalmazás rendszerbe (pirossal szedve a leírásban), ezek nem törölhetők, és wipe-al törölhetően néhány, ezeket zölddel írta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged