-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #40088 üzenetére
én megmondom, simán
csak attól tartok hogy ez a W200 új termék, és pl anno a G2es 512es rammal szerelt változatának
igen nagy részének azonos hibája volt, mint utólag kiderült. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Groovebaby #40097 üzenetére
Budapesten??
Akkor a telenor ugy ahogy van ilyen sz.r?
-
Groovebaby
tag
válasz
alexw801 #40061 üzenetére
A sebességgel nincs nagy gondom - ha éppen lenne rendes lefedettség....de elég sok helyen nincs a városban
és ami a legjobban bosszant hogy az irodámban sincs, az épület elé érve van már és ott relative gyors is.
Én is felszívtam magam és gondolkodom hogy jövőhónapban vissza is adom, csak a t-mobil meg mocsokdrága -
sziasztok, keresek zte u960 tulajokat, létezik-e magyar nyelvű custom rom hozzá?
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #40091 üzenetére
Én most egy ZTE V987-et és egy ZTE V970-et használok, 4 SIM-mel.
Hát azért a kétszeres ár megfelel a kétszeres funkcionális és használhatósági különbségnek, a V987 javára.
Attól is függ, hogy a felhasználó mennyire nyitott az új okostelefonos szemléletre: ha úgy kell rátukmálni, akkor a V970 bőven elég. -
CoolBoy323
nagyúr
-
albinolynx
senior tag
TTmalls.com + singpost: 07.25-én (csütörtök) küldték el ténylegesen, ma délelőtt 07.29-én (hétfő) 10:35-kor vám elé állítva. Nem rossz, csak maradjon meg kézbesítésig a lendület.
-
udv, segitsegeteket kernem, kb 30.000Ft ertekben vennek edesapamnak 2 simes mobilt, tudnatok ajanalni megbizhato eladot vagy honlapot max 3 hetes postazasi idovel? esetlegesen telefon tipust is meghallgatok. A lenyeg magyar menu legyen benne es 4,3-5" kozotti meretben erdekelne.
-
-
426os
őstag
válasz
DJGABI #40087 üzenetére
Mondjuk én szeretnék frissíteni jb-re (A v970-hez láttam rom-ot). Ami miatt még a ZTE-felé húz picit a szívem, hogy az vékonyabb. Viszont a P700i-nél tetszik a dedikált fotógomb, illetve, hogy nincs olyan ortopéd helyen az usb csati.
De igazából jelenleg még döntésképtelen vagyok, bár egy picit a ZTE felé húzok. Valamelyik nap bemegyek egy T-pontba és kicsit megnyúzok egy Grand X-et. -
-
J3sus
csendes tag
Sok jót, és rosszat olvastam már a kínai telefonokról, de sajnos a környezetemben nincs senkinek. Pillanatnyilag az új ZP980 (4*1,5Ghz 2/32) a kiszemelt, de nem igazán rendelném meg nyugodtan, ha nem láttam még előtte. Szóval ha valaki rendelkezik ezzel a telefonnal, vagy a régebbi 1GB zp980-al (vagy C2-vel , mert elvileg az is szinte ugyanaz), és Budapesten volna valmikor szabad 15 perce, azt nagyon megköszönném.(Sör, vagy csoki, stb...
)
-
Crytek
nagyúr
Hol van már a Cubon One teszt? Most lefeküdjek vagy várjak még rá lesz ma vagy csak holnap?
-
megint én
őstag
válasz
csonkadavid #40073 üzenetére
Hát, igen... Azt láttam én is de műszakilag néztem
Más...
Ez feltűnt???
A820e Qualcomm Xiaolong Snapdragon MSM8625 1.2GHZ -
426os
őstag
válasz
megint én #40062 üzenetére
Szia!
Köszönöm a rövid összefoglalót, hirtelen rá is izgultam az a820-ra, egészen ameddig meg nem láttam a méreteit. Nekem ez egyszerűen túl nagy. Az android buherálástól nem félek, régen a SonyEricsson buherálásbólis kivettem részem, ha az ment, ezzel sem lesz gond, csak sokat kell olvasnom. A Paypal fizetés alap, a postázással is tisztában vagyok. Attól kicsit parázok, hogy ha esetleg a vámosok lehúznak még egy kis pénzzel, akkor arra is kell tartalékolnom picit.kmisi99: Néztem azt is, tulajdonképpen nincs vele problémám, hogy kicsit strapabíróbb, de nem tudom van-e erre szükségem. Amikor lenne, olyankor úgy sem lesz nálam, erre a célra megmarad a régi Nokia.
CineDOG1: A p700i valóban van feketében, most már látom, de készleten nem nagyon van sehol.
Kezdek elhajlani a ZTE v970 felé, egyetlen problémám csak vele, hogy oldalt van az usb csati, de azt hiszem ennyi kompromisszum még belefér. Keresgélek tovább, aztán kiderül mi lesz.
-
megint én
őstag
válasz
csonkadavid #40068 üzenetére
Nem találtam különbséget...
(#40070) DJGABI
Ha lenne hozzá vodka... Jaaj de jó is lenne. -
pècsimunkás
addikt
Valószínüleg nem karcolódna össze nálam,mert vigyázok a cuccaimra,pl.: telefon mellé semmi fémet nem rakok (kulcs,apró,stb)
Az Optimus G viszont tényleg-ha csak picit is-,de összekarcolódott! És nem tudja az ismerősöm,h,hogyan. Mert még ,ha kulcsot rak mellé,vagy leesik a betonra több méterről,de "csak" simán rákerült a karc.
-
motocoder
aktív tag
Ma megjott az Antelifetol a Thl W200.Egy het alatt jott meg.
A csomag sertetlen.Kibontom,minden tartozek megvan csinaltam videot is.
Probalom bekapcsolni nem mukodik!!!
Toltore rakom a visszajelzo led nem eg!
Mit lehet tenni? -
megint én
őstag
Szia!
Látom már elkezdtétek kivesézni mire is van szükséged, de én azt javaslom neked, hogy mindenképp olyat vegyél, ami alapból magyar, mivel még nem volt okosod, ezért ne most kelljen ROMot buherálnod, meg mittomén... DJGABI amit ajánlott, az pl russian verzsön, szóval kizárva (sry gabi). És, hogy ha írsz majd valaha SMS-t, rájössz, hogy nem paraszt vakítás a nagyobb kijelző. Én ha valaki tényleg nem szereti a nagy kijelzőt azt mondom menjen el minimum 4' - 4.5'ig. Én egy kicsikét drágább telefont ajánlanék neked mint 30k mégpedig a Lenovo A820 ez nagyobb is mint amit szeretnél, de "sajnos" nincs, vagy csak nagyon ritkán van ennél kisebb, -ennek meg is van az oka szerintem- szóval ez még nem az egéralátét kategória, és csak 2000el lépted túl a keretet. A maga 140$val bestbuy, és mégiscsak márka az a lenovo...
Akárhogy döntesz arra hívnám föl a figyelmed, hogy MINDENKÉPPEN PAYPALLAL FIZESD, és semmiképpen se futárszolgálattal hozasd, hanem sima Hongkong posta, vagy Singapore post. Így sok pénzt takaríthatsz meg! -
alexw801
senior tag
válasz
Groovebaby #39989 üzenetére
Valószínűleg a Digi a Telenor lassú kapcsolatra beállított SIM-jét forgalmazza. A Telenor-nál lévő tarifacsomagok ártól függően egyre gyorsabbak.
Lehet, hogy visszaadom egy hónap után. Ez az egyetlen előnye: kötetlen a szerződés időtartama. -
mlaci01
tag
Üdv emberek
Segítségre lenne szükségem.A Star S5 készülékem képernyője egy kb. 1cm-es sávban megadta magát(nem érzékeli az érintést, de az akku alatt megnyomkodva kisebb lett ez a sáv: 2cm->1cm(ebből gondolom, lehet akár kontakt hiba is) ). Garanciában félek visszaküldeni, mert sajnos vannak rajta külső sérülések(kb.: 2 hónapja kerültek rá,de csak a burkolatra, a képernyő hibátlan), és a kedves kínai ügyfélszolgálatos nem akar velem kommunikálni csak nagy szünetekkel (Tmallbox), ezek miatt csak a végső megoldás lenne visszaküldeni.
Nem tudna valaki ajánlani egy bevált szervizt, ami foglalkozik ezekkel a kínai csodákkal is? -
ouzohuto
senior tag
Tagenda t94? Panda? Kicsit ocso nemde?
-
akos727
senior tag
Valaki garanciáztatott már Minidealnél? Imei alapján megy? Hogyan zajlik az egész folyamat?
-
Krinyo
senior tag
válasz
KurtCobain #40021 üzenetére
4.2.1 alatt az ertesitesi savot lehuzva a beallitasoknal az adatkapcsolatra kattintva fel kellene ajanlania, hogy melyik kartyan akarod bekapcsolni az adatot.
Ezek szerint jol jartam ezzel a Q9000-rel, ahogy elnezem mindenki szenved magyaritassal, bugokkal, ezzel, azzal. Ezen meg van egy vanilla 4.2.1, semmi kinai hulyeseg, minden mukodik (iranytu kivetelevel, de az nem zavar), rendesen tud magyarul, stb... nem ertem a tobbire miert nem raknak egy rendes alap 4.2.1-et. Ez majdnem Nexus feeling.
-
megint én
őstag
válasz
gtamate2 #40044 üzenetére
799 japán yen??? .....meeenyiiii???
Azt nem írták el?Amúgy NV oldalán ezt találtam.
-
smirdex
tag
Lenovo A800-hoz keresek minideal-s rom-ot, hálás lennék ha valaki megosztaná..
Köszönöm!
-
megint én
őstag
Nem jártam sajnos, de szeretnék. Viszont hobbi szintem érdekel annyira, hogy tudtam. De hiába szorzod, sose fogsz más számot kapni, mint 0.
-
gtamate2
veterán
Esetleg erről a telefonról valaki nem tud valamit? [link]
Szimpatikus most az ára is (28k körül) csak kérdés hogy hol lehet megvenni, megbízható-e az oldal..
Vagy tudtok valamilyen 4-4.7" körüli tegrás mobilt esetleg? Illetve mi a különbség ezek az mtk-s quad coreok és a tegra 3 között, a gpu teljesítménye ha jól sejtem a tegránál jóval nagyobb. -
b0bcat
addikt
Szerintem elírták a honlapon, és az valójában qHD. Ez nem biztos (a tulajdonos kolléga, Víz Elek úr majd megerősíti vagy cáfolja), de sanszos, miután ez a készülék valójában egy négymagosra ápgréjdelt Feiteng H7100, amiben qHD kijelző van.
U.i.: Én sem tudom megmagyarázni az okát, de a H7100 qHD felbontású TFT kijelzője 5,3 colon nekem szebb képet mutat, mint a nemrégiben birtokolt ZTE V967S-em IPS képernyője volt ilyen felbontással 5 colon...
-
szimi57
őstag
És ez?
-
Oké, tudom, hogy ott a jBart, ismerem, használtam is, még G2s romot is fordíottam, de...
már 6 különböző ROM-ot letöltöttem, kiakadtam, elegem van. Két napja szenvedek és nem megy a magyarítás (nem kell elmagyarázni, csináltam már sokszor, de most egyik módon sem megy, nem tudom, miért - kérlek, ne adjatok tippeket, hogyan kell csinálni, mert tisztában vagyok vele.)
Ami segítségre most szükségem lenne, az egy magyarított G2s rom, amit már csak fel kell nyomnom a telefonra.
Ha valaki tud ebben segíteni, kérem, tegye, mert holnap délelőtt kell a barátomnak a telefon, és közel vagyok a falhoz vágáshoz!
Kösz
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #40037 üzenetére
4.0-val semmi gond nem lenne az 512 ram. 4.2, főleg 256-tal? pfff esélytelen
-
-
CoolBoy323
nagyúr
-
GIJoe
addikt
válasz
szimi57 #40035 üzenetére
Cubot GT72 fél collal nagyobb, de olcsó fajta...
Ez jó a tilos 1 G RAM alatt venni, a régebbi telók akkor hogyan működtek?
Szerintem csak csak elműködik... -
szimi57
őstag
Ezt hogyan lehetne megszerezni?
-
chab7
addikt
válasz
Víz Elek #39991 üzenetére
5.3 inch IPS Capacitive screen:854*480
Ez a felbontás büntet
a 3,5-ös Defy-m van ilyen pixelszámmal.
instantwater: Mi ez az aláírás? Már van? Vagy még csak úton?
(#40010) DJGABI és többiek: Fentebb nyomtátok a gorilla karcolódását. Hát nálam a Defy karcmentes, pedig fóliát sose látott. Igaz nem tettem kulcs mellé, de sima használat közben nem karcolódik az tuti.
Tehát nem parasztvakítás az egyszer 100%, mindenképp jobban bírja mint egy sima üvegkijelzős.(#40014) sky11: Tuti nem, hacsak direkt nem mindig olyan helyre pakolod érdes, szúrós cuccok közé. Sima zsebben hordás, és ide-oda pakolászás közben nem karcolódik.
-
Vvarpi
tag
válasz
Data usage és amelyiket használni akarod azt ON-ra állítod.
Nekem így működik az 1 vagy 2 kártyáról is.(4.0.4 android) -
KurtCobain
őstag
válasz
anonym1s #40025 üzenetére
Tudom, de nekem nem fontos a 3G, viszont jelenleg mobilnetem a baloldali kártyán van, azt meg nem akarom megvágni, másikat meg adapterbe rakni.
Csak van valami megoldás, hogy ki lehessen választani, hogy melyik legyen az alapértelmezett mobilnetes kártya.DJGABI: ha widegeten rábökök a mobilnetre, akkor automatice a microsim-es kártyán kapcsolja a mobilnetet. Ha bemegyek a beállításokba, akkor ott ki tudom választani, hogy éppen akkor melyik kártyán kapcsoljon mobilnetet.
Vagy főképernyőre parancsikont ki tudok rakni, ahol az adathasználatba léphetek be, de ez ugye plusz idő.(Ha nincs más megoldás, akkor marad az utóbbi.)
Csak reméltem, hogy más is járt már így.Vvarpi: igen, de az csak arra a bekapcsolásra vonatkozik.
Azt gondoltam van gyorsabb út.. -
DJGABI
addikt
válasz
ezt nem dobja fel? [link]
-
fPApi
őstag
válasz
KurtCobain #40024 üzenetére
Egyrészt ahogy írták, a megfelelő helyre kell rakni az internetes kártyát, másrészt, nekem van egy olyan, hogy SIM management, azon belül pedig tudom állítani, hogy melyik legyen a data connection.
-
GIJoe
addikt
LENOVO A760 162 $ érdekes verzió
(MSM8625Q) -
anonym1s
őstag
válasz
Hali.
En eddig minden dual sim-es kinainal azt lattam, hogy csak az egyik kartya nyilas tudja a 3G-t, a masik csak 2G.
Ezen a kepen latszik is, hogy a bal oldali nyilashoz oda van irva: GSM tehat a bal oldali kartyanyilas nem hiszem hogy tud 3G-t. A jobb oldaliban kene megprobalnod. -
Mikuland
tag
válasz
-
KurtCobain
őstag
Kellene egy kis help, srácok.
Adott egy Vowney V5, amiben 2 kártya van ugye. Egyiken van mobilnetem, de az a minisim slot-ban van, ami a 2.
Ha rábökök a mobilnet kapcsolóra, akkor az 1. simen kapcsolja be a netet. Hogyan tudnám megoldani (app-pal, beállítással), hogy automatice a 2-es simen kapcsolja be a mobilnetet?Mielőtt valaki azzal jönne, hogy cseréljem meg a 2 sim-et: egyik foglalat microsim, a másik minisim.
Köszi! -
Víz Elek
senior tag
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy dual sim-nél hol tudom beállítani, hogy kiírja a hívószámom ?
-
426os
őstag
válasz
DJGABI #40016 üzenetére
Nem adom fel!
Igazából a G2S szerintem jó lenne, ha lenne jó áron készleten -
-
426os
őstag
válasz
DJGABI #40007 üzenetére
Tudom, nehéz eset vagyok, de:
Fehér telefont nem szeretnék (nem tetszik), csak fekete/szürke. A lenovo feketében (P700) meg már rögtön nem is olyan jó.
A ZTE V970-et meg nézegetve megláttam, hogy oldalt van az usb csati, rögtön nyeltem egy nagyot. Csakis olyan telefont veszek, ahol alul van. Volt már oldal csatis telefonom (SE K550), soha többet. Nem elég, hogy töltés közben szar telefonálni, egyfolytában össze is fogdosnám, amitől bekoszolódik (mondjuk a microusb lehet nem olyan hamar, de akkor is). Ha felül van a csati, akkor meg megint elég szar töltés közben telefonálni.Akkor a fólia gondot kipipálom, remélem a mostani fóliák jó minőségűek már, amiket régen szerettem volna használni telefonon nagyon rosszak, idegesítőek voltak (pedig nem a legolcsóbbat vettem akkor sem).
-
SimS
senior tag
Üdv
Ma megjött a Cubot One-om, később dobok fel pár kamerával készült képet, ill. írok pár nap múlva szubjektív kis összefoglalót.
SimS
-
DJGABI
addikt
válasz
pècsimunkás #40009 üzenetére
nálam épp milestone karcolódott. [link] meg amiket olvasni... részemről a GG is felkerült a Beats/Bravia/stb... féle parasztvakítós listára
-
pècsimunkás
addikt
Ismerősöm Optimus G-je összekarcolódot ! És nem tudja ,h hogyan! És az GG 2!
A fólia semennyire nem látszik,ha szépen van rárakva-szerintem. Meg használat közben amúgy sem látszik,h a kicsit buborékos,mert allulról van megvilágítva. A V970 meg pont úgy néz ki,mint a Grand IX In-mert,h az is,csak más procival. Menj be egy üzletbe nézd meg. -
426os
őstag
válasz
pècsimunkás #40005 üzenetére
Köszi, tudását tekintve egész jó, még talán a kinézetével is meg tudnék barátkozni, de már nagynak érzem. Most a Jiayu G2S-t nézegetem nagyon, szimpatikus a kinézete, mérete, illetve a Gorilla Glass kijelző.
Ehhez kapcsolódóan: A nem gorilla kijelzők mennyire hajlamosak karcolódni/kopni használat közben? Illetve ha rakok rá fóliát (amit mindig is utáltam) akkor az mennyire látszik használat közben? A gorillás kijelző bírja a használatot fólia nélkül is mindenféle károsodás nélkül? -
yamahavale
csendes tag
Melyik helyről érdemesebb rendelni uraim: pandawill, antelife, minideal? thl w200 vagy vowney v5
-
426os
őstag
Ja igen, azt még kifelejtettem, hogy ha nincs magyar nyelv egy telefonban, amit esetleg kínából rendelek, akkor ugye jól gondolom, hogy házilag tudok bele rakni (vagy legalább a kínai angolt angollá varázsolni)?
-
7Sony7
addikt
Üdv! A készülék saját topicjában nem kaptam választ, hátha itt..
Zte kis. cwm fent volt, rootoltam,működött. feltettem egy új rendszert, azóta bootloop van. nem tudok belépni a cwm be sem. Van ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest