Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gaming notebook topik
- Gamepad
- MILC felhasználók szakmai topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
Hali1975
üzenetére
Én is a gyenge kamera miatt cseréltem az előző Cobot One telefonomat. Annak a tudása (4,7"/4mag/1gb) bőven elég volt, és méretre sem akartam a viszonylag kisebb kezem miatt nagyobb telefont, így ráfizetés nélkül cseréltem egy Lenovo A820-ra. Ez gyengébb kijelző felbontásra (720p helyett 540p), de nem panaszkodok, mivel szemüveges vagyok, így ezen se látom a pixeleket. Viszont lassan kellene egy utód, ami:
-kijelzőben ugyanígy 5" alatti
-jó kamerája van
-jó üzemideje van
-tudjon 4g b20-at, mivel külterületen lakok, és itt csak a Vodának van jó 3g-je a 900mhz miatt, de én t-s vagyok.
És ugye ezeknek az elvárásoknak nem nagyon felel meg semmi, esetleg egy Sony Xperia Z5 Compact Dual... -
b0bcat
addikt
válasz
Hali1975
üzenetére
Én nem látok közvetlen összefüggést az akkuidő illetve a rendszerstabilitás és az ár (márka) között.
Hanem inkább az a tapasztalatom, hogy (sajnos) minden készüléknek megvannak a maga kis kellemetlen vonásai, akár olcsóbb, akár drágább telefonról beszélünk. És sajnos elég 1-2 apróság, hogy az amúgy számodra minden másban megfelelő telefon lekerüljön a listádról. Ma már 100 dollár alatt is vannak szinte minden igényt kielégítő készülékek, míg a 200+(+) dolláros sávban is bőven találni erős hendikepekkel küzdő versenyzőket. 
Egyszerűen nincs tökéletes készülék, hanem tudni kell kompromisszumokat kötni. Illetve lehet mindig tovább kutatni "az igazi" után.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hanem inkább az a tapasztalatom, hogy (sajnos) minden készüléknek megvannak a maga kis kellemetlen vonásai, akár olcsóbb, akár drágább telefonról beszélünk. És sajnos elég 1-2 apróság, hogy az amúgy számodra minden másban megfelelő telefon lekerüljön a listádról. Ma már 100 dollár alatt is vannak szinte minden igényt kielégítő készülékek, míg a 200+(+) dolláros sávban is bőven találni erős hendikepekkel küzdő versenyzőket.