- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
-
-
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Ed3r_X_ #113912 üzenetére
A barátnödnek: A 40k val eléggé le van szűkítve a kör. Az M2 szerintem jó választás lehet, esetleg kintről egy redmi 2 pro.
Neked: Ez már nem olyan egyszerű. Mik a prioritások? Redmi note 2 ből a prime elég jó vétel és Vagyuláék is kezelésbe vették, a közösségi támogatás biztosított. Most így hirtelen csak a gyengébb üzemidő ami negatívumként eszembe jut, de ez szerintem szoftveres "hiba".
K3 note: kiemelkedően jó közösségi támogatása van jelenleg is, sok féle rom-al. Ami még eszembe jut, hogy a Lenovo hivatalos közleményében jelezte, hogy ez meg fogja kapni a 6.0 ás droidot hivatalos formában.
Meizu: Úgy tudom neki jó supportja van, a készülékkel sincsenek komolyabb gondok, de itt custom romokra nem lehet számítani, elég zárt rendszer.Hardeveres témákba nem mennék bele, azt te is összetudod hasonlítani!
Nem könnyű választás, szerintem ásd bele magad mind3 teló topikjába és a kevesebb hibával rendelkezőt válasszad. - tudom, ez most kicsit " nesze semmi, fogd meg jól.." , de okosabbat nem nagyon lehet mondani, közel egy kategória mind3!-
-
válasz
Ed3r_X_ #75709 üzenetére
Igaz, 2 napja írtad, de ezen jót mosolyogtam: Hosszabb távra tervezek.
(#75730) klogw
Egyébként mennyi az élettartama egy kínai telónak?
Meddig bírja, ha nem történik vele baleset? Képesek 2-3 évet megbízhatóan működni?
Van valakinek hosszú távú tapasztalata?Ezzel az a baj, hogy szerintem 1, max 1,5 év után eddig még mindenki lecserélte a kínai telóját... (Én most tartok az Amoi-mal 1 év 2 hónapnál. (Hozzáteszem, hogy már én is "hesszölöm" az újabb ketyeréket, sőt ez a Dogee 800-as szimpi is nekem. Mondjuk az Amoi-val csak annyi a bajom, hogy nem látom a mozgolódást Kit Kat fronton. Még főzött verzióban sem.)
-
tfalcon96
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #75749 üzenetére
Én is ezek között nézelődtem, de a Doogee DG350-et (Umi X1 Pro) kizártam a touchpanel hibája, illetve az átlagon aluli kamera miatt. A DG800 kicsit drágább, illetve nekem kicsit nagy lenne, szóval a G2F mellett maradtam. A ppi különbség 227 vs.240 ahogy már írták, szóval nem nagy .
-
Klara_
őstag
válasz
Ed3r_X_ #75735 üzenetére
Nezd meg a ThL W100S-t nekem maximalisan bevalt, a csaladban van tobb is, sima W100 is soha semmi gond nem volt egyikkel sem, a gyari ROMal is tokletesen hasznalhatoak. Meretre is a kisebbek koze tartozik. G4 igenytelenul kopo fem kerete es a G5 tonkrement kameraja utan a Jiayuval en tobbet probalkozni nem fogok, koszonom eleg volt. Pedig nagyon vartam anno G2Fet.
-
Laza...
addikt
válasz
Ed3r_X_ #72187 üzenetére
Ha nem az Antutura mégy el, akkor mégis miben jobb? Aki használni akarja, annak más a szempont, nem az a lényeg hogy kettőszázezerhétszáznyolvan antutu pontja legyen. Remélem érted
(#72189) RVR400 Levettem, mert a fóliával csak egy nagy köd pacát csinált (mellesleg elég "ragaszkodó" a fólia rajta)
-
válasz
Ed3r_X_ #57341 üzenetére
Pedig így itt a kockázat, hogy tégla lesz a telefonból...
Legutóljára én is beleszaladtam egy ilyenbe, hogy csak a PRELOADER-rel együtt akarta besütni. Szerencsémre találtam áthidaló megoldást: ua.-t a rom-ot, csak továbbfőzve és immár CMW Recovery update-es változatban.
(#57369) Saccco: Huh, ez aranyos. Mondjuk én is arra a "Timmy"-re asszociáltam.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #56854 üzenetére
A Haier nem játszik, nekem nem jön be nagyon a kijelzője!!
A Doogee-n gondolkodom, de 2x nem jobb az árpánal, vagy komló vagy maláta v mi ez
@üszök: köszi a tippet, ez ahogy nézem nagyon olyan mint a Doogee, kivéve a procit (6577 vs 6572) meg a méret ugye... a Doogee nyeri nálam a párharcot...
-
-
-
pruf
csendes tag
válasz
Ed3r_X_ #56696 üzenetére
Itt egy összefoglaló
http://gizbeat.com/2389/mtk6582-from-mediatek-the-new-mtk-lineup/
És egy összevetés:
http://www.reviewresults.in/reviewresults/post/2013/05/08/Media-Tek-MTK6582-vs-MTK6589T-Turbo.aspx
Az 1300 Ghz -> 1500 Ghz csak jelent valamit O.o
Illetve a hardver támogatás növekedése a turbó esetében.
Annyit még sikerült kivenni a cikkből, hogy a MTK6582 es az kifutó széria de még látnak benne fantáziát és az alacsonyabb árkategóriás mobilokat előszeretettel dobják ezzel piacra.
-
-
RVR400
veterán
-
fecg21
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #56660 üzenetére
szinte bármit el lehet adni, csak jó üzleti érzék kell hozzá. :-D Viccet félretéve, nem a megfelelő helyen árultad, ezt a w450-es telót 35-ért simán el lehet/tudom adni, még januárban is. Eredetileg nem is magamnak rendeltem be, hanem eladásra, csak a vámosok miatt kicsúsztam az időből. Vannak ennek a telónak olyan erősségei amik elegendőek ahhoz hogy úgymond eladja magát. Itt azért mégse egy full alsókategóriás samsung-ról van szó, ami semmire sem jó igazán. Azt hallottam én is hogy a w450-es telefonnak a gps-ével problémák lehetnek, de ez engem kicsit se érdekel, nekem nincs szükségem gps-re.
-
xepymusic
újonc
válasz
Ed3r_X_ #54573 üzenetére
Nekem van egy Blackview JK 809 és sikerült promócióban megcsípni a geekbuying.com - on 95 USD-ért
Nagyon jó cucc, de rendes árat nem adnék érte.
Gyors, mindent tud amit kell. DE! a 13 megapixeles kamerája nem olyan mint egy sony xperia S 13 megapixeles kamerája. Ezen a téren hazudnak. Valójában csak 8 megapixel és nagyon nagy a fényigénye. Szóval nem olyan mint amennyire számítottam. Összességében megéri. -
gipsztigris
addikt
válasz
Ed3r_X_ #56354 üzenetére
Tudom ez itt off, de szerintem megéri!
Néztem a lányomnak egy Zopo ZP700-at ami a Miniről rendelve 146USD+27% ÁFA+1200 kezelési. Ez cca. 41.000-be lenne és ki tudja mikor ér ide.A Zopo shopból 160USD+57USD EU áfa mentes szállítás 5 nap alatt. Ez cca. 47 ezerbe lenne. Szerintem megér 6ezret, hogy ne várjak egy-másfél hónapot a telefonra, nem? ......de!
-
Mittu88
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #55835 üzenetére
Nem, szerintem az enyémben is meg van az a funkció, csak más néven. Szerintem a Telefon az, ami kellett volna, de nem mertem megpróbálni, mert ha a Telefon telefonkönyvébe másolta volna a négyszázakárhány névjegyet, agyf@szt kaptam volna. (duplikálva lennének a névjegyek)
-
Mittu88
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #55831 üzenetére
Nekem olyanom van a Névjegyek importálása/exportálása menüpont alatt, hogy:
Partnerek másolása innen:
...@hotmail.com
...@gmail.com
Sajat
Ceges
Telefon
Telefon-memóriaHa kiválasztom valamelyiket, akkor a következő jön fel:
Partnerek másolása ide:
...@hotmail.com
...@gmail.com
Sajat
Ceges
Telefon(nyilván amelyiket kiválasztom az nem jön fel, plusz a Telefon-memória alapból nem jön fel)
Itt mit kell nyomnom, ha a Sajat és Ceges sim kártyáról akarom lementeni telefonra a névjegyeket?
Nem a telefon-memóriájába, hanem a telefon háttértárolójára, ahova egy fájlba másolja és tovább dolgozhatok vele, ha onnan a gépre másolom. -
Mittu88
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #55824 üzenetére
És hogyan lehet lementeni?
Ma próbálkoztam a kolléganőm telefonjával (az sima androidos htc), nála nem mentett le mindent, meg elég bonyolult is volt.
Exportáltuk a névjegyeket az e-mail címére (gmail), onnan exportáltuk csv-be, az sima vesszővel választotta el, úgyhogy nem tudtuk excelbe beimportálni közvetlenül, szóval először accessbe exportáltuk, és onnan ki excelbe.Ekkorát nem akarok szívni, van egyszerűbb módja?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Ed3r_X_ #55747 üzenetére
Konkrétan ez nem mindegyikre igaz! PartNeroGSM-nél 63k-ért megkapod azonnal, és full korrektek ha esetleg probléma lenne a telefonnal.
A Kínai telefon egy hobbi bizonyos embereknek!
Egyre macerásabb és valljuk be őszintén, hogy a permanens 30%-os áremelkedéssel (ÁFA+postai díj) már korántsem annyira kedvező áruk van a JÓ vasaknak.
-
-
válasz
Ed3r_X_ #55163 üzenetére
De az nem azt jelenti, hogy nem megy a Voda 3G, ne mondjunk már ilyeneket (főleg te ne, cappa72, túl jól értesz a telefonokhoz)
A Voda egyes, gyéren lakott területeken 900MHz-en biztosítja a szélessávú mobilnetet, mert olcsóbb hálózat építhető ki. Mivel a 900MHz-nek jobb a terjedése, mint a 2100MHz-nek, de persze van hátránya is, most nem megyek ezekbe bele. Ezért van az, hogy területre vetítve ők tudják a legnagyobb lefedettséget biztosítani.
De ez a "plusz" lefedettség minimálisan befolyásolja a használhatóságot. Inkább azt érdemes megtudakolni, hogy ahol te laksz, ott milyen hálózatot biztosít a Voda. A környékünkön pl 2100 megy... -
mazsi
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #53942 üzenetére
Nincs még infóm aksi üzemidőről, csak annyi hogy van neki.
A töltés egész lassú bekapcsolt kijelző mellett, Ingress alatt még merül isNyitottam egy topicot a w450 tulajoknak, hogy ne ezzel legyen tele az itteni folyam. Reményeim szerint sokan vettünk ilyet és frissítés bőven hozzá a közösségből.
-
anonym1s
őstag
válasz
Ed3r_X_ #53739 üzenetére
Hali.
Neo N003.
Az 1/4gb-os verzio 200 korul van, mukodik benne minden, kijelzoje a legjobb amit eddig ips-ben lattam.
Normal hasznalattal 7-8 ora kijelzoidot tud bekapcsolt wifi-vel, csak olvasassal (pl. ebook) felmegy 10 oraig is.
Nekem 2/32gb-os van (illetve a paromnak), ez draga, annyit nem er, de az 1/4gb-os szerintem eri a penzt.Ja, recsegos a hatlapja. Eloszor meg oke, aztan 5-6 hatlap levetel utan lazul annyit hogy recseg, de nalam a vowney is ilyen volt, es szerintem az osszes ilyen tekno formaju hatlap hasonlo lehet ilyen szempontbol.
Engem ez zavart, visszakuldtem. -
bocsika
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #53719 üzenetére
A Haier-ét olvastam. GT99 viszont nincs.
A Haierben csak az nem tetszik hogy integrált az akku, és sajnos csak ezt a telefont csinálják ezzel a cpu-val (a kínaiak mostanában) + néhány softveres hiba.
A GT99 ről viszont nincs topik így csak azokba tudtam beleolvasni amiket a kereső feldob.Black Friday
Sajnos az 2012 es aktuális napokból egy csomó hozzászólás ki van moderálva. 8600 környékén. :S -
devast
addikt
válasz
Ed3r_X_ #53727 üzenetére
snapdragon 600? adreno 320 ? annak kb a 2/3-ada lesz. Ami így nézve tényleg nem rossz, és játékoknál nagy előrelépés. Viszont fícsörökben akkor is csak egy pofozgatott elavult utgard architektúra magas fill rate-el, és alacsony triange count-al, aminek később ki fog jönni a gyengesége.
ps: én is azt írtam, max a gpu miatt éri meg az új mediatek széria. De azt megkapod a 6588-al is sokkal reálisabb csomagban, nem látom értelmét a 6592-nek. -
pgemil
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #53421 üzenetére
Közben kerestem és szerkesztettem, ezek szerint a zipben valami nem tökéletes?
Nekem hiba üzenetet dob a kijelzőn 5 mp-ént : Ufortunately, android keyboard (aosp) has stopped. OK.
Hoppá nem tudok írni vele! Ha le OK-ézom eltűnik a billentyűzet!!Gyári adatok visszaállítása segíthet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Vicces képek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xbox Series X|S
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest