- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
Hali1975 #121673 üzenetére
Én is ilyen iPaky tartót néztem ki a jövőbeli RN3Pro telefonomnak!
Azért jövőbeli, mert a rxxxdék postások ráültek és már csak pünkösd után kaphatom meg! EU-ból jön, 12.-én reggel beérkezik az országba és már örülök, hogy pénteken a kezemben lehet! Hát nem, mert 29 óra elteltével még csak feldolgozásra küldik! -
janakbacsi
őstag
válasz
Hali1975 #120210 üzenetére
kivánok! vitatkoznom kell. a zopo hero 1 100 usd a minideal-nél és tudja a B 20 frekvenciát, valamint 2 sim plusz memórikártya is mehet bele. a redmi 3 nem 100 dodó, nincs B 20 és ha memóriakártyát is teszel bele, akkor csak egy sim-es. a többi paramétere nyilván jobb a redmi 3-nak, de engem most azok nem érdekelnek.
-
KTU
addikt
válasz
Hali1975 #114410 üzenetére
Tegnap kezembe került a Siswoo A4+ korlátlan mobilnettel, hotspot bekapcsol, laptoppal fel is csatlakoztam,
lássuk mit bír a telenor 4G-n.Sikerült úgy lemeríteni az akkumulátort, hogy semmilyen töltővel nem vette a töltést a telefon.
Akku ki, Jiayu F1 falitöltőbe akku be berak (ez is negatív sarkos),
ez már rögtön jelezte a töltést (led pirosra váltott),
Reggelre fel is töltötte.
A telefon 97% töltöttséget jelzett. -
b0bcat
addikt
válasz
Hali1975 #114415 üzenetére
Ha túlmerül a lítiumos akku, akkor az elektronika nem engedi a töltést. Ilyenkor ha mondjuk egy okostöltővel nikkeles módban töltesz bele annyit, hogy a határérték fölé kerüljön a feszültség, akkor már az elektronika engedni fogja neki a töltést. Mindenesetre érdekes, mert ritkán találkozik az ember "csontra" merült gyári akkuval.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Hali1975 #114240 üzenetére
Én is a gyenge kamera miatt cseréltem az előző Cobot One telefonomat. Annak a tudása (4,7"/4mag/1gb) bőven elég volt, és méretre sem akartam a viszonylag kisebb kezem miatt nagyobb telefont, így ráfizetés nélkül cseréltem egy Lenovo A820-ra. Ez gyengébb kijelző felbontásra (720p helyett 540p), de nem panaszkodok, mivel szemüveges vagyok, így ezen se látom a pixeleket. Viszont lassan kellene egy utód, ami:
-kijelzőben ugyanígy 5" alatti
-jó kamerája van
-jó üzemideje van
-tudjon 4g b20-at, mivel külterületen lakok, és itt csak a Vodának van jó 3g-je a 900mhz miatt, de én t-s vagyok.
És ugye ezeknek az elvárásoknak nem nagyon felel meg semmi, esetleg egy Sony Xperia Z5 Compact Dual... -
b0bcat
addikt
válasz
Hali1975 #114240 üzenetére
Én nem látok közvetlen összefüggést az akkuidő illetve a rendszerstabilitás és az ár (márka) között.
Hanem inkább az a tapasztalatom, hogy (sajnos) minden készüléknek megvannak a maga kis kellemetlen vonásai, akár olcsóbb, akár drágább telefonról beszélünk. És sajnos elég 1-2 apróság, hogy az amúgy számodra minden másban megfelelő telefon lekerüljön a listádról. Ma már 100 dollár alatt is vannak szinte minden igényt kielégítő készülékek, míg a 200+(+) dolláros sávban is bőven találni erős hendikepekkel küzdő versenyzőket.
Egyszerűen nincs tökéletes készülék, hanem tudni kell kompromisszumokat kötni. Illetve lehet mindig tovább kutatni "az igazi" után.
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Hali1975 #114171 üzenetére
Szia!
Itthon a 8 magosok 180 euró körül mozognak, ez 65+áfa alapján igen más kategória! Igen erős kompromisszumokkal. A kínai vállalható 8 magosok is itt mozognak! Sajna!
Hogy itthon még árulnak 2 magost, és néha ettől is drágábban, ...
Kamera a mostanimban is xar, gps van a kocsiban, power bank van! Erősen gondolkodom. Csak a 4g miatt lehet bukta!Köszi a segítséget!
-
A texasi
aktív tag
-
alexw801
senior tag
válasz
Hali1975 #103167 üzenetére
Hali! Ez a Honor 4X itt Kínában nagyon népszerű, 8-900 Yüanért vesztegetik (x 44 Ft). Sok kollégám Huaweit használ, mindenfélét. De nem a Honor 6 H60-L02-t, amit ma sikeresen begyűjtöttem, 1800 Yüan-ért. Ajándék flip-flap tok és hátlap védő fólia - az elejét nem kell fóliázni. EMUI 2.3 B121SP6 van rajta, ami lehet, nem legdivatosabb, de stabil és multilang. A kínai appokat első menetben el fogom dugni csak, és próbálom a gapps-okat feltenni. De nem itt, mert totál szűrés van minden Goggle app-ra, gmail, Play store nem megy. Meg a Goggle térkép sem megy, tavaly mintha ment volna ugyanitt. A helyzet fokozódik.
-
-
Hali1975
tag
válasz
Hali1975 #99509 üzenetére
Sziasztok!
sajnos ez a problema meg mindig megvan
Az a bajom,hogy az mtk-s redmin sem talalom a Mobileuncle mtk toolsban azt a reszt, ahol a psensort tudnam kalibralni.
Pedig azon tutira jol mukodik.Valami nagyon benezek:-(
Koszonom az esetleges megoldasi javaslatokat.
Udv -
-
-
svgyula
addikt
válasz
Hali1975 #67345 üzenetére
Szia! Ha máshol nem kapsz itt kapsz vagy ilyet keress
-
-
válasz
Hali1975 #44877 üzenetére
Várj türelemmel, míg egyszer csak normálisan elindul: hagy ebben az újraindulós zöld-robotos állapotban.
(Sok idő lehet, tényleg legyél türelmes. Hagyd úgy, akár aludhatsz is egyet rá, majd reggel megnézed. Sok kínai telefonnál előfordult már, a türelem ilyenkor hasznos) -
stmiklosi
tag
válasz
Hali1975 #13973 üzenetére
Szevasz!
Nem esélytelen, hogy az új ROM miatt..
Eredetivel működött?
Tabletemen volt 3 HOZZÁVALÓ rom, nem volt vele WiFi. Eredeti csupa kínaival volt. Mi az, mondom, kinyúvadt?? Szidtam magam. Mondjuk nagyokat nyelve, azért még használható egy tablet. De egy telefon?
Egy újabbal életrekelt....
Üdv: StMiklos -
válasz
Hali1975 #13969 üzenetére
Nekem az SE X8-on pont nem ment egy 10 éves kártya. Ezért cseréltettem, aztán az óta az van. Ez a múlt év közepén volt.
Esetleg: nem frappáns megoldás, de a 112-t felhívni, hogy a modul egyáltalán működik-e.
Ha kicsörög letenném azonnal.
(ez elméletileg kártya nélkül is működik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest