Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Hővezető paszták
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Dell notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamSem58
aktív tag
-
-
guftabi96
addikt
válasz
antal750
üzenetére
azt néztem én is, de az kb mindenhol eléggé az 50 felé megy EU raktárból. Ráadásul ahogy nézem a szürke/fekete mindenhol drágább.
(#119409) cappa72
Jól sejtem ugye, hogy a következő EU Stockos szállítmány már drágább lesz?
Egy kicsit sziszegve a haza gari miatt lehet kiadnék érte 50-et, de nem vagyok benne biztos, tekintve, hogy nálam az alábbiakra lenne használva: netezés (facebook is böngészőből) + messenger + youtube + zenehallgatás. Játszani se igazán játszok, max ilyen kisebb hardverigényű ügyességi játékokat (Ketchapp játékok pl tetszenek).
Szóval ilyen célokra kicsit már azt a 40 ezerrel is úgy vagyok, hogy "biztos kell ez nekem? "
-
Outlander
addikt
válasz
antal750
üzenetére
Gearbest eu raktár, nekem 48 volt cakk-pakk, mert volt sok beváltható pont, gls hozta rendelés leadás után pontosan 8 nappal.
-
törölt tag
válasz
antal750
üzenetére
Már írtam odaát is, hogy sztem ez a program (is) felejtős. Az Androidban alapból nincs OS szintű lehetőség arra, hogy egy alkalmazás a hardvertől ilyen infóhoz hozzájusson. Az MTK -nál maga a SOC ad rá lehetőséget és pont azért kell az Engineer menüben túrkálni, mert OS szinten nem lekérhető az infó. Spec. MTK -ra írt alkalmazás kéne hozzá. A Play -ről letölthető alkalmazások nem a telótól szerzik be az infót. Akkor tudnák megjeleníteni, ha a szolgáltató a torony adatokban ezt nyilvánossá tenné. Amerikában van olyan szolgáltató, amelyik engedi megjeleníteni ezeket az infókat. Tudomásom szerint, nálunk nincs.
-
beg
veterán
válasz
antal750
üzenetére
Ez az EU-s verziója, de már sok lesz az OFF, a boltos külföldis topik nem ez

-
pluhm
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Óra topik
- Hővezető paszták
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest