-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
beg
veterán
válasz
tpeter77 #117265 üzenetére
A hivatalos forrásból (play áruházból) származó alkalmazás automatikusan csak annál a készüléknél telepíthető ami teljesíti a feltételt.
Nem ezt kérdezted, de direkt nem arra válaszoltam, mert ismerjük azokat az alkalmazásokat, amihez felbontást vadászol. Csak azok nem ebbe a topikba valók.Benchmark programok esetleg? Play csurig van velük.
-
törölt tag
válasz
tpeter77 #117086 üzenetére
Tavaly decemberben még nem volt Lollira Xposed, úgyhogy kizárólag KK teló jöhetett szóba. Dunsztom sincs, hogy miért van az embereknek ez az Androidfrissítési mániájuk. Én tök jól elvagyok KK -en (bár, 4.3 -nak örülnék a legjobban). Root legyen, meg Xposed. A többit megoldom.
-
beg
veterán
-
Upo
addikt
válasz
tpeter77 #115670 üzenetére
Snapi 210 1/8GB. Ártól függ hogy jó vétel vagy nem. Méretre mindenesetre nem nagyon virít, 136*67.7mm. Kicsit vaskos a káva az FWVGA (854*480) kijelző körül. A redmi2 137*67.2 és 4.7", az 5" redmi3 139*69.6mm. Szerintem nem ilyen telefont szoktak keresni, ami egy picikét nagyobb, mint egy 1 kategóriával nagyobb készülék. De akinek nagyméretű test kell pici és elhanyagolható felbontású egérlyukkal, annak hajrá.
-
Zeki
nagyúr
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tpeter77 #114605 üzenetére
Összefoglaló a topicjaban.
-
BenszeT
tag
válasz
tpeter77 #113375 üzenetére
A legtöbb helyen ha kosárba rakod a terméket akkor még nem a tied, mert úgy veszi, hogy a boltban van készleten. Tehát csak a fizetés után csökken eggyel a készlet. Ha sokat időzöl a fizetésig simán megveszi valaki más, nálad meg kiírja, hogy nincs készleten.
A Black Friday meg bolttól függ, hogy hol milyen kedvezmény van. Edigital pl. neten népszerűsíti ezt idén, ha jól értelmeztem a hírlevelet. -
dlaj
őstag
válasz
tpeter77 #111427 üzenetére
Benne van a linkben, hogy Original. Szerintem valódi.
Én hiszek a Kínai elvtátsaknak.A viccet félretéve: 326 értérelés, majd' 5 csillag, simán eredeti.
Én ezt rendeltem 500 forintért. -
BenszeT
tag
válasz
tpeter77 #110330 üzenetére
Mobile Uncle Tools\EngineerMode\Hardware Testing\Audio
Ezen belül a loudspeaker a külső hangszóró.
Normal mode-n belül a sip értékeit állítva állítod a bejövő hívás hangerejét.Max vol-t biztos ami biztos nem vinném 160-170 fölé, nehogy kinyírja a hangszórót.
Ezt nem hiszem el
, fél órán belül másodszor
-
trebrona
nagyúr
-
pluhm
aktív tag
válasz
tpeter77 #109175 üzenetére
A korábbi Doogee telefonommal simán megosztottam a digi mobil internetemet, semmi akadálya nem volt neki. Az APN beállításoknál a telenor-ét kellett egy kicsit átállítani néhány paraméterrel (pl. átnevezni a kapcsolat nevét telenorról digi internetre, ha jól emlékszem...).
-
Upo
addikt
válasz
tpeter77 #109175 üzenetére
Nincs az ipadra valami tethering program?
Ez a buta amerikaiaknál esetleg lehet így, hogy vesz a szolgáltatótól valami készüléket, de nem megy a tethering mert le van tiltva. A butábbja vált, az okosabbja meg felrak egy tethering szoftvert és kész, megy ám a csodálkozás az ottani fórumokon hogy jé ez így működik és nem is kell lecserélni a telefont (!)Szerk: most hirtelen ezt találtam, de jailbreak kell hozzá.
Úgy néz ki hogy almáson nem egyszerű ez a dolog, androidra van millió program, bluetooth-on és wifin is lehet osztani a mobilnetet.. -
ottobacsi
tag
-
Headless
őstag
-
sexymusprime
tag
-
törölt tag
válasz
tpeter77 #108088 üzenetére
Hogy rohadna meg! A sulinak szerződése volt vmi központi szervízzel a felújítandó blokkok szétszerelésére. Egy évig, minden műhelygyakorlaton csapágyas, meg kikönyökölt hajtókaros Zuk blokkokat bontottunk. Sztem, 30 év után is, becsukott szemmel szét tudnék csavarozni egy Zuk motort.
-
törölt tag
válasz
tpeter77 #107985 üzenetére
Majdnem úgy, ahogy KTU írja (kell még egy "SET" -re bökés a pipa után). Az enyém lassan reagál a deaktiválásra, az aktiválásra viszont azonnal. Ezért, elveszem tőle mindhárom frekit (így csak egyszer várom ki, amíg reagál, vagy gyorsgombbal átváltok GSM -re, majd vissza auto 2/3/4G -re). Persze, így nem tud 4G lenni, csak 3G. Majd, egyenként visszakapcsolom a frekiket. Amelyik aktiválása után megjelenik a 4G, az a helyi freki. Leírva bonyolultabb, mert pár másodperces a művelet (főleg, ha rögtön a Band -mód váltó felülethez rendelsz egy parancsikont). A monitorozás/logolás automatizálásán még törpölök, mert nem olyan egyszerű leprogramozni (legalábbis nekem).
-
KTU
addikt
válasz
tpeter77 #107985 üzenetére
engineering mode
tárcsázóba:
*#*#3646633#*#*
Vagy
ezt telepíted
Band mode - SIM1 vagy amelyikbe a netes kártyád van
pipa kivenni a B20-tól,
és nézed van-e 4G -
KTU
addikt
válasz
tpeter77 #107906 üzenetére
Ezek kellenek itthon:
B3 1800MHz
B7 2600MHz
B20 800MHzVan aki azt mondja nem szükséges, el van nélküle.
De szerintem B20 800Mhz nélkül venni telefont olyan, mintha játékszerszámokkal állnál neki valamilyen komoly feladathoz.
El kell dönteni mennyire használod / használnád ki.
Hol használod, ott épp milyen a lefedettség melyik frekin sugároznak. -
Rawulf
őstag
válasz
tpeter77 #104678 üzenetére
Én alapvetően kísérletező ember vagyok, úgyhogy a márkanevek hidegen hagynak.
Jelenleg a NO.1 X2 telefon cseszi a csőrömet, hogy milyen lehet. Sajnos amíg legalább két ember nem rendel ilyet, addig nem kerül kihelyezésre hozzám belőle.
Pedig kíváncsi vagyok, hogy MIUI-sítva milyen lehetne.
A kérdésed másik fele itt OFF, úgyhogy inkább privátban írom meg neked. -
Dominó85
addikt
válasz
tpeter77 #93014 üzenetére
Februárra már lesz rengeteg MT6595 de akár MT6795 SoC-val szerelt telefon... És azok megérhetik majd a jelenlegi MT6589T-ről való váltást, már csak az NFC, cat 9. FDD-LTE 4G és a big.Little miatt is. Nem mellesleg minimum 4.4-es KitKat-val jönnek majd vagy 5.0-ás nyalókával. (nyilván szép kezdőáraik lesznek, de olcsóbb modell mindig lesz)
-
Dominó85
addikt
válasz
tpeter77 #93012 üzenetére
Csak elmegy melletted a Karácsony. Már ha addigra szeretnél telefont. Lassan már csak a DHL-es opció marad számodra ha időben szeretnél telefont.
Minél többet vársz, variálsz, annál jobban fogod keresni és megtalálni a kiválasztott telefon gyengeségeit. És bizony a KOPP is nagy lesz ebben az esetben. Hidd el tapasztalatból mondom. Rengeteget vártam a Xiaomi Hongmimra és csak a hihetetlen support és a magyar közösség az ami az aksi átlagossága ellen billentette a mérleg nyelvét. Ne sokat vacilálj, mert ráfázol. És nem paráztatni akarlak, hanem hogy dönts és jól dönts.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tpeter77 #93008 üzenetére
Te még mindíg itt tartasz??
így sosem lesz telefonod!!!
Ezekben megtalálsz szerintem mindent!!!
"Az üzemidö biztos G3C oldalára billenti a mérleget"
Miért is???
A g3c -ben 4,5" HD kijelző van ami jobban kajál! Nem vagyok benne biztos , hogy annyira egyértelmű a dolog! Bár hozzá teszem g3c nem volt még nálam!
-
ReFleXx
addikt
válasz
tpeter77 #92723 üzenetére
Jiayu G5S? 4.5" erős hardver.
Én sem akarok pénzt kidobni az ablakon, nekem ez a G5S lenne idealis a meret/hardver/ar kombo miatt csak az a baj, hogy senkit nem talaltam meg aki ilyen telot hoz be, egymagam meg nem merek belevagni a külföldi rendelesbe, miota egyszer befürödtem (nem telefon volt azt hozzateszem). -
Gery1987
őstag
válasz
tpeter77 #92705 üzenetére
Félre ne érts...nem rosszból. De nekem majdnem 8 milyen kamera van benne. Ha kifejezetten fényképezni akarok akkor előkapom a digitálisom (Olympus S500uz). Még nem láttam mobilt ami ezt megverné pedig öreg gép. Boltban megnéztem ott nem tűnt gáznak. Legalábbis nekem. De köszönöm az észre vételt. Videón is megsasolom.
-
citkar
addikt
válasz
tpeter77 #92671 üzenetére
14 cm hosszú, ugyan létezik rövidebb hosszúságú, de lehet még belefér, ha megtekintenéd van magyarországi forgalmazója is (hátha a közelében laksz/jársz) és az 1949deal oldalán nemrég a pro is 175 USD körül volt (most 195), visszatérően el lehet csípni akcióban.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tpeter77 #92505 üzenetére
Nagyon nagy.
Anno a Vodafone mikor bejött, 90-120Ft volt egy perc mobilduma. Ezt nyomták ők le 48/24-re a Cityvel, mikor már lett saját hálózatuk. Azóta sajnos mind az áremelésben érdekelt, az állam is nyúzza őket.Legutóbb a Digi verte le a piac másik szegmensében az árakat, és lehet hogy a mobilrészlegnek is odatesz.
Most jött az emag, aki a legolcsóbb terméket is ingyen kiszállítja.
Még jó hogy a románok ide akarnak beruházni, mert jó ideje a nyugati cégek csak az orbitális lehúzásra mennek.
-
tahepa
senior tag
válasz
tpeter77 #91146 üzenetére
Az asszony kizárólag telefonálásra , néha FB kis chat -ra fogja használni....a Lumia 520-hoz képest klasszisokkal jobb. A nyüves WP rendszer szerintem Sztálin utolsó bosszúja az emberiség ellen....
Ha minőségi telefon lett volna a cél ( 1 év itthoni garival) akkor nem ~ 35 ezer pénzt kellett volna erre szánni.....szerintem."( a kis függőleges mozdítás hatására invertálódó színű kijelzőt nem birtam megszokni )"
......nem is oly rég csak fekete-fehér kijelzők voltak a telókban majdnem ennyiért....... -
tahepa
senior tag
válasz
tpeter77 #91136 üzenetére
Én most vettem az asszonynak egy Lenovo A328 telót....tudom gyengébb foto stb...de ~ 35 rugóért 1 év magyar garival nem rossz vétel...
-
törölt tag
válasz
tpeter77 #90749 üzenetére
Attól még a szám külhoni lesz, tehát Magyar mobil hívása biztosan drágább lesz róla (mármint közvetlenül, GSM -en). De a net esetében már más a szitu és mint tudjuk, ha net van, akkor minden van. Nekem legalábbis ez elég, hiszen a Dellmontos VOIP esetén kiírathatom bármelyik beregisztrált telószámomat a hívottnál. Dual SIM esetén pedig hívható is vagyok azon a számon.
-
törölt tag
válasz
tpeter77 #90731 üzenetére
Ha az EU eltörli a roaming díjakat, akkor az eredeti díjszabás szerinti díjst kell fizetni függetlenül a felhasználás helyétől az EU -n belül. Ha mondjuk a román Digi tarifája kedvezőbb, akkor használhatod azt is Magyarországon. Ez első sorban az adatkártyáknál lesz érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged