-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizol
aktív tag
válasz
kngbr #134335 üzenetére
Szia,
Szerintem nagyon jó a Oneplus, szerettem is a One plus 3T-t, de nem véletlenül nem vettem 5öst, mert a kamerája nem üti meg a Samsung szintjét.
Kb. Azonos árban kapsz dual s8-at.
De meggyőződésem hogy a One plus rendszere gyorsabb, persze a Samu sem lassú azért.
Kinek mi a fontosabb.
Ja és az s8 kisebb mint az s7.
Viszont nagyon törékeny és nincs hozzá értelmes képernyő védelem. -
zizol
aktív tag
Dual standby készüléknél is tudsz váltani a hívások közt, csak éppen keresztbe át kell irányítani a hívásokat és be kell kapcsolni a hívásvárakoztatást.
-
zizol
aktív tag
válasz
nyisziati #129551 üzenetére
Jogos, egyébként nekem nagyon jó tapasztalatom van voda 3Gvel. Szinte mindenhol van és teljesen használhatóan gyors is. De a többi szolgáltató esetén ez a lehetőség nincs, mert csak a 3Gt csak 2100Mhzen tolja, ami nem nagyon szeret terjedni, ezért vidéken ki sem lett építve, ahol mégis az foltszerű lefedettséget ad.
Na ezért jó ha van B20. -
zizol
aktív tag
válasz
vinczetibor #128177 üzenetére
Katira azért van megbízható forrás, ahol mostanában van is elérhető raktárkészlet (eustock, ali goldway).
Vibe Z után nem lenne kicsi egy 5.1-es kijelző (Samu S7)?
Nekem a Vibe Z2 Pro (6") után a Xiaomi note 3 pro (kati) 5,5 coll is megszokást igényel. Magyarul visszalépés. -
zizol
aktív tag
válasz
vinczetibor #128165 üzenetére
Mate 8 nálam azonnal kiesik (a korábban leírtak alapján)
Itthon szerintem nagyobb az árkülönbség a 1+3 és a samu között, de ha ugyanannyiba kerül a kettő akkor tuti a Samu:
- jobb kamera
- jobb értéktartás
- bővíthetőség (ugye a duos is fogad SD-t?)
- VÍZÁLLÓ -
zizol
aktív tag
Én még nyáron vettem egy mate 8at, de nagyon nem szerettem.
Nem jönnek meg az értesítések, nem akar működni az értesítési led. Ujjlenyomat olvasó sem valami megbízható. Alig tudtam eladni. Csak jó nagy bukóval tudtam kiszállni belőle.
Kati fele ennyibe kerül és nekem sokkal jobban tetszik. Csak a kamerája rosszabb, no meg nem dual active, ami nélkül lehet élni. -
zizol
aktív tag
Volt ez már zte v5 topic, coolpad f1 topic, és ki tudja még mi minden, most pedig xiaomi lett.
Szerintem egyik sem volt véletlen, ahogy ez sem.
És csak hogy egy tévedést eloszlassak, a note 3 pro SE ahogy van, dobozból kivéve is hibátlan készülék (árat persze tükrözi a kamera minősége), de ami a lényeg, nem kell romolni semmit, az már csak hobbi... -
zizol
aktív tag
Tegnap óta van a családban egy Leagoo T1. Lányomé lett, samu ace 4et váltja.
A készülék sokat ígért (fém hátlap, ujjlenyomat olvasó, 2/16Gb, mtk 6737, HD kijelző, 13/8MP kamera, B20, magyar nyelv) kevés pénzért. Jellemzően 90-100 dollár a kínai webshopokban.Eddig meglepően jól vizsgázott, egész jó a kamera, rosszabbat vártam. Minőséginek tűnik a készülék és kifejezetten szép.
Ujjlenyomat olvasó megbízható, még ha nem is olyan gyors. Kijelző szép. Gyorsan tölt, és egész hangos a hangszóró.
Gondolom a 6737 nem lenne elég komolyabb játékokhoz, de amire a lányom használja (viber, insta, musical.ly, egyszerűbb játékok, stb) arra teljesen jó, nem tűnik lassúnak. A magyarítás távolról sem 100%os, néhol angolul van, de szerencsére kínai sehol nincs.
Szóval lányoknak, nőknek ajánlható, főleg hogy van rajta selfie vaku! -
zizol
aktív tag
válasz
Rawulf #126893 üzenetére
A jobb képminőséget főleg kevés fény mellett a nagyobb érzékelő jelenti. A nagyobb érzékelőre több fény jut.
(A dupla kamerának is elvileg ez lenne a haszna, de jelenleg én még ezt nem látom.)
A felbontás lényegtelen. Ezért van az hogy a samu és az alma 12mpixeles megoldásai jobb képminőséget eredményeznek mint a legtöbb 16 vagy 21 mpixeles.
A telefonok másik nagy achiles sarka a szűk dinamika tartomány, amit ugyancsak nem old meg a sok pixel.
Tehát szerintem inkább a tesztfotókat érdemes bújni, abból látszik a minőség és nem a technikai paraméterekből. Ezt is érdemes megnézni: dxo mobile -
zizol
aktív tag
válasz
andrisbandi #125885 üzenetére
A hardware büntetés, de pofás készülék
-
zizol
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #125453 üzenetére
Lekopizzák a samu s7 edget, de még a nevét is lopják az már nagyon gáz.
-
zizol
aktív tag
válasz
Turbobacsi #123361 üzenetére
Már vacakolt az akku egyébként is.
-
zizol
aktív tag
Eu-ból szumma 80$-ig milyen készülék javasolt? Nyugdíjasnak kell. Egyszerű használat a legfontosabb szempont.
-
zizol
aktív tag
válasz
tibcsiworld #122185 üzenetére
Alin csak óvatosan! Sok a hamisítvány,.szóval csak megbízható eladótól vásárolj!
Egyébként paypal nincs, de a saját fizetési rwndszerük megbízható -
zizol
aktív tag
válasz
MonRo #122019 üzenetére
Ulefone paris eu raktérból megjön 2héten belül.
Az itteni teszt valami hibás darabot fogott ki, szóval azt ne olvasd el. A korábbi hibáit javították az ota frissítések.
Van magyar nyelv, tudja a B20at, és a 6753-as soc elég arra amit írsz. Szép a készülék. Mi kaptunk hozzá aktív flippes tokot és üveg fóliát.
Kamera is egész jó. Van noti led, világított gombok. Egyedül az akksi nem valami combos, de egy napot azér kibír.2/16-os memóránál én manapság már nem vennék kevesebbet.
-
zizol
aktív tag
válasz
GIJoe #120734 üzenetére
"akkor olvasgass még kicsit, szidták itt is páran..."
Jó nagy arcod van.
Nem kell olvasgatni, mert van a családban.
Inkább én javaslom neked hogy próbáld ki ne csak olvasgass.
Egyébként (nem neked írom) aki nem hibás darabot fogott ki, mindenki nagyon elégedett.
Illetve a felhozott hibákat is javították a frissítések során. -
zizol
aktív tag
válasz
korostarkany #120663 üzenetére
melyik országban tervezed használni?
-
zizol
aktív tag
válasz
protko1 #114275 üzenetére
Legtöbbnél választható hogy melyik kártyáról menjen. Ez független attól hogy dual standby vagy dual active.
Abban van különbség, hogy sok telónál a második kártya csak 2G-t tud, tehát az EDGE a leggyorsabb, ami elérhető, de szerencsére van olyan -főleg MTK vonalon- ami mindkettőn tud 3G/4G-t is. Nekem Elephone p6000 volt egy kis ideig, azon kipróbáltam és ment a 4G mindkét kártyával.movax!
"Igen, a dual active telefonok, két modemmel működik egyszerre két adatforgalom."
egyszerre nem megy ott sem (tudom, volt dual active telóm), ott is választanod kell, hogy éppen melyik kártyáról menjen a net. -
zizol
aktív tag
válasz
Atomcsirke #113302 üzenetére
B20 főként európában használatos freki.
Világ sok részén, ha jól tudom még analóg TV megy ott.
De legalábbis kínában nincs ezen a frekin mobilszolgáltatás. Kínai gyártóknak a saját piacuk a legfontosabb, európa marginális. Szerintem ezért marad ki oly gyakran. -
zizol
aktív tag
válasz
Alabástrom #109417 üzenetére
Ha vodafoneos vagy akkor nem fog menni a 4G, mert ők egyelőre csak B20-at tolják (800mhz), a másik kettőnél pedig csak városokban, nagyobb településeken és azok közvetlen közelében fog menni a lesz 4g. (Ahol B3-on, azaz 1800-on tolják a 4G-t), mert a gyérebben lakott részeken a jobb terjedés miatt ott ők is a B20-at használják.
-
zizol
aktív tag
válasz
Ultram3jor #108728 üzenetére
Samsung i9060i Galaxy Grand Neo Plus
En kaptam egy ilyet a cegtol, ahol dolgozom, de magamnak sosem vennek.
Nem dual aktiv, de minek kell olyan?
Tudod mi a kulonbseg? -
zizol
aktív tag
válasz
nimfas #107535 üzenetére
"Nekem olyat csinál, hogy hiába vagyok wifi közelben, nem kapcsolódik automatán fel valamiért"
Nem volt p70-em, de nincs azon intelligens helyszín funkció? Lehet, hogy az van bekapcsolva.
Az én lenovomon van ilyen, és az valami olyat csinál, hogy nem keresi állandóan a wifi jelet, gondolom energia takarékosság miatt, hanem ha látja, hogy mondjuk otthon vagy vagy munkahelyen tartozkodsz, akkor kapcsolja csak be a wifit. A pontos működését nem ismerem mert nem használom (sőt a wifit se nagyon). -
zizol
aktív tag
válasz
Prien #106664 üzenetére
Csak akkor gond, hogy használni akarod a 4G mobil internetet. Sokan szokták mondani, hogy nem mennek vidékre, egyébként sem használnak mobilinternetet mert drága. Nekik nyilván kevésbé szempont.
Még annyit kell tudni, hogy jelenleg a Vodafone 4G -még városban is- csak 800Mhz-en működik, szóval attól is függ, hogy melyik szolgáltatónál vagy.
Én tuti nem vennék már B20 nélküli telefont. -
zizol
aktív tag
válasz
Alabástrom #104972 üzenetére
Vibe z2 pro. Itthoni megkapható garis készülék, most vitték le az árát 120körülre.
-
zizol
aktív tag
válasz
Rick4 #102369 üzenetére
Szia Rick4!
Az irány jó!
Ha LTE-t akarsz, akkor itthon a 800MHz kell (más néven FDD-B20 freki).
Hál istennek egyre több dual simes kínai teló tudja már. Nem írtad a többi igényt, illetve a keretet.
Én nagyon elégedett vagyok a Lenovo Vibe Z2 Pro-val, de Lenovo P70 is igen népszerű. Itthon kapható garanciális, minőségi telefonok.
Ha olcsóbbat akarsz, akkor is van választék, habár a drága dollár nem segíti a kedvező árakat. Ha esetleg Elephone P6000 megtetszene, abból van egy zsír új eladó az aprhóhirdetések közt megtalálod. -
zizol
aktív tag
válasz
zolipapa66 #100788 üzenetére
Ha ez lenne a gond, telefonálni még tudna szerintem
-
zizol
aktív tag
válasz
molnardenes #100223 üzenetére
Vodafone 4Gt most epiti ki.
A mukodo halozatot meg csak a redesek tudjak hasznalni.
B3, B7, B20 (800, 1800, 2600)-at tud.
A legfontosabb a B20 (800mhz) lesz, de kesobb az 1800 is menni fog. 2600-at alig alig fog hasznalni az osszes szolgaltato a rossz terjedes miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged