-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Meredeket fogok kérdezni, ezért raktam OFF-ba...
Napok óta olvasok és nem tudok dűlőre jutni telefon ügyben. 4magos cuccot akartam, GG-szal, de max 150$ szántam csak rá. Rájöttem, hogy annyi kevés. Aztán jött szóba a THL W100 és a Lenovo A820. Végül arra jutottam, hogy mégis kell a GG, így a Jiayu G3S mellett döntöttem, ami ugye nem 150$, de üsse kavics. Aztán ma olvasom, hogy a G3S hátlapja hajlamos a kopásra és hiába GG, karcolódik... Na így most megint a W100-at és az A820-at nézegetem. Díjaznám, ha nem kopna és nem esne ki a csúszóssága miatt a kezemből.
És most jön a lényeg. A keresgéléseim közepette észrevettem, hogy a THL-lel egy árban lehet eredeti HTC Sensation XE készüléket rendelni. Nagyon megtetszett, volt is már a kezemben, de keveslem a 768Mb RAM ot. Szerintetek érdemesebb lenne a HTC-be beruházni? Vagy a fenti nyűgeimet figyelembe véve mit tudtok ajánlani, tanácsolni? Iszonyat elegem van már ebből a helyzetből, szeretnék pontot tenni rá végre. Plíz help!!! -
7Sony7
addikt
Sziasztok! Olyan telót keresnék, ami kb ennek a telónak felel meg: Samsung Galaxy S Advance
Tudtok ilyesmit ajánlani? -
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #50090 üzenetére
A gond csak ott van, hogy a Mobile VoiP olcsó hívás (szinte ingyenes) csak a main provider mobilokra vonatkozik UK-ban. Nemrég használom, szuper, mindkét irányban.
-
rogo
újonc
Urak! Ma megérkezett a ZTE V967s telefonom a Tmallboxból. Pont két hete rendeltem. Nagyon köszönöm a sok információt amit a fórumon megosztottatok, igaz én nem kérdeztem, de ide minden le van írva. Ez volt az első rendelésem, és a Paypal fiókomat is most csináltam a ti útmutatásotok alapján. Nagyon sok hasznos infó van itt fent.
-
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #50083 üzenetére
Nem mindig. Fiam az angol Vodefone-nál 500 MB-ot kapott, most jön rá, hogy ez kevés.
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #50085 üzenetére
Azért itt nem csupán netet kapsz, hanem korlátlan Deezert (aminek adatforgalma nem játszik a 2GB-ba), meg egy csomó egyebet is. De persze mindenki úgy oldja meg a net használatot ahogy tudja és akarja. Csupán példaként tettem be. A feleségem (amíg tart a hűségidő) az Extra3-at használja, majd később jön velem a 8 forintos "kánaánba".
-
gjoe
addikt
válasz
Multikiller #50082 üzenetére
Amit találsz 42.000-ért, mondjuk vaterán, az is kínából rendeli neked, és még arra jön az áfa!!!
Az áfát a címzett fizeti. -
Zeki
nagyúr
válasz
Multikiller #50082 üzenetére
Nem jól tudod.
- először is a fórumon már tilos adócsalás ügyben tanácsot adni.
- másodszor meg mindegy mi van ráírva, a posta bekéri tőled a vásárlást igazoló emaileket és az alapján vámol
- harmadszor esély mindig lehet -
válasz
gipsztigris #50084 üzenetére
Digi meg 1990 ért adja a 2 GB t.
Na hol éri meg telefonos kártyára rendelni a netet? -
válasz
alexw801 #50081 üzenetére
Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy ez tapasztalatom szerint csak magyarisztánban divat, hogy feláras a mobilnet ha rendes kártyára kéred.
Ahogy körülnéztem angliában pl nincs nagy divatja ennek a külön kártyás internet dolognak. Ott a rendes kártya mellé is 12 GBP körül korlátlan netet adnak (GiffGaff) -
Multikiller
tag
Mert egy CUBOT GT99-es mobiltelefont szeretnék venni és már több tag rendelt erről az oldalról. A legjobb hazai ár amit találtam az 42 ezer FT volt. A kínai ára 155 dollár, és ha hozzáadjuk a 27%-os áfát, akkor máris drágább, mint a magyar ára. Úgy tudom ki lehet játszani valahogy a vámot, ha nincs feltüntetve a szállító cég és ajándéknak van bejegyezve, ezért kérdeztem.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #50079 üzenetére
Ez így van. A napokban kijött "korlátlan okostelefon adatcsomagok" a 3 nagy szolgáltatónál 5-6000 Ft/hó körül mind 500 MB adatforgalmat adnak havonta. Szerintem 1-2 GB az ideális, ezért kell modembe való SIM-et venni, ezért (is) kell 2 SIM-es telefont használni.
-
alexw801
senior tag
válasz
tolvaj! #50075 üzenetére
Nekem van egy
ZOOM 3G Wireless-N Travel Router-em,
elég drága de kiváló, kb. 3 órát megy saját akkuról. Van 1 kábeles LAN-ra beállítható kimenete is. Mindenféle mobilnet modem sticket támogat. Egyszer kell beállítani (beleértve mindent, wifi hotspot, SIM pin, stb.) és utána csak be, majd kikapcsolni kell, 1-2 perc alatt feláll a megfelelő üzemállapot. -
-
Zeki
nagyúr
válasz
Multikiller #50062 üzenetére
Volt akinek nem kellett.
De már minden mázlifaktor kérdése.
Tehát úgy rendelj, hogy ha bukta van és fizeted a vámot, akkor is megérje.tolvaj!
a külső vagy plusz akku is marhaság szerintem. Olyat kell venni, ami bírja.
Mert akkor szét is lehet bontani, viszel magaddal külső akkut, modemet, fényképezőt.
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #50076 üzenetére
értem amit mondasz, de akkor vegyük még ide a külső akkut is egyúttal, mert azt is minek hordja magával az ember? amúgy csak játszom az ördög ügyvédjét, de ha valaki türelmetlen annak megoldás lehet ez is, viszont én nem cserélgetem egyenlőre a sajátomat, mert a vowneyval nagyon meg vagyok elégedve. minden kompromisszum nélkül tudom használni, amit a samsungomról annó nem mondhattam el. soha a büdös életbe nem veszek többet brand telefont...
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #50073 üzenetére
az miért gányolás? nem egybeépíted a készülékkel és/vagy szigszalaggal ráoperálod! csak simán berakod a kocsidba, vagy a táskádba és lesz egy folyamatos wifi jelforrásod. amúgy is, ezek a telefonok kevesebbett zabálnak wifin keresztül mint sima 3G-vel
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #50069 üzenetére
esetleg van egy alternatív megoldás. vannak ezek a kis wifis 3G routerek. ha kibírod, hogy zat is tölteni kell és magaddal cipelni, akkor megoldható a net ezzel is, csak ugye megintcsak két simkártya kell a rendszerhez
-
blueye
veterán
válasz
CoolBoy323 #50066 üzenetére
Brazíliából importált VW-ről volt szó és az jó párhuzam a Kínából importált telefonhoz.
-
laslie92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #50069 üzenetére
Kár sajnos!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
laslie92 #50067 üzenetére
FB-on én is csak pislogtam, de aztán kinyílt a csipám, és ez nem WCDMA-s
szóval valóban 3G nyista ezzel...Meizu MX2
na ez pici 4,4"-os, DE hogy lehet így elqrni egy ilyen telefont?????TFT kijelző /ezt nem akarom elhinni
/
Beépített kicsi akksi
OS Flyme 2.0(Based on Android 4.1)
CPU MX5S, Cortex A9 quad core; 1.6GHz; Mali-400 MP
ÁR 485$ja és 1 SIM, így OFF
-
laslie92
senior tag
Ez most nagyon jó [link]
-
blueye
veterán
válasz
gipsztigris #50060 üzenetére
Garanciális ügy esetén biztos hogy elhajtanák.
-
laslie92
senior tag
Sziasztok MIUI romra ,hogy tudnék gapps-ot telepíteni?
Már vagy 10 csomagot megpróbáltam és telepítés után mindig lefagy (bootloop)
Utána csak az segít ha ujra teszem a romot!
-
kano
nagyúr
válasz
Multikiller #50062 üzenetére
A törvény szerint 27% ÁFA fizetendő 22 EUR értékhatár felett (illetve bizonyos értékhatár felett VÁM is van). De ez hogy jön ebbe a topicba? Van a rendeléseknek saját topicja.
-
Multikiller
tag
Aki rendelt már a http://www.banggood.com oldalról az meg tudná mondani, hogy kell-e vámot, vagy bármi mást fizetni a megrendelt termék után?
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #50060 üzenetére
Ismerve a magyar márkaszervizeket, én ezen nem is csodálkoznék...
-
válasz
gipsztigris #50058 üzenetére
Namost a ZTE az EU-ban forgalmazott készülékeivel csak törődik? (Oké, amit China-ból rendelsz, azzal nem foglalkoznak.)
Gondolom CineDOG1 kolléga ilyen Lenovo-kra gondolt... (Mármint hogy előbb jöjjön ide EU-ba a Lenovo és majd itt kell megnézni az áraikat és itt venni tőlük.)
Mondjuk én nem izgulok, mert az Amoi tutira nem fog ide települni...
-
Zeki
nagyúr
válasz
JoeCockBill #50056 üzenetére
A Lenovo a világ talán 5. legnagyobb gyártója, és év végén rárepül az EU-ra is, köztük hazánkra. Ergo mégnagyobb lesz majd.
Ha nem sürgős, megvárhatod milyen készülékekkel és árakkal jön ide hivatalosan.
Ugye akkor lesz hivatalos support, rendes nyelv, rendes garancia. -
JoeCockBill
senior tag
Üdv, épp telefon vásárlás előtt állok, de nem tudok dönteni. Ez ügyben szeretnék némi segítséget kérni.
Első kiszemeltem lenovo P780. Ez viszonylag tetszik, specifikáció alapján az igényeimnek megfelelőnek tűnik, és körülbelül annyiba kerül amennyit telefonra szánnék. Második kiszemeltem JIAYU G3S G3T. Ez is tetszik, és nem tűnik rosszabbnak mint a lenovo, sőt (magasabb processzor órajel, jobb előlapi kamera). Viszont van vele szemben némi ellenérzésem ami abból fakad hogy túl olcsó. Ami túl olcsó az nekem mindig kicsit gyanúsNézegettem még a Jiayu G4 G4T-t, ami még árban talán beleférne, de nem igazán tetszik. Viszont megfelelő érvek láttán talán meggyőzhető lennék ha azt mondjátok megérné azt a plusz költséget amennyivel többe kerül az első két kiszemeltemnél. Továbbá nem tudom hogy mekkora minőségbeli különbségek vannak a 2 gyártó között, ami szintén fontos szempont lenne.
-
mailman
tag
válasz
cappa72 #50051 üzenetére
A menteseket a Te utmutatasod alapjan csinaltam, ezuton is nagyon koszi.
A particionalas viszont nekem (talan a win 7 miatt, talan nem, passz) nem sikerult a linkelt leiras alapjan, ezert is mentem a Cubot GT99 topicba az emlitett forumon ahol raleltem az apk-ra amivel 5 perc mulva kesz volt a tel
-
Zeki
nagyúr
-
Tristis
őstag
Mi az oka annak, hogy egy telefonnal lehet-e Voipozni vagy nem? Ha van mobilnet, akkor voipozni is lehet, nem?! Bocs ha hülye a kérdés, de nekem ez egyértelmű. Freevoipdeal a cél. Jah és tudom, hogy nem ez a fóruma, de mivel a telefonokhoz kapcsolódik főleg, ezért ide írom.
-
mailman
tag
válasz
cappa72 #50048 üzenetére
Bocs, a kereso nem talalt semmit hozza. Mindenesetre itt vannak, SD manipulalo scriptekkel es google translate-es howto-val. Mentesek legyenek es esszel, mert sima tegla lehet a kis kedvenc ha pl a telefon altal tamogatottol nagyobb internal meretet adtok meg.
meteos-6589
meteos-mtk6589-rom-edit-8gb
meteos-mtk6589-rom-edit-8gb-16gb
meteos-mtk6589-rom-edit-4gb
MTK6589_invertir_SD.zip
MTK6589_desactivar_SD_interna.zip
MTK6589_activar_SD_interna.zip -
Van egy online nandroid backup nevű program a marketon.
Valakinek sikerült már backupot csinálni vele?
Elvileg recovery csere nélkü lehetne mentést csinálni, de nekem w200 on nem sikerült... -
mailman
tag
Emberek,
MTK6589 illetve 6577-es Meteos fele particionalo apk-kat ismeritek? Movilesdualsim forumon talaltam, be lehetne tenni az osszefoglaloba is igeny eseten, par kattintassal lehet a telefonon elvegezni a tarhely ujraosztasat, pofon egyszeru es elvileg minden fent emlitett MTK csipes keszuleken mukodnie kellene, csak root kell hozza. Szivesen felrakom valahova, nekem bevalt. -
-
Rol06
tag
válasz
instantwater #49843 üzenetére
Én a helyedben biztos a Lenovo mellett döntenék...
Le is írtad h ismeretlen a neoMost nézem kicsit már régi kérdés volt, sebaj bent hagyom
-
zkosaras
aktív tag
-
csibe1
addikt
válasz
Steelheart2 #50038 üzenetére
-
Steelheart2
őstag
Erröl a márkárol mi a vélemény?Olcso 2Gb os telo.
-
Maximum1
őstag
Haier w910 szintén Qualcomm.
A 4.1 lesz a hibás, de lehet a Qualcomm?
4.0.4-en hibátlan a Viber, de felteszem a 4.1-et mikrofon nem megy, pont mint Nálad.
Egy ilyen választ kaptam, tudás híján elfogadtam. -
KTU
addikt
Lenovo A760 Viber felejtős
Találtam ugyan 1 verziót 2.3.5.329_27 felmegy, de a készülék mikrofonját nem használja, üzenetek OK.
Az újak fel se mennek.
A régiek közt kellene keresgélni, lehet valamelyik OK. -
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, ezen az áron én is elgondolkodtam a Haier W910-en, de mintha valaki azt írta volna, hogy a gyáritól eltérő fülhallgatókkal gondjai voltak. Ezt más is meg tudja erősíteni?
-
kmisi99
addikt
To2c ről mi a véleményetek? Biztonságos onnan rendelni? Melyik postával küldik a cuccokat?
-
Midway
senior tag
Mi a különbség az árán kívűl az OGS tipusban?
-
mrmft
senior tag
Elvileg jon majd egyszer 4,3" Jiayu ok elgge kompakt mereteket ossze birnak hozni. Bizom benne nagyon, hogy nem lesz tul nagy, ezek szerint nem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #50022 üzenetére
Igen, ezt én is észrevettem, minél nagyobb a telefon, annál szebb, vékonyabb körben a keret.
A kicsiknek meg vastag, pláne alul és felül. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #50020 üzenetére
Olcsóért már aligha lesz.
Amúgy nekem is, meg az asszonynak is nagy a 4"-os teló is. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #50018 üzenetére
Nekik sincs fekete G2S?
-
vadkörte
addikt
válasz
instantwater #50013 üzenetére
Ment PÜ, mert ennek üllepporolás lesz a vége...
-
-
GIJoe
addikt
-
-
heidricha
őstag
válasz
fotosjani #49989 üzenetére
Jó meglátás... nekem amúgy az AntElife bevállt, vettem onnan telefont és Tabletet is, utóbbinál volt 3 nap, mire feladták, de onnan gyorsan ment minden - bár ez már a DHL érdeme, de más posta is ugyanúgy dolgozik nekik mint másnak gondolom.
Most épp a dx.com-ot várom nagyon, és kezdem unni, mert légipostáról volt szó, annak meg minek két hét bárhol is?
-
vadkörte
addikt
válasz
fotosjani #50007 üzenetére
G700 esetén a két shop árai:
Hangyások: ~257 dodó, Tmall: 252 dodó. (+4 dodó szállítási díj + 4%PP =~266 dodoómadár) A difi 9 dodó, jelenlegi árfolyamon nemegészen 2.000 Ft."...a hangyásoknál működik a "likeus" kupon kód..."
Frissen regisztráltként nekem ilyenem nincs. :S"Én személy szerint a Garanciát csak a 45 napos PayPal védelemig tudom elképzelni hogy működik, 45 napon túl csak a vak szerencsén és az adott bolt jóindulatán múlik hogy valamit el lehessen érni."
A bizalom és a naivitás nagy úr.
Neten meg ha lehet CSAK PP!Nem befolyásolsz, erre való a fórum.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #50002 üzenetére
Momentán Skype és Fring megy az asszony telóján.
Skype videotelefon a rokonokkal, Fring meg velem, mert a Nokia E52-n csak az fut videóval.
Én meg melóban este tudok videotelefonálni a családdal, megnézem mit csinál a 3 kölök odahaza.De ugye mindenkinek mások az igényei, más a fontos.
Van akinek csak a kurvaerős telefon a jó, hogy a még meg sem jelent játék is faszántosan fusson rajta.
Én meg letojom a játékokat. -
fotosjani
aktív tag
válasz
vadkörte #49993 üzenetére
Én csak azért írtam mert a konkrétan az A760 esetén az egyenlő mégsem egyenlő.
De a G700-as esetén sem csak $9 a különbség mert a hangyásoknál működik a "likeus" kupon kód és így már $15,75 a különbség.
Én személy szerint a Garanciát csak a 45 napos PayPal védelemig tudom elképzelni hogy működik, 45 napon túl csak a vak szerencsén és az adott bolt jóindulatán múlik hogy valamit el lehessen érni.
A TmallBox-nál fordult elő annak idején hogy "megint én" fórumtársunk nem PayPal-al fizetett hanem Banki átutalással, és érdekes módon nem találták meg az átutalt pénzt, magyarul letagadták a pénz beérkezését.
Semmi garancia nincs rá hogy a vásárlás után 9 hónappal (garanciális probléma miatt) visszaküldött telót nem fogják-e letagadni, hiszen már nem véd semmi bennünket.De ez minden boltra igaz lehet sajnos a hangyásokra is.Ne értsd félre nem akarlak téged, sem mást sem befolyásolni csak saját gondolataimat osztottam meg.
Mindenkinek a saját felelőssége hogy honnan rendel, mert sosem lehet előre megjósolni a Kínai vásárlások esetén hogy éppen mivel fognak trükközni a Kínai barátaink. -
Dyingsoul
veterán
Valahol beállítottam azt, hogy a telefont töltőre dugva ne kapcsoljon ki a kijelzője... nem tudjátok jelly beanben hol lehet ezt kikapcsolni? Nem emlékszem rá, hogy hol csináltam ezt meg.
-
gipsztigris
addikt
Őszintén mondjuk már meg, hogy egy tinilányon (aki csinál magáról napi pár képet a fecebookra) kívül ki szokta használni és mire az első kamerát? Skype-ra Viber-re szerintem kevés mobil kamerája alkalmas.
Inkább a villanót hiányolom, de azt is a zseblámpa miatt nem pedig az éjszakai képek miatt.
Ha viszont azt nézzük, hogy egy gyenge Galaxy Mini áráért kapsz egy korrekt kinézetű és méretű elfogadható dual simes telefont akkor nagyon jó ár-érték aránya van. -
drr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest