- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bluetooth hangszórók
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #114297 üzenetére
Szia! Én ha kint vagyok a telót telefonálásra és max net megosztóként használom. Az android nekem nem megfelelő felület főleg, ha egy több ezer(!) képlettel ellátott excel file-al kell dolgozni. Én ragaszkodom a normális fényviszonyokhoz a szemem miatt és nem dugdozok egy alapból gagyi TV-re telefont!. Elég egy elb@szott TV és ott maradok telefon nélkül. A telefonon az össze olyan funkció ami nem a telefonáláshoz kell egy szükséges "eszközpótló" szerkezet DE nálam soha nem fogja kiváltani céleszközöket, csak ideiglenes megoldásként!
Ne is próbáld elmagyarázni, hogy miért jó az ha a zsebedben van a "csodagép", mert pontosan tudom mi mire jó. Sőt tovább megyek ki is próbáltam. Nem véletlenül vettem felső kategóriás telót. De még ez sem alkalmas kielégíteni az igényeimet, viszont cserébe nem kell vele szarakodni mert megbízhatóan működik minden körülmény között, tavaly augusztus óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest