- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálunk egy Coolpad F1 (tehát nem kifejezetten a gagyi kategória) égett be így fél év után normál használat mellett, kijelzőt kellett benne cserélni. Az már csak hab volt a torta tetején, hogy a csereként betett, megbízhatónak mondott topiktárstól vásárolt cserekijelző is elszállt egy hónap alatt, így úton van a harmadik kijelző.
-
-
cxm
csendes tag
Szia!
Köszi a választ!
Ezt a lötyögést nem igazán értem.
Mikor bent vannak a kártyák mozog a fiók?
Hallatszik is valami?
Játék engem sem érdekel a kamerák is csak kicsit.
Beszélgetés hang minősége(csak telefon) az érdekel!
Kaptál hozzá tokot,fóliát?
Én a Gearbesten szeretném rendelni.Üdv,
Cxm. -
-
WOT-H-A-C
veterán
Én most ebben a cipőben vagyok. 10 napja processing...european express szállítást kértem DPD-vel, ezután közölték, hogy nincs készleten a teló. Aztán dobtak egy mail-t, hogy elküldenék SGpost-al és visszatérítik az eu express díját. Leírtam nekik miért fizettem és miért, ha nem tlejesítik akkor full refund. Erre a válasz nem probléma elintézzük "my friend" Azóta semmi sem történt!
Én nem ajánlom TD EU expressét, kivéve, ha szeretszu szopórollerezni!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest