-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTKDroidtools megoldott mindent, csak next-eket kelltt nyomkodnom kb.
Akkor csináltattál vele recovery-t is és a kernek-patch-et is engedted neki?
Ezeket én még sosem engedtem meg neki, mert nem tudom hogy mit csinál.
(Majd egyszer kipróbálom)Elég sok minden nem működik
Ez elég tág fogalom.A belső SD nem minden esetbe sérül meg. Van olyan telefon ahol igen, van ahol nem. Lenovo A820-on, amelyiken Lenovo-based ROM van, ott ez jellemző.
-
Dot
őstag
válasz
cappa72 #54093 üzenetére
MTKDroidtools megoldott mindent, csak next-eket kelltt nyomkodnom kb. Viszont emiatt keletkezhetett egy kis hiba: Az andoid billentyűzet leáll. Nincs is billentyűzet. Ezt egy swift key-el pótoltam. Most úgy tűnik teljesen jó. Köszönöm!
öö mégse. Elég sok minden nem működik.
szerintem ez lehet: MTK6589 platform esetén VIGYÁZAT!A CWM a visszaállításkor kinyírja a belső SD tárhelyet (ami az emmc memória részét képezi) !
A telefon újraindításakor sérült telefonmemória hibát dob, ami persze formázással orvosolható, és működik tovább.Hogy lehetne orvosolni?
-
adambox
tag
válasz
CoolBoy323 #54066 üzenetére
€121.66 EUR to MasterCard Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-1740
This transaction will appear on your credit card statement as "PAYPAL *BANGGOODTEC".Ezt írja, most nézem. Ezek szerint a bankszámlára kapom meg a pénzt.
-
GIJoe
addikt
Kicsit offolok, de azért mert valószínűleg itt kaphatok választ.
Adok ugyebár egy Doogee telefon, az írja 4.2.2 android van rajta.
Tegnap érkezett egy remek tablet amin szintén 4.2.2 van, de bizonyos lokális
alkalmazásokat nem lehet telepíteni, azt írja az eszköz nem kompatiblis.
Pl, a Debreceni menetrend, a Mindig TV, a helyszolgáltatás engedélyezve van
idő dátum, GTM minden rendben, mi lehet ennek az oka?Vmi Kínai android trükkre gyanakszom
-
Ez a gyári reco.
Ha MTK-s a dolog, akkor viszonylag könnyen lehet rá hegeszteni cwm-met.
Először is teljes mentés MTKDroidtools-zal.
Azzal még meg is lehet root-olni.
Aztán mehet fel a mobileuncletools, amivel meg a recovery-t lehet feltenni.
Aztán CWM-ből az aktuális rendszer mentése.
Aztán mehet a googleapps CWM-ből.Persze recovery-t lehet feltenni flashtool-lal is, ahhoz viszont kell a scatter file, amit megintcsak MTKDroidtools-zal lehet készíteni (vagy a /proc/dumchar_info fájl adataiból kiszámolni
)
-
zalman90
őstag
MTK kösd fel a gatyád
"A Qualcomm Technologies bejelentette a következő generációs Qualcomm Snapdragon 805 "Ultra HD" processzort!
Négymagos Krait 450 architektúra, magonként akár 2,5 GHz órajel, Adreno 420 GPU, rendszerszintű UHD felbontás támogatás (4k videó felvétel és lejátszás!), 25,6 GB/másodperc memória sávszélesség, LTE4 támogatás, és még rengeteg újdonság..." -
szabos
tag
válasz
vadkörte #54087 üzenetére
A mentés legyen meg, külön az IMEI mentés is mielőtt bármit csinálsz.
FlashTool-t elindítod, a scattert betallózod, csak a RECOVERY előtt van pipa!!!!, telefont download módba rakod, és nyomod a download gombot. Lehet, hogy majd kér egy drivert, elküldöm ha kéred. Ha minden jól ment az orig recovery van fent, és mehet a gyári rom telepítés, ha utána visszarakod a CWM-et, mentheted a rendszered az SD-re és utána próbálhatod a többi romot is. De, ha az orig előtt felrakod a CWM-et le tudod menteni azt a rendszert is, ami most fent van és utána az orig reco-val mehet rá a gyári. -
RVR400
veterán
válasz
grizlisandor #54077 üzenetére
Mpai S720 ugyanezt tudja, csak 90 USD-ért.
-
RVR400
veterán
Google Apps letöltés Androidverziónak megfelelőt tölts le, és CWM-ből telepítheted.
-
KurtCobain
őstag
-
válasz
grizlisandor #54077 üzenetére
Nem tudok róla, hogy valaki azt mondta volna, hogy baj van vele. Pár hete kuponnal még 90USD körül volt az ára, de már nem emlékszem pontosan. AKkor elgondolkodtam egy rendelésén, de végül nem tettem meg...
volt már korábban itt vagy a másik fórumban téma - meg az is, hogy az ár nem tűnik hitelesnek (no és persze "no feedback score") -
kmarci25
veterán
Ez mi ez?
Farkas???
-
Dot
őstag
E leírás alapján sikerült elvileg root-olnom. Szeretnék rá ply áruházat telepíteni. Hogyan/honnan töltsek le?
Innen töltöttem le "Play áruház (Play store) 4.4.21" ezt, de nem indul el, előjön a fehér ablak, fen kiírja, hogy play, de kapásból bezárul.Erre(#54074) én is kíváncsi leszek, mert egy másik havernak ilyen telója van.
-
grizlisandor
veterán
Mi a baj WALSUN Kingkong(katt) telefonnal?
105$, igaz csak TFT, de dual core, 512 mb ram társaságában és 1 x 4500mAh Battery/1 x 2000mAh Battery. Valós ez a 4,5k mAh aksi? -
vadkörte
addikt
válasz
KurtCobain #54075 üzenetére
Így a tyúklábas helyett az eredetit is fel lehet tenni?Tényleg bocs a sok nyiglődésért, de a Samutm ismerem már majdnem csavarszinten, a széljárásból is megmondtam, mi a hisztije.
De a G700 az első MT-s telefonom és kicsit drága volt levélnehezéknek.
-
€uro
őstag
Sziasztok!
A páromnak vásároltunk pár hónapja egy Samsung S3 Mini klón mobilt.
A telefon operációs rendszerének jelenlegi adatai:
- Type: 9920
- Android: 4.1.1
- Kernel-verzió: 3.0.1.3
- Build szám: ALPS.ICS2.MP.V1.18
- Egyéni build verzió: 9920.2013.07.02A párom szerint mostanában rendetlenkedik a telefon. Önállósítja magát, mintha valaki nyomogatná. Néha még hívásokat is kezdeményez. Ti tapasztaltatok már hasonlót?
Az iránt érdeklődöm, hogy ha operációs rendszer cserében gondolkozok, akkor milyen verziót tudtok ajánlani rá? Nem tudom, hogy melyik mobilra milyen ROM-okat lehet feltenni. Fontos, hogy a magyar nyelv megmaradjon.
Előre is köszi.
-
vadkörte
addikt
válasz
szabos #54064 üzenetére
A linkeden volt egyG700 Tools nevű ~120MB-os RAR fájl. Az abban lévő Recovery-ket lehet használni igaz? (CWM és original)
Az origonalban van egy recovery.img és egy scatter. Gondolom a megfelelő helyre betallózva lehet telepíteni őket.Bocs a hülye - evidens - kérdésekért, eddig Odin-oztam, (Galaxy Ace) az kicsit egyszerűbb volt.
-
rongaucho
tag
Tudom, hogy vsz. OFF a kérdésem, de pandawillnél választhatom a 0 USD-s airmail by swisspost-ot? Nem lehet szívás abból, ha nincs tracking?
-
Dot
őstag
Hali!
Itt felvetettem egy problémát, amit ma szeretnék megcsinálni. Sajnos már az elején megakadtam!! Nem jó a driver a telefonhoz! Többet is próbáltam, azaz szerintem ugyan az csak más forrásból, mivel a méret megegyezik. Elvileg MTK6589 drivere kell hozzá, de nem jó, azt írja sikeres driver install, de sárga háromszög van az eszközkezelőbe és recovery módba windows új hardver varázslót indít. MT65XX Android Phone esköz. Próbáltam a 6577es drivert, de azzal sem jó.
ja win xp -ről próbálkozom.Más: hogy tudom bekapcsolni az USB Debugging-ot? a beállításokba nincs fejlesztői menüpont.
-
szabos
tag
válasz
vadkörte #54056 üzenetére
Nekem tökéletes lett, a linken amit mellékeltem mindent megtalálsz, és minden működik, bár én a CWM -et MTK tools-al tettem föl, csak úgy ment, ha nem boldogulsz keress meg.
Az első próbálkozásomra 2 napig volt tégla a telefonom, csak a tapicskolós recovery volt rajta.A tyúklábas nem az eredeti recovery! Az eredeti rom csak a gyárival megy fel. Ha fent van a gyári reco letöltöd a kínai oldalról a friss romot, memóriakártya gyökerébe másolod a nagy fájlt és úgy kapcsolod be a telót nyomod vagy a le vagy a fel és le + powert, megtalálja a gyári romot és már teszi is fel.
-
rongaucho
tag
Nagyon kösz a tippet! (nem vagyok feliratkozva külföldi webshopok levlistáira, kb. 2 évente van velük dolgom, de nagyon jó, hogy szóltál!)
Ezt a pandawill-es v889s-et rendlete már meg valaki? Lehet tudni, hogy milyen ROM van rajta, mennyire elég a JB-nek az 512 RAM?
Egyáltalán, ajánlott a pandawill?
Bocs a lámer kérdésekért.
-
adambox
tag
Sziasztok! Rendeltem egy terméket, de sajnos nem volt, így a pénzt visszautalják. Már meg is történt, írta a PayPal is. Tehát ezt a pénzt ugyanúgy visszakapom a kártyámra? MasterCard van megadva a PayPal fiókomnál. Szóval a PP azt írja "completed" viszont a bankszámlámon egyenlőre nem látom a pénzt.
( banggood.com az oldal)
-
Mercutio_
félisten
Skacok!
Xiaomi Hongmi (Red Rice) vs. Jiayu G4 melyik mellett és ellen mi szól? (És a korábban jósolt 160-170$ helyett miért 210$-ért van a redrice?
)
Ad annyi plusz bármelyik is egy Lenovo A820-hoz képest, hogy az megérje a 1,5X-es árat? -
vadkörte
addikt
válasz
rongaucho #54054 üzenetére
Mini-s madár a G700-ra tett egy multis ROM-ot, ami szép meg jó, de indulásnak már ROM csere lesz.
Egyszerűen használhatatlan. Valahogyan vissza kell mókolnom a gyárit. Még ha angol is, a morelocale-lel valamennyire csak magyaríthatom (ez is morelocale-os, csak itt integrálták...)(#54046) szabos:
Nem tudom milyen Recovery van rajt, illetve nem tudom milyennek kell ű(ene) lennie a gyárinak. Sok menüpontos, de tyúklábmintás. -
Zeki
nagyúr
válasz
rongaucho #54054 üzenetére
Fel kéne íratkozni a webshopok levlistáira, és akkor lenne értesülés akciókról!
pandawill, csak ma utoljára, 65.99 usd a zte, az oldalon felül található kuponkóddal
-
rongaucho
tag
Kösz a tippeket!
A pandawillen v889s van 72.29-ért, v889m pedig 126.99-ért, nem találom a te áradat.
A minidealt én is ismerem, azért preferáltam a tmallbox-ot, mert ott már kapásból cappa72 ROM-ja van rajta, míg a minidealesen nem tudom, hogy melyik. És egy kicsit tartok attól, hogy buherálni kelljen a telefont, mert nem vagyok nagy guru.A v889s-en gondolkodtam még, mert az JB-s (4.1), de sok olyan vélemény van, hogy ahhoz eg kevés az 512 Mb RAM, akkor meg lehet, hogy jobb az ICS-s v889m.
-
vadkörte
addikt
válasz
rongaucho #54049 üzenetére
Ez itt tényleg off, de mindegy. Tmall-tól ha nem muszály én nem vásárolnék. Csak látszatra olcsó. 1,5 hét alatt sem voltak képesek elindítani a telefonom. Mininek elég volt 2 nap. Ugyanannak a telefonnak a végösszege 2$-ral volt több Mininél.
Alexw801, SG hoz Li-Ion akkut, csak csomagonként egyet. Tuti, mert az én cuccom is velük jött.
-
rongaucho
tag
Most rendelek éppen tmallboxról telefont. ZTE v889m, 70 USD, nagy a boldogság, de azért az szemétség, hogy még a kosárba rakás előtt a shipping calculator szerint van reg China Post és Normal Post is free, a konkrét rendelésnél már ezek az opciók eltűnnek, csak 4 USD-ért Swiss Pst vagy Singapore Post...
-
DearMan
tag
Üdv! Valaki tapasztalt olyat, hogy a telefon magától kikapcsol véletlenszerűen? Nekem Zte v987 produkálja, gyári és főzött romokkal is..
-
szabos
tag
Itt a link:[link]
A gyári rom felület nekem tetszik, egy gond van, a mérnöki menü csak a tárcsázóból érhető itt el.
-
szabos
tag
válasz
vadkörte #54044 üzenetére
Szia!
Az enyém is megérkezett, csináltam mentést, csak sajnos a teljes mentést visszatenni nem engedi és 2db scatter fájl generálódott. Amíg a gyári recowey van fent, a huawei honlapjáról letöltött gyári romot fel lehet tenni, az ugyan angol de a morelocate2 progival tökéletes lett. Találtam hozzá egy programcsomagot abba minden szükséges program benne van, majd belinkelem. -
vadkörte
addikt
válasz
mgeri76 #54040 üzenetére
Normális, bár nálam - szintén zenész - nem indult újra a telefon. Egy ideig sárga volt bal alul a csík, majd kizöldült. Enyém tud magyarul, de egy kokányolt S4 klón ROM-ra cserélte a kicsisárga a gyári ROM-ot, ez meg semmire sem jó.
A ROM mentés nekem még várat magára, mert irgalmatlan lassú és éjfél táján már inkább aludtam volna.
Sajnos Win8-on mind a 2.4.4, mind a 2.4.8 néha hajlamos kőkeményre fagyni. -
citkar
addikt
Valaki követi a goophone eszközöket?
Nemrég ők is bejelentették a 8 magosukat (Goophone N3 , de ők általában kicsit drágábbak az átlagos kínainál, nem hallott valaki erről a telóról? Azért tetszetős. -
mgeri76
csendes tag
Sziasztok.
Lett egy nagyon franko huawei g700 dual sim telom , viszont van vele egy apró probléma. Nem tud magyarul ....
Ebben az a legnagyobb problémám hogy nem tudok kiigazodni rajta és kellene valami jó ötlet hogyan tudnm magyarosítani.
Aktuális verzióm (amit nem tom mit jelent) : g700-u10 v100r001c00b115
tipus : huawei emotion g-700 dual sim -
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
Jiayu G2 telefonhoz nem tud linkelni valaki root-olási segédletet (ha leírja, az is jó), ill. magyar nyelv is kellene rá
Köszi -
sec0nd
tag
Egyik ismerősöm szeretne ilyen mobilt venni: Samsung Galaxy S4 Mini Dual
Mi a véleményetek róla? Jó választás?
Köszi! -
Dot
őstag
Helló!
Ismerősöm vett egy Utime U100-as telefon. Szeretnék rá gmail és play áruházat telepíteni. Milyen módon lehetséges?
Az 1. hasz ben van leírás de az ics-ra van. 4.2.1-es jb-n is használható?
Esetleg valaki tud rá jó romot? -
cool13
őstag
Eddig igen mentek. Most beletettem egy másik szolgáltatóét azzal sem. A kártya helyeket nem ismeri fel valamiért. Factory reset után sem. Rom és recovery csere után van ez a hiba.
És igen egy 6300 Nokiában megy telefonáltam azóta.
-
cool13
őstag
válasz
CoolBoy323 #54012 üzenetére
Eddig ment mind a kettő benne. Kiveszem a kártyát Nokiában mennek.
-
cool13
őstag
Sziasztok!
Lenovo p780 nem észleli a kártyákat. IMEI számok vannak. De a beállításokban nem aktív a sim kezelése gomb. Sem az új ROM, sem a régi backup visszaállítása után. Semmivel.
Valami ötlet erre? -
Thrawn
félisten
válasz
Mercutio_ #54002 üzenetére
"hívás után fekete maradó" -> proximity szenzor kalibráció, megpiszkált ROM
"zsebben "ok nélkül" felébredő és megnyomódó telókról" -> ok nélkül nem ébred fel, gombnyomásra igen. Hangerőgombokra is feléled, nem csak a powerre (ez nem bug, hanem feature)Én már nem lepődök meg semmin, a Blade topikban felfedezett és elhíresült "buditeszttel" nemrég az LG G2 topikban is találkoztam
Azt csak halkan merem megjegyezni, hogy haverom G2-jének érintője is érzéketlenebb ha az asztalra téve nyomkodja. Meg is van ennek a miértje, a lényege dióhéjban kb az, hogy nem záródik rendesen az áramkör, ha nem a kezedben fogod.
-
Raqueia
tag
válasz
vadkörte #54000 üzenetére
Hali! Nekem ia tegnap érkezett meg a Huawei G700 antelife tol. Fehér hátlappal rendeltem, feketével jött, ezen kivül hibátlan. Nekem valami herélt gyári rommal jött, emotion ui val, de kinai szeméttel. Én átálltam a frost ua féla romra, az lehet neked fenn. Ebben apex launcher van, én nem találtam az emotion ui t. Mondjuk én amugy is apex párti vagyok. Van mentésem az eredeti romrol, abbol ki tudom szedni a hw launchert ha akarod.
-
-
r4dek
csendes tag
Holnap a pandán a ZOPO 980 $190 lesz.
Szerintetek megéri megvenni? -
Mercutio_
félisten
válasz
Thrawn #54001 üzenetére
Lehet, hogy nem a kijelzővel van gond, de ha a G4 topicjában beírom a "kijelző" szót a keresőbe, hívás után fekete maradó, illetve zsebben "ok nélkül" felébredő és megnyomódó telókról olvasok.
Aztán lehet, hogy ez tényleg egyedi eset, és 100-ból 2 embernél jelentkezett csak, mint annó az első ZTE Blade-ek esetén ahol ment egymás hergelése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged