-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibcsi0407
félisten
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Párom leejtette a Jiayu G2F telefonját és betört a kijelző. Tudtok esetleg ajánlani helyette hasonló kaliberű telefont? A lényeg a 4.7 alatti kijelző méret és használható legyen vodafone 3G-n; és minimum 8 mpixeles kamerája legyen (valódi).Használja kb telefonra, smsre, FB, Messenger, Viber szóval kb a mai napi dolgok - játékra nem igazán. Na és persze fontos a fehér szín.
Köszönöm!
-
Ezekiell
veterán
Hi,
Leagoo Elite 1 vagy Blueboo Xtouch a jobb valasztas szerintetek most?
-
maczera
aktív tag
válasz
Atomgeszi #113377 üzenetére
Xiaomi Mi5?!
Jó randa lett! Ráadásul a Quad HD (2560x1440pixel) felbontás teljesen fölöslegesen és értelmetlenül emészti az erőforrásokat. -
válasz
zolipapa66 #113382 üzenetére
- Triple SIM/microSD card tray
- Dual Micro SIM, Dual Standby???
- Cameras: 13.0MP Sony IMX214 back / 8.0MP front OV
Nem csodálom, hogy a kamera nem lett egy nagy durranás... Hiába a papíron jó érzékelő, ha a "körítést" elcseszik.
-
Yag
tag
Bluboo Xfire vs Mlais M9.
Szándékosan nem márka felől közelítettem. Egy13éves gyereknek még nem hiszem hogy lennének márka specifikus elvárásai. Másodrészt ajándék szinten ismerősöm nem találja indokoltnak hogy egy 13éves 50k-s telefonnal rohngáljon. Első telefon, belépő szinten jó kezdésnek tűnik egy ilyen összeállítás. Még iskolába is vállalható ... -
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #113378 üzenetére
Szerintem terméket is cserélhetik, szerintem nem fog még kijönni a Mi5.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
BenszeT
tag
válasz
tpeter77 #113375 üzenetére
A legtöbb helyen ha kosárba rakod a terméket akkor még nem a tied, mert úgy veszi, hogy a boltban van készleten. Tehát csak a fizetés után csökken eggyel a készlet. Ha sokat időzöl a fizetésig simán megveszi valaki más, nálad meg kiírja, hogy nincs készleten.
A Black Friday meg bolttól függ, hogy hol milyen kedvezmény van. Edigital pl. neten népszerűsíti ezt idén, ha jól értelmeztem a hírlevelet. -
tpeter77
addikt
sziasztok
Black Friday csak a neten elérhető vagy az üzletben is megvehető kedvezménnyel a termék?
Ha a neten vásárolok honnan tudom hogy lesz még belőle és nem üres a raktárkészlet? -
Mókus Zs
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis nem tudok dönteni két duálsim-es teló között.
- Samsung s5 dual (5.1",16GB/2GB RAM)
- Asus Zenfone 2 (5.5",32GB/4GB RAM)
Az ár kb. ugyanaz. Most egy 4"-os samsung duos-om van. Az 5.5"-t kicsit durvának találom a 4" után. De lehet, hogy csak szokás kérdése az egész.
Az elsőben a márka, a por,csepp,víz állóság, 16 Mpixel ami vonz.
A másodikban a 4 GB ram, újabb kivitel, forma, gyorsaság.
A válaszokat előre is köszönöm.üdv. Zsolt
-
KTU
addikt
válasz
csibor #113367 üzenetére
60$-ért inkább ezt venném BLACKVIEW BV2000
5", 4G LTE 800Mhz is, MT6735M, -
csibor
addikt
válasz
KamuMazsola #113368 üzenetére
Voltam már itt. Akkor rosszul tettem fel a kérdést. Pl MT6580 hoz képest mit tud. Mondjuk azt sem ismerem
-
csibor
addikt
Spreadtrum SC7731 Ez milyen tudással bír? Leagoo Alfa5 60$ ilyennel van szerelve.
-
Yag
tag
Egy kis szakértő véleményt kérek.
Egyik ismerősöm a fiának (13) szeretne telefont.Fiú lévén nyílván játékokra is fogja használni.
Melyiken futna jobban pár mászkáklós, ugrálós játék.Display: 5.0 inch qHD IPS Screen, 960 x 540 pixels
CPU: MTK6735 64bit Quad Core, 1.0GHz
GPU: Mali-T720
System: Android 5.1
RAM + ROM: 1GB RAM + 8GB ROMVS
Screen: 5.0 inch IPS Capacitive (5-Points), 960 x 540 (QHD)
CPU: MTK6592M(B) Octa Core, 1.4GHz
GPU: Mali-450MP
RAM+ROM: 1GB+8GBKöszönöm a véleményeket.
-
Outlander
addikt
válasz
aytukabozs #113357 üzenetére
Akár az is lehet...
De már többet beszéltünk róla, mint amennyit érdemel...
-
Ájvé
veterán
De hülye vagyok, nem dual simes, megint nem néztem.
Ez viszont dual Motorola Moto X Play, bár árban már nagyon elrugaszkodtunk. Viszont B20, nagy akku/üzemidő, szerintem megéri a pluszt Mi4i-hez képest.
-
Ájvé
veterán
válasz
Motaba78 #113354 üzenetére
Akkor inkább Mi4c ma került fel róla ph-s teszt is.
Viszont egyik Xiaomi se tudja az LTE B20-at, így vidéken nem lesz 4G.
Mondjuk expansys-on nincs mondjuk, így akkor lehet még sem jó, B20 Mi4i-be sincs viszont.
Esetleg Motorola Moto X, semmivel nem rosszabb (sőt) mint a Mi4i, van B20 is. -
Ájvé
veterán
válasz
Motaba78 #113349 üzenetére
Egyikre se érdemes cserélned, erős visszalépés lenne minden téren.
Ha mindenképp cserélsz a dual sim miatt akkor esetleg Wileyfox Swift lehetne, ami szintén jóval gyengébb a G2-nél vagy P8 Lite, 4X elég gyenge ebben a mezőnyben. Swift előnye a P8 Lite-al szemben, hogy dual sim mellet is bővíthető a memória. Meg olcsóbb is, meg nagyobb az aksija, meg ki is vehető, SoC kicsit gyengébb. -
Motaba78
addikt
Sziasztok
5" max 6" környékén keresnék egy okostelót. Jelenleg egy LG G2 van használatban, ezt váltanám.
DUAL SIM fontos! egyik telenor másik vodafone lenne, az LTE és a 3G is a telenorosról menne, a vodafonosról max hívások történnek (céges).
Üzemidőben a G2-vel meg voltam elégedve, játékok nem jellemzőek max egy kis sakk, hasonlók.
A kamera azért használható legyen rajt, és esetleg ha bővíthető is előny lenne.
Android vonalon maradnék. (Bár a lumia 640XL LTE DUAL csábító)
Eddig nézegetett telefonok: Honor 4X, Huawei P8 LiteExpansysról is rendelhető telefon előny lenne az áfa hiánya végett !!
A rászánt pénz legyen mondjuk MAX: 80000Ft ez a telefonra értendő
Nem tudom lenne-e azért lehetőségem,
előre is köszönöm.
-
Beni2360
félisten
válasz
cappa72 #113346 üzenetére
Maximum a beüzemelésről mert aki használni fogja csak telefonálni fog néha néha. Jó lesz nekem helyettesítésre ha az enyémmel valami gubanc adódna.Azért itt leszek mellette és fogok vele majd vele "játszadozni"
Szilikon tokot meg üveg fóliát már rendeltem az Alin hozzá. 5 $-ért.ferike volt még világos kék, de ez jobban bejön és lehet venni 5 $ környékén cserélhető hátlapot több színben.
-
Beni2360
félisten
Hát én az éjjel rendeltem egy DOOGEE LEO DG280 3G - plum színű (hölgynek lesz) telcsit 15275 Ft volt EU-ból szállítással együtt.
Itthon semmi hasonlót nem találtam evvel a tudással. Volt már egy Pixelem nekem prímán bevált hiba nélkül ment. Majd meglátjuk. -
-
maczera
aktív tag
válasz
tibuszh #113340 üzenetére
A fölsoroltak egy része szerintem nem fizikai (hardveres) érzékelő, hanem a gyorsulásmérő, a giroszkóp, esetleg a mágneses érzékelő háromdimenziós adataiból származtatott/számolt mennyiségek.
Ebben a leírásban is szó esik ezekről.
Ha már szenzorokról esett szó: a néhai Samsung Galaxy Nexus készülékben egy Bosch BMP180 légnyomásmérő/hőmérő is volt, ahogy az a "boncolási" képeken is látható.
-
tibuszh
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy Bluboo Xtouch-ot venni. Viszont ebben kevesebb az érzékelő (5db )mint a jelenlegi telómnál iOcean X7S 2éves teló (9!).Mi-mire való? Pl a kijelőz elfordulásáért mindig úgy tudtam h a gyro felel. De rotation vector is simán számolhat abból nem, v a direction sensorból is? Szóval a különmbséget sem értem. Valaki segítene
Amit nem tudok:
*Direction
*G-Sensor
*Acceleration
*Gyro
*Linear Acceleration
*Rotation VectorAmit talán tudok:
Light(kijelőz fényerejét a környezethez)E-compas(iránytű\mágnesesség,gpshez pl)Proximity(közelség érzékelő híváskor) -
válasz
Viktor0610 #113332 üzenetére
Ez a Qrvanagy felbontású VGA?
-
-
fa4hu
őstag
Megjött az Oukitel K4000. Korrekt készülék, van súlya, a GPS a szobában is felállt az ablak mellett, egy órás nyomkodás után (igaz SIM nélkül) 6 %-ot esett az aksi, a rendszer gyors, nem laggol. Root nincs, de a Kingoroot állítólag viszi (még nem próbáltam). A kamerát este nem volt értelme tesztelni.
-
-
GIJoe
addikt
Közben megtaláltam az abszolút flagshipet, nincs is tovább értelme keresni...
-
ftc
nagyúr
Sziasztok
Adott egy Samsung Galaxy A3
kérdés:
Dual simes telefon
Hogyan lehet kiválasztani, hogy melyik simről legyen a hívás. Itt arra gondolok , hogy X hiv a SIM1-re és én a SIM 2-ről szeretném visszahívni...
illetve mit jelent a névjegyzékben a sárga, zöld s kék számok?
-
dkoltai
újonc
Sziasztok!
Van-e köztetek olyan vállalkozó szaki aki a full kínai ROM-os Lenovo Vibe P1c72 mobilomat ROW-osítaná. Segítségét előre is köszönöm! Nem leszek hálátlan! e-mail: kapdkiahajam@gmail.com Dani -
WOT-H-A-C
veterán
Bocsánat de ezt be kell dobnom ide!! Mikor megláttam azt hittem befoshok!!
[link] (ha valakinek nem tiszta mi ez, akkor egy VV/VW/TC e-cigaretta mod.)
Ebből vennem kell eggyet!!! Akkor is, ha leégetem vele a hajam!!!
szerk. Vajon, flashtoolssal tudom menteni?? ....
szerk.2 Remélem van hozzá custom recovery!!!
-
kmarci25
veterán
válasz
sexymusprime #113311 üzenetére
Én is így gondoltam, amíg nem volt 4G képes telefonom...
-
sexymusprime
tag
Mennyivel egyszerűbb az élet, ha az embert nem érdeklik a 4G frekvenciák
(tudom, tudom, lefedettség, de engem pl. az sem zavar, ha elszáll a net néhány percre, nem sietek én sehova :x )
-
ctibor
senior tag
Asszem inkább arról van szó, hogy a "nagy" kínai gyártók -- Lenovo, Huawei -- szegmentálják a piacot és egyes modelleket több változatban gyártanak, amik között általában van Európába szánt is, és abban igenis benne van a B20-as sáv, a kínai piacra kerülő verzió pedig azt nem tudja (konkrét példa: Lenovo Z2 Pro, vagy Huawei P7, utóbbinál még az is bonyolítja a dolgot, hogy az európai egy SIM-es, a kínai viszont kettő). Más modelleket pedig csak Kínában (Ázsiában) árulnak pl. Lenovo K3 Note, ezekben jellemzően szintén nincs B20.
Tehát én a nagy eszemmel
arra jöttem rá, hogy kínai webáruházból, vagy annak az európai lerakatából Lenovót vagy Huaweit nemigen érdemes rendelni, mert nem európai ROM lesz rajta. Bátran lehet viszont rendelni a másodvonalból (elephone, doogee, bluboo és társai) mert ők az európai LTE frekvenciákra is alkalmassá teszik a telefonjaikat.
Ami viszont végképp érthetetlen, az az, hogy a "feltörekvő" márkák közül éppen a legjobbak: pl. Xiaomi, LeTV, Meizu következetesen nem veszik figyelembe az európai igényeket és egyikben sincs B20
-
Yany
addikt
válasz
fateless #113306 üzenetére
Srácok, mindegyikőtöknek köszi a fáradságot. Hú, megváltozott a dual sim piac, korábban azért volt 1-2 best buy, de látom most elég jó a kínálat. Egy ismerősömnek keresek dual simest és tapasztalatai miatt ő ragaszkodna a HTC márkához, amiből az E9+ a kiszemeltje. A lényeg, hogy ha az nem a legjobb, akkor le kéne tudnom beszélni róla és meggyőzni, hogy miért jobb egy másik. De elégedett HTC tulajként nem fog váltani, ha nincs mögötte meggyőző érv. A kisebb méret érv lehet egy teló mellett, de csak akkor, ha más miatt sem érdemes az E9+ tervek mellett maradjon.
-
denko
senior tag
sziasztok,
Mi a véleményetek,
Érdemes várni a meizu metal-ra vagy inkább eustock-tól vigyek meizu m2 note -t? -
Ez egyáltalán nem egyszerű kérdés.
Pl az én (nem TOP 3-as) listámban benne lenne a Samsung S6 Dual, a Xiaomi Note pro, Valamint a Honor 7,
de biztos, hogy a meizu MX5 pro, a One + 2, a Nubia Z9 és még sokan mások beleférnének ebbe a listába.
Szóval nem, ez nem egy roppant egyszerű kérdés.Még az első hely sem biztos, hogy az S6-é vagy a Honor 7-é nálam...
Ahány ember, annyi listát kapsz. -
zizol
aktív tag
válasz
Atomcsirke #113302 üzenetére
B20 főként európában használatos freki.
Világ sok részén, ha jól tudom még analóg TV megy ott.
De legalábbis kínában nincs ezen a frekin mobilszolgáltatás. Kínai gyártóknak a saját piacuk a legfontosabb, európa marginális. Szerintem ezért marad ki oly gyakran. -
GIJoe
addikt
Alakul a Metal, már csak egy EU stockas ár kéne...
-
Yany
addikt
Jól értem, hogy a HTC E9+-t nem ajánljátok? (ezzel leginkább csak az a gondom, hogy már nagy)
Vibe X2 Pro-ról olvasok azért rosszakat is (pl. néha újraindítást igényel) -
Atomcsirke
aktív tag
Polgártársak, a nagy LTE B20-konteónak nincs valami kölön topikja?
Nagyjából úgy veszem észre, hogy a "nagy" kínai gyártók misztikus módon elhatárolódnak ennek a sávnak a támogatásától.
A másod-harmadvonal erősen pörög a témában, csak készülékeik küzdenek több téren is komoly kihívásokkal (kamera, akkuidő, stb.)
Meg ugye itt van még a jelentősen felárazott szolgáltatói kínálat, aminek nem is az ár a legnagyobb baja, hanem a második SIM hiánya...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest