- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
dioka7 #110741 üzenetére
Nekem jiayu g4s van, csak miui alatt lehet megfektetni... de viszont ebben caar a gps... külső bt modult használok.
Mlais m52 érkezett tegnap bnőmnek, eddig jó, de még csak alig 1 napja használja..
Amit meg nem ismerek azt nem ajánlom...
Az viszont biztos h a miui normál használatra nem ajánlott... és majd most mindjárt jönnek megkövezni, de nekem ez a véleményem.
-
-
prodata2
tag
válasz
dioka7 #76872 üzenetére
Sziasztok megint
Doogee DG550-ről mi a véleményetek ? Mostanában elég sok negatív kritika illeti a doogee márkát is . Elég új a telefon még igazi tesztet nem is olvastam róla . Vagy inkább maradjak a jiayu g4s -nél.A doogee sokkal jobban tetszik meg az a 5,5" ugye
De a Xiaomi redmi note ne említse nekem senki mert lemaradtam a közös rendelésről sajna
A pénzem meg van napokban akarok rendelni . A válaszokat előre is köszönöm még 1x
-
hungobungo
senior tag
válasz
dioka7 #70292 üzenetére
Egy magos telónál volt ilyen hibám, a közelségérzékelője volt szar. Hiváskor lezárja a gombokat és elsötétiti a képernyőt csak épp a végén ugyanezt visszafelé nem teszi... A kisegitő lehetőségeknél kapcsold be a "hivásmegszakitást bekapcs gombbal" lehetőséget, ha elsötétedne, bekapcs gombot nyomhatod az aktiválja a fenti folyamatot
-
Upo
addikt
válasz
dioka7 #69911 üzenetére
Eszement sokáig kell nyomva tartani a power-t. Moto G-n ha jól emlékszem 42 másodpercig (vagy 36?). De másnál is gondolom valami ilyen szokott lenni. Én már többször reseteltem az enyém véletlenül, puha övtáskám van, néha ha leülök akkor nyomódik és csak a rezgést veszem észre mikor újraindul, ilyenkor még a tárolt wifi kapcsolatokat is törli.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest