- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dominó85 addikt válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreJól van na, van amikor írni szeretnék valamit és csak a fele kerül a Hsz-be. Interpolált felbontás. Köszi az észrevételt.  
- 

tthom senior tag válasz  banderasz77

üzenetére banderasz77

üzenetéreHi! Sajnos ez eléggé elhanyagolt telefon.. Én a sombritagl ROMját ajánlanám, nekem az bevált, elegendően stabil. Én anno Shuame-val ráraktam Recovery módot, utána már simán lehet SD kártyáról frissíteni, nem kell extra szoftver. Az XDA fórumon van szépen képekkel illusztrált folyamat, keress rá. 
- 

banderasz77 addikt Sziasztok! Párom UMI X1 telefonját szeretném frissíteni még a gyáriról. 2012 eleje. Letöltöttem hozzá a 4.2.2 és a 4.1.2-őt, valamelyik remélem jó lesz és stabil. 
 Szóval már csak Win driver-re és magára a frissítő szoftverre lenne szükségem.
 Tud valaki segíteni?Köszönöm! 
- 

Járókeret senior tag 
- 

wwenigma Jómunkásember 
- 

ripo05 tag Ha fontos, hogy a GPS pontosan és jól működjön, akkor MTK-s telefonokat, ne nagyon nézzek? Vagy ha igen, melyiket? (Igazából 4" környéke lenne az ideális, de elnézve a kínálatot 5 lesz belőle...) 
- 

Járókeret senior tag Sziasztok! Végre megtaláltam a leginkább hozzámillő topicot  Édesanyámnak nézek telefont, értelem szerűen csak dual sim-es jöhet szóba (Céges-magán). 
 40-50 K körül keresnék megbízható telefont, amit nem kell buherálni, mert nem én fogom használni.Első kiszemelt a galaxy core, de kíváncsi lennék más versenyképes modellre is. Előre is köszi a segítséget.  
- 

pècsimunkás addikt válasz  wwenigma

üzenetére wwenigma

üzenetéreMa kell érte mennem, azért sürgős. a Xiaomi felé hajlok,csak gondoltam megkérdezem. 5000.- Huf van köztük,ami ekkora összegeknél jelentős különbség. 
 De a másikat sem vetettem el teljesen. Szóval,ha jól szól a Xiaomi,akkor az lesz. Gondoltam biztos van itt ,akinek van Xiaomi fülese,lés,ha azt mondja,h baromi jól szól,akkor azt veszem meg .
- 

wwenigma Jómunkásember válasz  pècsimunkás

üzenetére pècsimunkás

üzenetére5800ft kinabol a Piston megbizhato helyről rendelve, lehet edigital is onnan veszi mert csak rendelésre van.  
- 

pècsimunkás addikt Sziasztok ! Tudom ,h off,de ezt a fórumot olvasom,és azt is,h ez egy pörgős,segítőkész fórum. 
 Az lenne a kérdésem ,h ez :http://www.edigital.hu/Fulhallgato/Sennheiser_CX-275s_fulhallgato+Ajandek_Sennheiser_HD_407_fejhallgato-p348992.html meg éri-e a felárat ehhez képest : http://www.edigital.hu/Vezetekes_headset/Xiaomi_Piston_premium_mikrofonos_sztereo_headset_barna-p420699.html Még annyi,h ha lehet,gyors választ kérnék,mert ma délelőtt kell döntenem. Előre is köszönöm ! 
- 

csendes addikt válasz  include777

üzenetére include777

üzenetére
- 

include777 aktív tag Üdv ! 
 http://www.geekbuying.com/item/Lead-1-5-5Inch-5-0mm-Ultrathin-IPS-HD-Screen-MTK6582-Quad-core-1-3GHz-Cell-Phone-1GB-8GB-13-0MP-Android4-4-2-3G-GPS---Black-329316.html ezt szerentém megrendelni, érdeklődnék, hogy mennyire megbízható a bolt ?
 Köszönöm előre is.
- 

rebuilt tag Ha valaki innen szeretne rendelni (német antelife) segítek privátban. 
- 

MaxTorque tag válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreAz interpolált lencse az olyan, hogyha megnézel rajta keresztül egy kettétört faágat, leinterpolálja neked a hiányzó részt  
- 

csendes addikt válasz  Bikkrom

üzenetére Bikkrom

üzenetéreKülönösen nem rossz FullHD kijelzővel, 3300 mAh akkuval és csak 183 g a súlya, viszont a SoC "csak" MT6589T. Itt van róla egy rövid teszt: [link]. Az Amazon-on is jók eddig a vélemények [link], pedig ott elég őszintén írnak, nem úgy, mint a kínai webshopokban. 
 Volt egy kolléga aki onnan szervezett csoportos rendeléseket, de megunta a sok ***-t. 
- 

Bikkrom senior tag THL W300-ról nem sok mindent találtam eddig. Itt esetleg vannak tulajok, vélemény róla? 
 Ha jól sejtem spanyolból ante-ról 160+46 usd lenne az egész. Ez nem rossz ár egy 6,5-es phabletért, csak alig találok róla infót.
- 

tthom senior tag válasz  csubuka

üzenetére csubuka

üzenetéreDe ezeknél a telefonban/tabletben van a korlátozó elektronika, nem? Mármint a töltő az áramot adja, de az csak egy USB csati, a töltésbe nem játszik bele. Tehát akkor miért nem próbáljátok meg egy rendes 5V-2A tápegységgel, ráforrasztva egy USB csatlakozót? Az tuti lead 2A-t. 
- 

Mbendi újonc Sziasztok! 
 Rendeltem egy Lenovo s660-at a minidelaról és nagyon szépen megjött 3 nap alatt. Tetszik a telefon nagyon, bár egy picit hiányolom az app-drawert. Viszont van egy olyan problémám, hogy a YouTube nem tud 360p-nél nagyobb felbontást beállítani (a fülön nincs ennél magasabb választási opció) pedig a telónak simán vinnie kéne. Előfordult már másnál is ilyen probléma? Esetleg egy korábbi verziója az alkalmazásnak megoldaná?
 Ha már volt ilyen hozzászólás akkor bocsi, nem kerestem annyira sokat.
 Köszi a segítséget 
- 

Laza... addikt válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreAz olyan, hogy kicsi, de nagyobbnak látszik  
- 

stmiklosi tag válasz  csubuka

üzenetére csubuka

üzenetéreHinni én sem hiszek, tudok mindent mérni (ha kell oszcillószkóppal látok is), de ezt már nem viselte el a lelkem, reklamáltam, erre a képre szó nélkül refundolt, ami számomra szokatlan volt, más esetekben hosszas, számomra bosszantó alkudozás után érek el valamit. Olyan fifty-fifty az arány. Ez benne van a pakliban, nem szegi kedvem, az ilyen olyan beszerzések számomra a szórakozás kategóriába tartoznak. 
 Üdv: StMiklos
- 

nash13 aktív tag Thl T6s-re felrakta valaki az ajándék fóliát? Nem tudom ami gyárilag rajta van milyen, de 1 hét után már elég szarul néz ki. 
- 

Steaz csendes tag Sziasztok ki néztem magamnak egy [HUAWEI Ascend Mate2] készüléket, annyi kérdésem volna hogy ami a linken látható telefon az itthoni hálózaton is működik? Illetve tudnátok ajánlani 6" méretben erősebb telefonokat? 
 Válaszokat előre is köszönöm 
- 

ouzohuto senior tag válasz  KurtCobain

üzenetére KurtCobain

üzenetéreÉtem  Köszi! Köszi!
- 

ouzohuto senior tag Vótmá?és létezik? 
- 

stmiklosi tag válasz  csubuka

üzenetére csubuka

üzenetéreSzevasztok!  
 Amit itt láttok, ott balra az a sárga egy 5V (USB), 2A töltő.. Ennyinek adták el. Ezt a 2A-est azért vettem, mert besokalltam a 0,5A-es töltőktől, már amit tudtak. Hogy ne legyen gondom, gondoltam, veszek egy 2-est, úgyis annyit vesz fel a kütyü, amennyi neki kell. Azt gyönyörűen látni az USB "közbetét" V/A mérő kijelző, ezt 3 másodpercenként váltja.
 Hogy mit tud a 2 -es? Látható a fényképen, amely a kis ferdeszeműnek készült. (A piros az A-mérő) Szétszedve, a benne lévő IC adatlapja szerint is max. 1A-t tud. És ez az 1A is kínai mértékegység szerint...
 Nem mérgelődni szántam ezt, hanem inkább bekalkulálni, hogy hogyan is "gondolkodik" kis barátunk, és ennek tudatában üzletelni velük..
 Üdv: StMiklos
- 

RVR400 veterán Kellene egy kis segítség: Hol tudom még állítani a nyelvet a rendszerfájlokban? A build,prop fájlban a build.product.locale és a build,product.region is HU-ra van állítva, de a teló mégis francia kiosztású billentyűvel indul újraindítás után.  
- 

molnardenes tag válasz  #39868659

üzenetére #39868659

üzenetéreÉn is azok közé tartozom, akik úgy választanak okostelefont, hogy lehetőség szerint minden jó legyen benne. Ha 100 ezer forint különbség lenne egy, a különböző képességeit tekintve gyenge, valamint egy kiváló között, talán értelmezhető volna a kérdés, megéri-e a drágább, vagy inkább cipelem magammal a gps-t, és a fényképezőt külön. De két, nagyjából azonos árú telefon közül miért választanám a rosszabbat?! 
- 

kcsa veterán válasz  csubuka

üzenetére csubuka

üzenetéreMinden lítiumos akkut tartalmazó cucc tartalmaz töltőelektronikát - ebben van szabályozva a felvehető áramerősség, szerencsésebb esetben az akku terhelhetőségéhez igazítva. Ezt rá szokták írni egyébként az eszközre, dobozra, valamire: pl. 5V 2A vagy hasonló. Ha találsz hasonló értéket a powerbankodon ahhoz az értékhez nézhetsz optimális töltőt - de ha pl. csak 1A-t tud felvenni, akkor vehetsz száz amperest is, akkor se lesz gyorsabb.  @Laza: Redmi Note belső diagnosztikája alapján korrekt töltővel 1.5A felett is tud felvenni, és szépen látszik hogy minden egyéb (iphone, stb) töltővel korlátozza magát 500mA-re. (+/- 5mA) 
- 

alexw801 senior tag válasz  csubuka

üzenetére csubuka

üzenetéreHa veszel Kínából egy "Charger doctor" vagy hasonló nevű kütyüt, az egy USB papa - USB mama aljzattal rendelkező A és V mérő. A töltő kábellel sorba kell kötni. Felváltva mutatja a Voltot és a mAmpert. Meg fogsz lepődni. Minden töltési ciklus csökkenő töltőárammal a 0 áramig megy, eközben a feszültség 5,1 - 5,2 V körül áll. A töltők névleges ráírt árama a max., ennél kisebb árammal megy a töltés. 
 Ha ráteszek egy 2A töltőre egy Bluetooth fülhallgatót, akkor szépen kb. 70 mA-el tölti.Ára kb. 500 Ft. 
- 

kcsa veterán válasz  csubuka

üzenetére csubuka

üzenetéreHamisítanak azok mindent  Egyetlen megoldás van csak, megbízható eladótól vásárolni.Sajnos Egyetlen megoldás van csak, megbízható eladótól vásárolni.Sajnos Én egy ilyet vettem - ez sem 100%. Ahogy rengeteg töltőt, ezt is iphone kompatibilisnek gyártják le, ezért mezei androidos telefonok nem vesznek fel rendesen töltést belőle, csak 500mA-t. Sajnos ez is inkább iphone-hoz való, ezért kellett benne gányolni.  (amúgy a tapasztalataimról töltők terén készül egy cikkem logout-ra, odáig már el is jutottam hogy két szót beleírtam (amúgy a tapasztalataimról töltők terén készül egy cikkem logout-ra, odáig már el is jutottam hogy két szót beleírtam ) )
- 

csubuka addikt válasz  Laza...

üzenetére Laza...

üzenetéreNa ez nem jó hír viszont... akkor a 2A az csak ilyen elméletben létező fajta... Nem jó helyzet. Megnézem az 1,5A-eset, köszi! A powerbank van olyan korrekt, hogy elvileg ezt kezelje is, eredeti minden jel szerint, így nem kéne felgyújtania a házat  Persze a töltő más tészta... Persze a töltő más tészta...
- 

csubuka addikt válasz  Laza...

üzenetére Laza...

üzenetéreDe az hivatalosan felvesz 2A-t a bemenetén... én meg 0.75össel töltöm... Jó hogy így egy nap kb... Igenis fog, mivel most nem harmad akkora töltőáramot kap, mint amit kaphatna... A 0.5höz képest érezhető már az időbeli javulás így is, csak valami korrektebb töltő kéne. 
- 

csubuka addikt Valaki járt már sikerrel Kínából külön töltő rendelésnél? Az tudna ali eladót vagy ebayes terméket javasolni? Kell egy 2A-es töltő a Xiaomi powerbank záros határidőn belül való töltéséhez... 
- 

bunz csendes tag Sziasztok, telefon vásárlás előtt állok, és egy kis segítségre lenne szükségem. 
 Ideális esetben 50ezerig keresek telefont, de kicsit drágább még beleférhet. A kamera nálam nem prioritás, inkább az, hogy használható legyen egyből a kézhezvétel után, ne kelljen rootolással meg hasonlókkal foglalkozni. Legyen rajt magyar menü (normális). És ilyen alap dolgok, szép kijelző, lehetőleg ne túl nagy méret, akadásmentesség, szóval olyan dolgok, amik a kategóriában elvárhatóak.
 Amelyik mobilok külsőre, első látásra tetszenek:
 ZTE V5
 Inew V3
 Cubot X6
 Iocean X7
 lenovo S660
 Jiayu G3Cés talán még Huawei Honor C. Nem tudom, ezek közül valamelyik megfelel-e a kívánalmaimnak, vagy ezeken kívül tudnátok mondani, ami igen? 
 Előre is köszönöm a segítséget.
- 

Dominó85 addikt 
- 

Nyiaz aktív tag Azt eldöntöttem, hogy kell nekem egy jó kamerás telefon, mert amikor a gyerekek csinálnak vmi érdekeset sosincs nálam fgép. A Honor 6 tűnt a legjobbnak a dual sim-ek közül, de az anandtech.com-on eléggé lehúzták, rossz az anyagminősége, közepes a kamerája etc. [link] 
 Honor 6 tulajok mit szóltok ehhez? Igaz ez?
 Ezután kérdésem, hogy a Honor 6 megéri-e a felárat a Honor 3X-hez képest?
 Honor 3X helyett érdemes-e a Pro verziót venni?
 Köszi előre is!
- 

Sanyika1 tag Sziasztok! Lenovo A750 típusú mobilom van és nem hallanak a vonal másik oldalán, gondolom a mikrofon adta meg magát. Melyik oldalról lehetne megrendelni?  
- 

Dominó85 addikt válasz  #39868659

üzenetére #39868659

üzenetéreOlvastad a tesztjét a Jiayu S2-nek? Andy Sykes blogger kezében telefonok és tabletek ezrei fordulnak meg és ha ő azt mondja, hogy a fókuszálás lassú, mint a csiga az nálam sokat nyom a latba és egyenlő azzal, hogy még a pillanatnyi dolgokról is lemaradhat simán az ember. Ergo inkább azoknak van, akik fixen fotóznának valamit és nem egy szellő által mozgatott virágot pl. Mert biza ha már ahhoz is lassú a Jiayu szoftvere, akkor azon jó lesz javítaniuk, de sebtiben.  Én a legamatőrebb fotósnak tartom magam, mert pusztán hobbiból olvasok rengeteget utána a témának és lövök el naponta jó pár expo. Igaz, amióta a Hongmi van, azóta bizony a kompaktom a polcon pihen. Nagy géppel pedig a hugom rendelkezik, de azt ritkán és fontosabb eseményeken használjuk. Nem veszem támadásnak és te se vedd annak. Én a legamatőrebb fotósnak tartom magam, mert pusztán hobbiból olvasok rengeteget utána a témának és lövök el naponta jó pár expo. Igaz, amióta a Hongmi van, azóta bizony a kompaktom a polcon pihen. Nagy géppel pedig a hugom rendelkezik, de azt ritkán és fontosabb eseményeken használjuk. Nem veszem támadásnak és te se vedd annak. Egyszerűen az S2-őt a leírtak és a látott képek alapján a középmezőnybe se sorolnám. Egyszerűen az S2-őt a leírtak és a látott képek alapján a középmezőnybe se sorolnám. Jó pár kínai gyártóról van egyfajta általánosabb véleményem (több modell képeit elnézve) a fotózás terén: 
 Lenovo - színek rendben, de szemcsés zajosodás picit zavaró, vonalélesség átlagos, néhol azonban kevés, kevésbé hajlamos beégni nappal szemben
 Thl - színek meglepően jók, de a vonalélesség és a kontúrok gyengék, kék-vörös szemcsésedés és a széleken kromatikus aberráció nyomai, beégés veszély
 Jiayu - interpolált lencsék, 1-vel kisebb a valós felbontás, így jóval jobb és szín hűbb képek, alap zajosodás van, de nem vészes, inkább a nagyobb felületek elmosásáért kár
 Zopo - korrekt színek, de egyfajta szemcsés zajosodás jellemzi, ellenben a vonalélesség kimondottan jó és olaj hatás is ritka
 Xiaomi - talán a brand is megköveteli, hogy az átlagnál kicsivel jobb képek szülessenek, köszönhető többek között a jó szoftveres optimalizálásnak is
 Coolpad - neves gyártó és talán a legszebb képek itt születnek, vonalélesség és a színmélység is rendben szokott lenniSzitázó "brand"-eknél a minőségi szórás óriási. Nyilván a fenti márkákon kívül még vagy egy tucat másik is van. Én ezeket fogadom el használható minőségnek. Ergo teljesen magán vélemény és NEM szent írás. Ne is legyen sírás a témában. Priviben mindenre válaszolok.  Érdemes próbálkozni Lewa és MIUI portolt romokkal, mert például a matricázó Doogee telefonoknál a gyári katasztrofális képek helyett klasszisokkal jobb képek születnek majd. Attól meg nem kell tartani, hogy a kínai kémkedik utánunk, mert ez egy ujj vonással kikapcsolható. No meg a Google még az ember farkának méretét is tudja, ha véletlenül öltözés közben a telefon kamerája arra van fordítva...  
- 

#39868659 törölt tag válasz  Dominó85

üzenetére Dominó85

üzenetéreMindenféle kötekedés nélkül kérdezném tőled, mert kezdem azt hinni bennem van a hiba. Erősíts meg benne kérlek. Az, hogy a telefon GPS-t lesz@rom az okés gondolom, hisz van az autómban, magyarul nem is használom. De ..... ha olyan helyre megyek, ahol tudom, hogy meg szeretnék valamit örökölni öreg(ebb) napjaimra, viszem a fényképezőgépet. Mi az amire nem elég neked és a többieknek a telefon által készített mondjuk a közepesnél jobb minőség? ( A vissza nem térő, nem tervezett események megörökítésére? ) A telefonnal készített felvételeket egyáltalán archiváljátok? Mert ha nem akkor minek is beszélünk minőségről? ( Hisz annyira nem fontos hogy megőrizzétek ) Neked címeztem a kérdést, de nem csak neked szól, és mint írtam ne vedd támadásnak, csak tényleg érdekel. 
- 

#39868659 törölt tag válasz  csendes

üzenetére csendes

üzenetéreSzerintem meg inkább ne 
 Úgy 4:12-nél érdekes a teszt
- 

Dominó85 addikt válasz  #39868659

üzenetére #39868659

üzenetére[link] De te jobban tudod nálam, hogy én mit néztem meg és hasonlóak. Nem rosszak a képek, de tipikus Jiayu, vonalélesség felcserélve kontúros tartományokkal és a nagyobb felületek mosása. zoom nélkül tényleg jók, de 100% mellett már köhöm... Na meg a Jiayu és a tökéletes rom? Hahaha... elfogadható romokat csinál, de a gps-vel állandó a xopás, nagy a hardverek összeszerelési minőségének szórása is. Nem egy Jiayu volt már a kezem közt és nem egy magyar Jiayu felhasználónak segítettem pl galéria bug miatt... De a Xiaomival ellentétben a Jiayu az hibátlan romot ad ki a keze közül.  Hja, aztán f0ssa ki az újabb ráncfelvarrott modelleket és a frissebb droidot max negyed kézből portolva lehet rátenni. Mindegy, a Jiayu G3T vs Xiaomi Hongmi esetén a Jiayu egyetlen előnye a nagyobb aksi. A G4S topikjábameg sajna nevetni járok read only-ban, olyan tökéletes a gyári rom. Hja, aztán f0ssa ki az újabb ráncfelvarrott modelleket és a frissebb droidot max negyed kézből portolva lehet rátenni. Mindegy, a Jiayu G3T vs Xiaomi Hongmi esetén a Jiayu egyetlen előnye a nagyobb aksi. A G4S topikjábameg sajna nevetni járok read only-ban, olyan tökéletes a gyári rom. Szerk.: A Jiayu a G3 idején volt nagy szám szerintem. Na meg manapság az alsó-középső telóival (F1, G2F)  
- 

Indy1 tag válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreMegkaptad a TO2C hirlevelet? 
 Nekem a MI4 ara tunt fol....
- 

csubuka addikt válasz  csubuka

üzenetére csubuka

üzenetéreAhogy nézem a "bluesleep-wakelock para" okozta a gondot, CM10-nél és JB-nél fennálló probléma. A BT-t sose használom, de kikapcsolva is bekavarhat... most ezt tette. Sima üzemmódban nem problámzik, ámde úgy tűnik, hogy repülőben annál inkább felszínre jön. Ez a tippem, mert nem repülől egész jó deepsleep statokat produkál. Megfordul a tendencia. Most kezdtem el a netsim után mindig "repülőzni", így ezért most jelentkezik. Eddig sosem volt repülő üzemmódban kb. Csak ha repültem, ott meg nem tűnt fel ez, mert éjszakákra nem volt úgy... Ez a tippem, az app alapján, de igazolódni látszik. Repülőben többet kajál, mint simán  Bugos szotty... Bugos szotty...
- 

aytukabozs addikt válasz  iMaverick

üzenetére iMaverick

üzenetéremmmgen, ezt a fejmosást már megkaptam tolvajtól de végülis jogos. Az azóta már talán már meg is szűnt amoi.com-on keresgéltem infót az amoi.com.cn helyett (amit a google is csak vagy 30. helyen dob ki érthetetlen módon  ), így nem is találhattam romokat. ), így nem is találhattam romokat.Mentségemre szóljon hogy az általam kinézett 862-höz még ott sincs 4.1 feletti rom, 
 és hogy szűk egy éve még te magad is azt gondoltad hogy "nem lesz rá "nagyobb" frissítés sosem... Értsd: 4.3, 4.4 " (Ezt tök véletlen találtam mikor azt próbáltam visszakeresni hogy én melyik modellel kacérkodtam  ) )(#86006) Drakoo 
 Árkategóriát meg valamiféle elváráslistát irhatnál (méret, felhasználás, stb)...
- 

Drakoo tag Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok, szeretném kikérni a véleményeteket, honnan milyen márkát érdemes vásárolni, ami nem esik szét, nem spórolták ki az anyagot belőle és jó árban is van  Esetleg javaslatokat is küldhettek, szívesen fogadom a tapasztaltabb kollégák véleményét! Esetleg javaslatokat is küldhettek, szívesen fogadom a tapasztaltabb kollégák véleményét! 
 Előre is köszönöm Ui.: az előző készülékem egy THL W8S (sajnos betört a kijelző és a töltést sem érzékeli :S ) 
- 

iMaverick addikt válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreErről a konkrét Amoi-ról nincs tapasztalatom, de az általam használt N828-hoz van hivatalos rom! Az megint más kérdés, hogy nem "központilag" jön (OTA és társai), hanem tudni kell, hogy hol keresd... (Ez kb. olyan, mint a D-Link router-em firmware frissítése: felmész a cég weblapjára és sehol semmi, de ha a d-link.de-s ftp-re mész fel, akkor ott mosolyognak...) (#85794) tolvaj!:  
- 

asdf_ veterán Hulyenek hangozhat a kerdes, de reboot ugye volt mar? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az általad keresett árkategóriával nem nagyon vagyok tisztában, de vannak sokan, akik ajánlanak készülékeket hamarjában.
 Az általad keresett árkategóriával nem nagyon vagyok tisztában, de vannak sokan, akik ajánlanak készülékeket hamarjában. 

És ha letörlöd a latinize.apk-t, és úgy teszed fel? Mert máshol én nem tudom hol lehet még állítani a build.propon kivül
 És ha letörlöd a latinize.apk-t, és úgy teszed fel? Mert máshol én nem tudom hol lehet még állítani a build.propon kivül 
								 Azé' ennyire nem vagyok láma. Alapból francián indul, utána át tudom állítani.
 Azé' ennyire nem vagyok láma. Alapból francián indul, utána át tudom állítani. 

Persze a töltő más tészta...
 Persze a töltő más tészta...