- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
fateless #140219 üzenetére
Osztom a véleményed a nosztalgiában. Ki gondolta volna még a Xiaomi Redmi 1S megjelenésekor (amiből egy rózsaszínt kapott a lányom a szülinapjára), hogy mostanra a tv reklámokban akár szolgáltató, akár kereskedői szinten csak Xiaomi, Samsung (mint androidok) és Apple lesz. Nagyon feljött a Xiaomi. Mondjuk a Huawei méggyorsabban, de meg is szívta.
És ezzel ki is merült. Régen színesebb volt a világ. Vagy én öregszem és nem érdekelnek az Asus, ZTE készülékek? Eltűntek, visszaszorultak a régi nagy gyártók, amiket anno itthon is megtudtunk venni. -
svgyula
addikt
válasz
fateless #140212 üzenetére
Az kor mindenkinél eltünteti a tudásvágyat. Hiába írják oda a papok sírkövére "befejezte tanulmányait" az már jóval előtte megtörtént. Megelégszenek a már megszerzett "anyaggal" nem akarnak/képesek új információkat magukhoz venni. Ez bizonyos szinten érthető is. Hiszen a nagyanyád sem fog napi szinten futni sportolni így nincs szüksége pl. fitnesz órára. A telefonnál meg pontosan elég az ha tud hívni és fogadni. Természetesen a "régi" módon tanulás nékül egyszerűbb
Ja ilyen fitnesz sz@rságokra meg "okosórára"nekem sincs szükségem!Pedig azért én még bringázok
de ugye a test jelez ha fáradok és akkor pihenek. Ehhez nincs szükségem még egy "kütyüre"
-
Beni2360
félisten
-
dethroner
veterán
válasz
fateless #140095 üzenetére
Köszi a tippet.
Picit böngészve, 3 masina akadt fent az érdekességi rostán.
Poco X3 pro
Mi 10T
Redmi Note 10 pro
Mindegyikből a 6/128-as változatot nézegetem. Annyira egyformák, mégis olyan jelentős különbségek vannak.
Mekkora különbség lehet az ips és az amoled max fényerőben? -
svgyula
addikt
válasz
fateless #140032 üzenetére
Szia! Rossz hírem van senki nem fogja keresni és az IMEI alapján max tiltani lehet és itt a DE! Mivel kártyafüggetlen a teló ezért más szolgáltatónál csak akkor tilthatod(természetesen pénzért!) az IMEI számot ha ott is van előfizetésed
A rendőrség pedig jegyzi azt ha bejelented de semmit nem fog tenni! Max akkor ha valamilyen bűncselekménykor megtalálják és be is azonosítják. Viszont ne akarj olyat mert többet jársz a rendőrségre ez miatt mint amennyit ér a telefon. Le kell tiltani a sim-et vagy jobb ha arra hivatkozol, hogy rossz és cserélik. A telefont meg el kell engedni. Nekem azzal van gondom és még egyszer leírom, hogy anélkül éled fel a telefon, hogy beírnám a pin kódot! Ha nem így lenne akkor semmihez nem férnek hozzá amíg meg nem adom de így ez csak részleges "védelem"
-
-
Ájvé
veterán
válasz
fateless #139660 üzenetére
Igen az eddig úgy volt hogy kapják a támogatást továbbra is, viszont ha jól olvastam a Huawei a régi készülékekre is HMS-t tervez tenni, vagyis saját maga szabadulna a GMS-től, ami érthető is lenne ha nem tudná tovább támogatni.
Szerintem ez amúgy a kisebb gond, hiszen tud saját rendszert is fejleszteni (HMS), viszont Kirin nélkül nem tudom mi lesz velük.
Ha azt vesszük hogy korábbi készülékek mondjuk biztosítva vannak akkor is nagy a baj, én csak ezért kapcsolódtam bele. -
Upo
addikt
válasz
fateless #139660 üzenetére
"Vásárlóink a nyílt forráskódú közösségnek és a Huawei saját fejlett K+F képességeinek köszönhetően továbbra is megkapják a szoftverfrissítéseket és szolgáltatásokat."
Az ugye tiszta, hogy ezt nem a Google csinálja, hanem saját Huawei erőforrásból, vagy a nyílt forrású AOSP kódból átemelve csinálja meg? Tehát nem Google szolgáltatás már most sem a lejárt licenc miatt. Egyelőre csend van a kormányzat és a Google részéről, a választások miatt most nyugi van, addig még lehet hogy "véletlenül" működni fog. Ha a hajasbabát újra megválasztják, akkor tuti hogy vége lesz a dalnak. Ha nem, akkor majd kiderül.
De a jogi helyzet ismert, aztán majd lesz a csodálkozás amikor egyik pillanatról a másikra megáll a régi telókon a Play és társai (aminek múlt szerdán meg kellett volna történnie, mert május 18. óta is már csak a múlt héten lejárt hosszabbítás miatt mehetett a régi készülékeken). -
Upo
addikt
válasz
fateless #139658 üzenetére
Nincs híre. Amit linkeltél az nem az. A licenc lejárt, nem hosszabbították meg. Amit linkeltem, az a hivatalos jogforrás (a federalregister.gov az ami nálunk a közlöny), és szó nincs hosszabbításról. De ha valamit találtál, akkor linkeld be onnan.
"A GMS-es felhasználói élmény nem fog változni, mivel a Huawei a jövőbeli frissítésekkel garantálja az API-k kompatibilitását és következetességét."
Igen, ez a GMS kompatibilis Huawei API-n keresztül, a Huawei ökoszisztémába.
A Google szolgáltatásokat meg böngészőn keresztül lehet elérni.
Persze hogy menni fognak a GMS alapú alkalmazások, ahogy a MicroG alatt is mennek, úgy a HMS alatt is fognak. De nem a Google van a háttérben.A régebben gyártott Google licences készülékeket nyilván nem kell összeszedni a raktárakból és bezúzni, és egy darabig menni fog a google play rajtuk, amíg hagyják hogy a Temporary Licence lejárta után is menjen. Most lazázási időszak van, le kellett volna lőnie a Google-nek a GMS szolgáltatásokat a Huawei felé, de nem tették. De ahogy valami szankciót belengetnek, nyilván abban a pillanatban nyomják meg az entert a tiltáson.
Tehát attól, hogy most még megy az ami a jog szerint nem mehetne, az nem jelenti azt, hogy menni is fog. Csak idő kérdése.
De nem csak a telefonokal van gond, az internet szolgáltatóknak is cserélniük kellett a Huawei és ZTE eszközeiket. A kis helyi szolgáltatók kaptak haladékot, mivel anyagilag nem tudják megtenni. Erre belengettek kormányzati programot, állami pénzből cserélik le a helyi kis szolgáltatók berendezéseit. Számítok arra is, hogy legkésőbb mire ez az átállás befejeződik, addigra a Google nyakát is megszorongatják, azután már csak az alternatív vagy kerülő megoldások fognak működni. Az átlag felhasználóknál ez meg a böngészős Google elérést fogja jelenteni. Nyilván a Google húzza amíg tudja, a Huawei felhasználók nagyon sokan vannak, iszonyatos mennyiségű adattól esnek el nélkülük. -
Ájvé
veterán
válasz
fateless #139658 üzenetére
Ez egy dolog, régi telefonok biztosítva vannak, ez kevés a jövőre nézve. Ahogy írták előttem nem lesz Kirin se, MTK-t fog használni akkor (Qualcomm nem igazán partner már és biztos nem fog kockáztatni egy tiltást, sőt neki még jó is hogy kevesebb konkurencia), az kevés lesz viszont felső kategóriában. Egyre inkább kérdéses hogy mi lesz a Huawei jövője, USA ott szorongatja ahol tudja.
-
looser
addikt
válasz
fateless #139628 üzenetére
Szerintem általában gondolta a válaszoló, de elgondolkodtatott. Ahogy - tudomásom szerint, de majd kijavít, aki ért hozzá - az Apple is csere esetén nem feltétlenül új, hanem gyári felújított (refurbished) eszközt ad.
-
RVR400
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz
fateless #139566 üzenetére
Főleg a puha műanyag hátlapok korában, amikor simán a hátlapra került belülről az antenna, és annak kellett csatlakoznia a kivezetéssel - de nem érintkezett stabilan. Tipikus tervezési hiányosság, CAD 3D ábrán biztos jól mutatott, de az első ilyen hiba után megtanulhatták volna
-
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
fateless #139460 üzenetére
Hát nem is tudom, tavalyi modell. 2017-től mostanáig egy Honor V9-et használtam, óriásit csalódtam a cégben. A 3 év alatt alig jött rá frissítés, de ha mégis, akkor egyre csak csonkították, a kamerát, az akksit, a rendszer egyre akadozott. Mondanom sem kell, hogy 1 éve már semmilyen frissítés nem jött rá. Tudom, hogy még idén ennek kijön egy frissített verziója, mármint a P30 Pro-nak, Google-el. Na azt azért megnézném.
-
válasz
fateless #139443 üzenetére
Annyi praktikus haszna van, hogy a játszótérre, ahova le-leviszi egyikünk a gyerkőcöt rálátunk, viszont nincs egymást ingyenhívó előfizunk. + ha átmegyek haverhoz, az ő lakásából is látni a mienket - fel tudom onnan is csörgetni.
De mondjuk ha nincs vmi további haszna, pl nem üzemel 802.11ah-s wifi routerként/bridgeként, akkor el tudom engedni
-
monti0222w
addikt
válasz
fateless #139377 üzenetére
Igen zeneileg nagyon ott volt a topon, aksiban gyenge volt, hardver még mindig bírná, szoftver kétszer töltöttem le hozzá frissítést az első könnyedén felment jó is volt, a màsodikkal meggyült a bajom többször is letöltve, törölve különböző anomáliákat okozott, így nem próbálkoztam tovább. Jó teló volt, és kiszolgált engem, végülis szerettem
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless #139340 üzenetére
(#139340) fateless: Köszönöm szépen! Sokkal! nem feltélen kevésbé stresszes, de sokkal szerethetőbb!
. Tényleg hihetetlen mennyi pluszt ad az amber életéhez.
(#139341) cappa72 :
(#139342) nyisziati : Őszinte leszek, az utolsó 2-3 telómhoz hozzá sem piszkáltam. Használtam őket úgy, ahogy voltak. Nem nagyon kellett "jobbá, különlegesebbé" tenni őket. Na meg kedvem sincs már az xda t bújni, meg a ruszki spanyol fórumokat.
Viszont most most egy Redmi Note 8t vettem, amin a Global stabil 11 egy átokverés. Elküldtem szervízbe, le frissítették ugyanarra a verzióra és visszaküldték 3 hét alatt.
Nem teljes 30 percet használtam hibamentesen a telót, a hibák természetesen jelen vannak. Ép most vittem megint vissza a Telekomba, hogy nem lett egy sikertörténet a 3 hetes szervíz, Azt mondja megint el tudja küldeni a szervízbe. Aztán mosolygva el is jöttem. Úgyhogy kérhetem az engedelyt a hülye bootloader nyitáshoz!
Egyébiránt lehetünk retro root oldal is!
(#139344) Somatom: Köszönöm barátom! Az első példány valóban lélegzet elállító lett.
Most meg jönnek, mint fényre a legyek. Egyszer rájön az ember, hogy hova kell tenni és működik is a dolog!
-
válasz
fateless #139306 üzenetére
Akkor a kedvenc: Amoi N828 Bemutató ITT
Erre a 4,5"-os telóra nagyon nagy nosztalgiával tekintek vissza. Szerintem best buy volt annó! Az én tenyérméretemhez tökéletesen illett, valódi egykezes használat volt a jellemző. Az aksi bírta rendesen és a kamera!! Hát kínaiban én nem láttam ahhoz hasonlót. (Oké, biztosan volt már akkor is, csak 2x ennyi pénzért.) Az előző Meizu M6 Note és a mostani Xiaomi Note 8 hasonló képeket lő.
Nagyon sajnáltam eladni, annó itt a PH-n vette meg egy kolléga. Az eladás után kb. 1 évvel írt rám, hogy még mindig gyöntöli a telefont, aksit már cserélt benne, szuperul működik. (Ekkor már 3-3,5 éves volt a kis Amoi.)
A kamera mellett a másik kedvencem: olyan vastag, masszív szilikontokot adtak hozzá, hogy csak na! Egyszer bringázás közben kiesett a telefon az aszfaltra. Még az ütő is megállt bennem, éppen piros volt az autósoknak. Satu, kitámaszt, visszarohan, felkap. És, és,... Nem volt semmi baja!!! Még egy karist sem.
)
-
Norbi8719
tag
válasz
fateless #139092 üzenetére
Akkor szuper , nekem ez a lényeg !
Köszönöm a segítséged!Már csak kiváncsiságból merem megkérdezni h ez esetben mi a dual sim standby hátránya a dual sim active-hez képest?
Illetve az általad említett dual active és dual SIM active között?Csak azért mert pl a Honor 10 tesztnél olvastam , hogy jajj dual sim standby az nagyon nem jó?!
Olyan dual simes nem is létezik ami jelzi h a másikon bejövő hívás van (mint a sima simes telóknál) vagy csak az árkategória a gond ?
-
Norbi8719
tag
válasz
fateless #139090 üzenetére
Ajj vszeg félreérthető voltam a hozzánemértésem miatt...:/
Szóval csak arról lenne szó h ülök a Héven , youtubeon hallgatom a zenét a privát mobilom netéről , és közben keresnek a cégesemen és az kicseng.Ezt pl tudja az A50?
mi a különbség a dual active vs dual sim active között ? 🧐
-
Norbi8719
tag
válasz
fateless #139086 üzenetére
Köszönöm tanácsod.
Az A50 pont tetszik is.Még egy kérdés , mert nem vagyok otthon dual simben.
Ha szolgáltatónál veszem akkor mindkettő sim “helye” szolgáltatóhoz kötött vagy pedig az alap igen a másik pedig nem ? 🤔Lenne lehetőségem T-ből jó áron kihozni , viszont a másik kártyám (a privát) Telenoros...
Ez a készülék fixen dual sim active?
Egyszer majdnem kaptam egy Honort , ott olvastam , hogy mivel dual sim standby , ezért ha pl a privátomon netezek , akkor a másik azt jelzi h nem vagyok elérhető ha hívnak ?! -
válasz
fateless #138941 üzenetére
Ez most engem is egy kis nosztalgiázásra sarkallott.
Annó én is egy HP PDA-val kezdtem, csak dátumot nem találtam hozzá. Az első Android-os telefonom egy Samsung Galaxy Ace (1) volt még 2011-ben, utána Galaxy W, majd az első "kínai" okostelefonom egy Haipai i9377 volt még 2013-ban.
Azért eléggé megmosolyogtató, hogy ezeket a telefonokat ilyen gyorsan cserélgetjük. Végülis 2013 hat éve volt, az nem volt olyan régen...
-
nyisziati
veterán
-
svgyula
addikt
válasz
fateless #138736 üzenetére
Szia! Csak egy megjegyzés a tiltás csak akkor működik ha szolgáltató függő a telefon és fizetsz a tiltásért. Ha független akkor egy másik szolgáltató szóba sem áll veled. Cserélhetsz sim kártyát de ezzel nagyjából a végére is értél. Ha nincs mindhárom szolgáltatónál előfizetésed akor ez a dolog reménytelen. Ezt egyszer már végigjártam egy ellopott telefonnal kapcsolatban. Ahol vettem ott pénzért tiltották x ideig.(ha tartozás áll fent akkor nem tudom a teljes menetet)
Viszont a másik 2 szolgáltató simán elhajtott azzal, hogy nekik semmi közük a telefonhoz. Egy esetben szerencsés a helyzet ha a botloader nyitás kell és az vagy tulajhoz vagy szolgáltatóhoz kötött. De ahogy hallottam már ez sem teljesen biztos. -
nyisziati
veterán
-
Sanyesz.
őstag
-
válasz
fateless #137198 üzenetére
Hát bizony az 5-ös droid beköszöntével eléggé eltávolodtam a droidos mókolástól. Már csak userként tekintek a droidos telefonokra.
Meg hát beindult az összes kölöknek a suli, így valahonnan kellett időt spórolni, és hát ez kettő dolog együttállása egy irányba mutatott.Rég volt, jó volt, elég volt
Ahogy mondod. -
-
-
Flexy90
senior tag
válasz
fateless #137108 üzenetére
Jelenleg a Mi5-ön 4GB-ból, átlag 1.2 GB szabad, és rendszeresen előfordul, hogy az előző alkalmazást megnyitva elkezdi újra betölteni. Engem ez idegesít, mert lassúnak tűnik így a telefon.
(#137107) Ájvé
Mi 6X Global = Mi A2, tehát ugyan az a kettő telefon, csak az A2 tiszta android, a 6X pedig MIUI. -
Bferibörs
addikt
-
Upo
addikt
válasz
fateless #136834 üzenetére
A 625-el valóban egyidős a p25, de a kicsit alacsonyabb teljesítmény mellett sokkal takarékosabb a qualcomm. Az elődjéhez képest valóban jobb a fogyasztása a p25-nek, optimalizálással ez valóban javítható is, de azért a 16nm technológia behatárolja a lehetőségeket.
Én a mi8se-vel állítottam szembe, abban nem snapdragon 625 hanem snapdragon 710 van. Amoled kijelző van mindkettőben, a mi8 se-ben nagyobb felbontású, ez egy 324x1080 területtel nagyobb mint a full hd a pro7-ben, ami még a 240x536-os másod kijelzővel sem ad nagyobb területet. A második kijelzővalóban egy különleges dolog, kitűnik vele a mezőnyből. Ízlésről értelmetlen vitatkozni, nem is akarok, műszakilag különösebben nem tartom indokoltnak. Az ilyen kis második kijelzőt energiatakarékosságból szokták használni always on módban, de ezt az amoled is tudja, csak azok a pixelek fogyasztanak amik "működnek", amoled fő kijelző esetén a kis kijelző nem jár fogyasztási előnnyel. Én ráadásul nem szívesen teszem le a telefont a kijelzőjére, és nem vagyok egyedül vele. De aki fogékony az ilyesmire, annak meg hatalmas plusz lehet, a figyelmet biztos felkelti. Simán el is billentheti a mérleget a korszerűtlen hardver oldaláról, bár valljuk be, hogy a frissen debütált snapdragon 710-re hosszabb távú kifutást jósolok, rendszer- és biztonsági frissítésekkel, mint ami a piacon szenvedő mediatek-től várható (még a lassan buktának kinéző nekik csúcs X30-al se tudnak a középkategóriából fellépni).
A kisebb méret meg relatív, szerintem nem akkora tragédia a méret különbség, a pro7 ~148 x ~71mm, a mi8 se meg ~147 x ~73mm. Ha a mi8 se-t rárakod a pro7-re, akkor a pro7 felül kilóg kicsit alóla, fordítva pedig a mi8 se kicsit oldalt, de nem egy lényeges a méretbeli különbség szerintem.
A snapdragon 710 meg durván jobb bármelyik mediatek soc-nál, ráadásul nem a 600-as széria reszelgetése, hanem hozzájuk képest teljesen új tervezés, a snapdragon 845-ben használt technológiákkal telenyomva. A snapdragon 660-nál 20-25%-al gyorsabb cpu-ban, 35%-al gpu-ban, emellett 20-40%-al jobb a fogyasztása a 660-nál.
Úgyhogy nem lesz azért rossz ez a mi8 se, én nem írnám azért le egyértelműen a pro7-el szemben. A B20-as verziót azért érdemes lesz megvárni, amiket most árulnak azok még kínai belpiacosak. Már most jobb áron indul mint anno a pro7 indult, szerintem lesz jó áron pl. eustock-nál is.
De jönnek más készülékek is snapdragon 710-el, hogy ne csak a "szemét" márkákat említsem, pl a google és a nokia műhelyéből is, de nyilván a feltörekvő márkáktól is számíthatunk rá.
Ha nem sürgős a dolog, most lehet hogy érdemes kicsit kivárni, nyár végére biztos lesznek újdonságok. Ha más nem, a régebbi telók is lehet hogy még jobb áron lesznek emiatt. -
Upo
addikt
válasz
fateless #136831 üzenetére
Nekem kicsit túlárazottnak tűnik azzal az öreg mediatek soc-al, régi gyártástechnológia, elég nagy a fogyasztása, de legalább lassú.
Ha nem sürgős, akkor esetleg érdemes lehet megvárni a mi8 se-t (ha már előkerült a xiaomi), kb. ugyanaz a befoglaló méret csak 5.88" kijelzővel (fél millivel rövidebb, 2millivel szélesebb mint a meizu), a snapdragon 710 meg minden szempontból körberöhögi a helio P20/P25 párost (a különbség 200Mhz cpu órajel, amúgy tök ugyanaz a kettő helio).
[link]Az a Helio nemhogy most, már tavaly is elavult volt, P20/P25-ért ma ennyi pénzt én nem adnék, hasonló hardver kb fél áron elérhető. [link]
A P23 az újabb széria, az jobb, újabb magok, kisebb csíkszélesség, de kb. a qualcomm alsó közép kategória szintje. -
Depression
veterán
válasz
fateless #136697 üzenetére
Nekem pont W7S-em volt bő egy évig. 3 kijelzőcserén esett át, előtte meg le. Egyszerűen imádtam.
One touch club, Ericsson 198, T10, T20, T18, T28, Nokia 3310, Siemens C35, C45, S55, P1 (minden idők legjobb telefonja) Samsung galaxy spica, Sonyericcson X1, thl w7s, xiaomi redmi note 1 és 2, Samsung Note 5 dual, Elephone S8. Ezek, amikre emlékszem.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless #136663 üzenetére
Szépen összefoglaltad a dolgot. Azért ebben a topikban a régiek kitartanak. Sok helyen tényle eltűntek.
Sőt volt, ahol "régi brigád mentő" topikot hoztam létre.
- Ám, tényleg nem rendeljük halom számra a kínait kíváncsiságból.
- A xiaomi mindenkit lenyomott, nem kell dzsunkát venni.
- Tényleg meg öregedtünk...
- Telefonokat sem kell már távgyógyítani... (milyen jó volt..)
- Illetve nincs napi 20-30 milyen telefont vegyek? kérdés.. -
punky10
addikt
válasz
fateless #136111 üzenetére
Szerintem is a Samu tájékán kellene nézelődni. Olyan telefon, amit szeretni, tudomásom szerint nincs. Ha valamiből lejjebb adna, akkor a Samu kínálatából:
-kicsit drágában a Samsung S7 Dual
-kicsit nagyobb méretben a Samsung A5 dual 2017
-csak 2 gigás RAM-mal Samsung A3 dual
Sajnos olyat, ami megfelel a kritériumoknak nen tudok, csak a részemről nem ajánlott kategóriából.Arra meg keressen rá Ő... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged