- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egér probléma
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #114202 üzenetére
Hát igen, neked is igazad van abban, amit írtál. De azért a Lenovoval szemben azt állítani, hogy OnePlus régebbi motoros, az elég messze van a tényektől, ezt viszont Te ismerd el!
A supportot tekintve nincs fekete vagy fehér, hanem csak sok szürke árnyalat.
Nekem egészen idáig Vibe Z2 (5.5) volt és meg voltam elégedve a ROM frissítésekkel. A legutóbbi után egy bug-mentes, vajsimán működő 5.0-ás rendszerem volt és még a 2 kopp ébresztés is megmaradt (szemben a Pro-val, ahol v.mit tényleg elcsesztek). Végül az ujjnyomat olvasó és a több RAM miatt váltottam G8-ra, de folyamatosan fáj a szívem a Z2 után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest