- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
chab7
addikt
Lehet én vagyok nagy összeesküvéselmélet gyártó, de nekem most ezzel a 10 napos akcióval egyidőben kiadott "hír" nagyon olyan képet fest, hogy minél több embernél akarják elérni, hogy vásároljanak. Mert itt ez a beetetés 10 centért, aztán egy hír, hogy ami komolynak tűnik, de közben FREE van a nevében az kártékony - (mert az egységsugarú felhasználónak ez fog leesni belőle). De azt nem írja, hogy ellenőrizzük, hogy a FREE és a fizetős gyártója legyen ugyanaz és akkor máris nincs esélyünk kamuszoftvert beszerezni ha van neki ugyanattól a gyártótól egy fizetős verziója is (nem mellesleg a komolyabb gyártóknak több appja is van a neve alatt).
Szóval nekem olybá tűnik leginkább egy vásárlásra ösztökélő kampány része ez a hír, de ha valaki beszámol róla hogy ezek közül valóban besz...ta valamelyikkel akkor
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Sorozatok
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Le Mans Ultimate
- Futás, futópályák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest