Hirdetés
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
atillaahun #40663 üzenetére
Jesszus
van olyan, hogy belassul???? Nekem is fog majd valamikor?
TRob: Nekem is egyre furább hogy bármerre járok kelek a neten mindenhol jóval fiatalabbak nálam (és a mai fiatalok már nem olyan műszaki érzékűek mint régen, viszont a hajukkal többet törődnek már mint a lányok - az unokaöcsém is már ilyen. Ez van, öregszünk, csak ez egy-egy nickből nem látszik. A fiatalok meg azt hiszik minden nick mögött valami hasonszőrű szenzitív van. Volt is, lesz is ilyen maihoz hasonló összezörrenés még.
Na de ne offoljunk, legyen valami on-topic is->Machinarium - jó kis játék , csak a döfire nem kompatibilis
(Felmegy ugyan külső forrásból és akadásmentesen fut is, de az eszköztár (az amelyikbe a kis robot a felvett cuccokat teszi) nem fölül van ahogy kellene, hanem jobb oldalt és a teteje nem látszikígy már a második pályán elakadok mert nem tudom elővenni ami a továbbjutáshoz kell.
Viszont akinek jó a telójára az játszhat egy jót vele
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazon Fire TV stick/box
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest