Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen videókártyát?
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen monitort vegyek?
- LED / LCD TV topik
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Aktív témák
-
chab7
addikt
Persze az van. De azt elég "combosan" kell nyomni ahhoz hogy feléledjen. Véeltlenből nem tud megnyomódni. Ha viszont a hardver gombokra sem szabad(na) felkelnie akkor nem értem másnál sem mire jó a záróképernyő. Ennyire szeretik tapicskolni a kijelzőt? Vagy nem elég dizájnosítani az home képernyőket, kell még egy pluszban?
(#40434) F-ECT$: Időjárást én is csak dizájnelemként (majd ha lesz időkép widget akkor meg a hőfok miatt mert annak rendes és sűrű mérőállomásai vannak vidéken is - előrejelzést meg úgyis neten nézek). Órát viszont tettem ki egy bazinagyot, mert a karomon nincs, és így a telefonra rápillantva - nagyban , mert a statusbaron aprócska - látom mennyi az idő.
(#40450) TRob1: Itt is ezen az úton található.
(#40451) Dark Archon: Ez a CM rom gyári kamera appjában így is van. Ha kamera megy akkor lehet a hang exponálógomb, egyéb esetben pedig teszi a dolgát.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest