- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Mini-ITX
Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Tudtok egy programot, amellyel tudom a telefonom webkameraként használni? Próbáltam párat, de egyiket sem tudtam működésre bírni.
Köszi előre is! 
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Tudom, hülye kérdés lesz, de a melegtől tud jobban merülni az akku? Azóta megoldottam a korábban felvetődött problémát, kikapcsoltam a 3g-t.
Feltettem egy progit, mely azt írta, hogy az akku még 8-9 órát bír, erre 2 óra után lemerült a teló. Azért vetődött fel bennem, hogy lehet, nem bírja a meleget. -
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Tanácsért fordulok hozzátok. Második napja azt vettem észre, hogy rohamosan merül a telefonom, feltöltöm este. Ahogy feltölti, már szedem is le a töltőről, reggel még tele van, a HÉV-en zenét hallgattam, most véletlenül ránéztem a telefonra és már 20%.
Van olyan program, ami felelős az akkuhasználatért? Mert én általában amit nem használok, vagy úgy látom fölöslegesen megy, azt be szoktam zárni. Köszi előre is! -
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Egy érdekes kérdéssel fordulok hozzátok, bár lehet nem lehetetlen. Meg lehet valahogy oldani, hogy a Nokia fülesén található gombokat tudjam használni a telóval? N8-hoz készült fülesem van, ezzel a telóval csak a zenét tudom hallgatni, de a gombok nem mennek. Gondoltam megkérdem, hátha...

-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Egy elég bugyuta kérdéssel fordulok hozzátok. Be lehet állítani az Androidon egyedi ébresztőhangot? Én csak a gyárikat találtam benne és nem kínálta fel a lehetőséget egyedi hang megadására.
Köszi előre is válaszotok.
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Jövedelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Call of Duty: Black Ops 7
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Next level racing GT Elite rig + monitor mount
- Gamer PC - Ryzen 7 2700x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi előre is! 
De ez nem illik a topicba. 

Feltettem egy progit, mely azt írta, hogy az akku még 8-9 órát bír, erre 2 óra után lemerült a teló. Azért vetődött fel bennem, hogy lehet, nem bírja a meleget.

Van olyan program, ami felelős az akkuhasználatért? Mert én általában amit nem használok, vagy úgy látom fölöslegesen megy, azt be szoktam zárni. Köszi előre is!