- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
Aktív témák
-
domerator
veterán
Most már van miből válogatni... amikor a blédet vettem, akkor volt a MixZing, meg valami FolderPlay fapad. Volt a virágostól a Poweramp, ami félóra alatt a fél akkut megette és azt hiszem ennyi. (playerpro-ra akkor nem emlékszem) Szétkerestem akkoriban az agyam a marketen, de egyik se játszott le folderből. Most van, de most már szerencsére nem kell a Mort sem, mert a miui sajátja jól dolgozik.
-
Avicularia
veterán
Van vele kis gondom,pont arra nem tudom használni amire akarnám.
Mostohalányomat letiltani a netről,mikor nem jól viselkedik.
Van itthon 5 internetet használó eszköz,2 laptop 2 androidos mobil,illetve egy galaxy tab ,végül is ez is androidos mobil.
Mindegy hogy a HD2-ön,vagy a galaxy tabon futtatom a progit,minden más gépet ki tudok zárni a hálózatról,csak azt a laptopot nem amin a mostohalányom szokott netezni.
Bármilyen beállítással vígan tovább működik rajta a net.
Valami megoldás?
Routerben sajnos valamiért nem működik a mac szűrés,hiába vannak beállítva az engedélyezett mac-adressek,ha bekapcsolom nincs net semelyik eszközön sem.
Szóval ezt sem tudom használni erre a célra. -
Destr4ct
aktív tag
Szerintem nem valószínű, hogy van, habár lehetséges lenne ilyen programot csinálni.
Ezek a caller id programok igazából nem tudják lecserélni, vagy módosítani az alap hívóképernyőt, csupán gyorsan fölérajzolják magukat.
Lehetséges lenne csak nagyobb képet fölé rajzolni az eredetinek. De nincsen egységes alap hívóképernyő, verziók, gyártók, készülékek között vannak különbségek. Lehetetlen a programot előre úgy megcsinálni, hogy mindenféle hívóképernyőre jó legyen.
Így olyan program kellene, ahol te tudod beállítani, hogy konkrétan hol és milyen méretben jelenjen meg a kép.
Ilyennel nem találkoztam még.A BIG! caller id-t be lehet állítani hasonlóra mint az alap hívóképernyő, mondjuk nagyobb testreszabási/témázási lehetőség csak a fizetős verzióban van.
-
-
domerator
veterán
Ha már szóba került a bevásárló lista... létezik magyar nyelvű bevásárló lista app?
Olyasmire gondolok, amelyikben benne vannak az alapvető élelmiszer, tisztítószer, higiénia, stb. árucikkek (persze nem márkákra gondolok, hanem csak annyira, hogy pl. fogkrém, kenyér, sajt, stb.) és csak egyszerűen mondjuk be kell pipálni azokat, amire szükség van és a boltban az összesített listát előhívni.
WM-ra volt nem is egy ilyen, csak mind angol nyelven... magyarul viszont még nem láttam egy ilyet sem.
-
chab7
addikt
"Sztem a legjobban azzal jársz, ha leszedsz egy valagnyi jobb pontozású lejátszót, mindet felrakod és tesztelgeted, majd eldöntöd magadnak, hogy melyik jön be a legjobban. "
Bizony bizony. Én is így választottam ki, hogy az én igényeimet az MX Player fedi le.
(Petya ajánlóból nekem is csak az ES File van feltéve a másik listából meg csak az Opera Mini/Mobile
pedig itt is jóval 100 felett a használt app mennyiség)
-
TRob1
veterán
Jah, és eléggé dícsérik a Meridian Media Player-t is...
-
rum-cajsz
őstag
Nem fake.
Tisztelt X Y!
Értesítjük, hogy 2011. november 2-án a Díjnet Mobilfizetési Szolgáltatást az Android operációs rendszerrel is használható DigiCsekk Mobiltelefonos Alkalmazás váltja fel, mely a korábbiakhoz hasonlóan ingyenesen áll rendelkezésére. Annak érdekében, hogy Ön továbbra is mobiltelefon segítségével tudja kiegyenlíteni számláit, rövidesen a DigiCsekk alkalmazás telepítéséhez szükséges linket tartalmazó SMS-t küldünk az Ön által a Mobilfizetési Szolgáltatásba regisztrált telefonszámra.
Az alkalmazást Android mobilkészülék esetén letöltheti közvetlenül is a https://market.android.com/ honlapról.
Amennyiben Ön már DigiCsekk felhasználó, abban az esetben nincs szükség az alkalmazás újratelepítésére, csupán a Beállítások/Szolgáltatások aktiválása menüpontban jelölje ki a számlasablonok szolgáltatást. Az alkalmazás letöltését követően a Díjnet rendszerből mobiltelefonjára megküldött, de még ki nem egyenlített számlái megjelennek a DigiCsekk alkalmazás "Várakozó számlák" menüpont alatt, korábban kiegyenlített számláit pedig a "Kiegyenlített számlák" menüpontban találja.
A korábbi alkalmazásban megadott kártyaadatai az Ön biztonsága érdekében törlődnek, így azokat a DigiCsekk alkalmazásban újra rögzítenie kell.
Az új alkalmazás letöltésével egyidejűleg javasoljuk a feleslegessé vált Díjnet Mobilfizetési Szolgáltatás mobilkészülékéről való törlését.Szolgáltatásunkról bővebb információt talál a www.dijnet.hu vagy a www.digicsekk.hu honlapokon. Esetlegesen felmerülő kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal az info@dijnet.hu vagy az info@digicsekk.hu e-mail címek bármelyikén!
Bízunk abban, hogy az alkalmazásváltással járó kellemetlenségeket sikerül ellensúlyoznunk szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével!
Együttműködését köszönjük!Üdvözlettel
Díjnet Ügyfélszolgálat -
sssz
őstag
reklámmenetesség : játék alatt kikapcsoloma netet (nem tölt be reklámot)
full backup? :minek, nem akarok romot cserélgetni (és aki nem rootolt, az valószínűleg szintén nem). my backup pro amugy szinte mindent lement root nélkül
a rendszerprogik nem zavarnak, elférnekDe ne vitázzunk, úgyis meddő a vita
-
jozsi252
veterán
köszi ez télleg nagyon jó program. annyi lenen hogyha adok hozzá profilt és azon belül rámegyek hogy esemény akkor ottvan hogy csengés változatlan meg stb stb ezek mik pontosan?
randras: Szóval akkor csak annyi kell hogy pl gmailes fiókom társítva van a markethez, ( elis felejtettem de a marketbe elsőnek csak úgy lehet belépni hogyha társítom 1 fiókhoz ugye? ) és ha pl lesz törlök telefonról mindent, majd következő belépésnél beállítom markethez a gmailes fiókom és egyből érzékeli hogy az adott appot megvásároltam és egyből leis lehet tölten?
-
BDave
őstag
Nekem az Ex-szel vannak gondjaim, nem is válaszolnak a feedback-es levelemre...
Másnak is vannak gondjai az Ex-szel?Flash Player minden telefonra! - akinek esetleg szükséges...
-
Necc
addikt
Még mindig nem értelek. Az eyecandy óra szerintem valahol itt kezdődik, ahol a túlcsicsomázott design már gátolja a gyors, könnyű és egyszerű leolvasás lehetőségét.
Ráadásul azok az órák (amikre egyébként évek óta szükségem van) hol növelik nem elhanyagolható mértékben a készülék válaszidejét? Hol generálnak azok extra animációs időt ahol a szemeid csak a csillivilli animációt bámulják a készülékkel való interakció egyértelmű hátrányára? Mert ugyebár ez is a része lenne a teljes idézetnek.Igaz, eszik a RAM-ot, de a rendszer szerint ~3.5MB-ot ami alig több, mint 1%-a a teljes "user memory" -nak, szerintem vállalható.
Igen, eszik rendszererőforrást, mert újra kell rajzolni percenként, ha az adott főképernyő aktív állapotba kerül, de mégis semmiség ahhoz képest mikor az eyecandy gömb formába préselve a júzer görgeti a listát.Akárhogy is, elrágódhatunk mi ezen az idők végtelenségéig, azon nem fog úgyse változni semmi ha a júzer eyecandizni akar a mobilján akkor eyecandy-t fogja nyomatni ezerrel, vagy a saját dolgait/szokásait megkönnyítve a funkcionalitásra fókuszál.
-
VD
őstag
-
VD
őstag
Baszki, kajak elszédültem a videókat nézve. Hogy lehet ilyen elmebeteg módon lapozgatni?
De az is jól látszik, hogy ilyen extrém tekergetés közben laggol rendesen...
De ez szvsz.vétó
TRob1 kolléga videója is jól mutatja, hogy azért a kiegészítők nélkül is laggol, ha nyuzzák.
Bár hozzáteszem az nem derült ki mi fut még mellett a háttérben. Így nem kizárt, hogy önmagában akár még jobb is mint egy-két gyári megoldás. -
Necc
addikt
Engem viszont erdekel mert hiaba van benne 512MB, abbol valamiert csak 300MB-ot jelez teljes memorianak, nem tudom miert, de igy hogy 212MB RAM-ot elnyelt a fold, maris mas a dolgok fekvese.
Szerk.: gyorsan dobok errol is egy screenshotot: [link]
Szerk2.: #20652: jaaaa szoval az a ~300MB az a felhasznaloi RAM (java dolgoknak) mig a maradek ~200MB pedig maga a linux rendszer altal hasznalt RAM (kernel, driverek, GUI, stb.) igy erhtetobb. Azt hittem az integralt grafikus chip kaja'l le ennyit
Akkor lehet me'g tolni neki az ipart
-
vétó
aktív tag
na pont az nem jött be, hogy nem testreszabhatóak. nem változtatható a háttérkép (ez még nem is akkora baj), és csak azok az alkalmazások érhetők el róla, amit ők belehegesztettek. de azért szerintem - ismerve ezt a fejlesztőcsapatot - lesz ez még jobb is!
Egyébként a mézescombban is a gyűrűs megoldás van, az tetszik.A CM7 testre szabható gyűrűs lockere feltehető 2.2-re? És ha igen, tudtok hozzá linket?
-
vétó
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen routert?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Phoenix GTX 1650 OC 4GB GDDR5 Videokártya
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged