Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Winamp: Trash, garbage, hulladék. Nekem.
Csak egy gyári zenelejátszó más GUI-val: nem tud könyvtár szerint lejátszani, az összes zeneszámot - így a csengőhangokat is fogja és összeömleszti, kiolvassa az ID3 taget a nem .mp3 fájlokból de lejátszani már ez se tudja, de te tapicskolsz rá bőszen és nézel mint borjú az új kapura, hogy miért nem játsza le a zenét.
Köze sincs a PC-n megszokott minőségű lejátszóhoz.MortPlayer-t én is csak ajánlani tudom, egy jól összerakott, bőséges beállítási lehetőségeket kínáló alaposan testreszabható zenelejátszó ahol könyvtárak alapján vagy annak kizárásával (is) tudsz zenét lejátszani, opcionálisan telepíthető asztali widgettel vagy értesítősávos kijelzéssel. Mindezeken felül reklámmentes (kikapcsolható a beállításokban), és teljesen ingyenes, azaz nem kapsz semmi plusszt, ha megveszed a "donation" alkalmazást.
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Neki sem ajánlottam, csak kérdeztem hogy nézte-e már.
(Winamp sztem jó, az volt Mort előtt) De érdemesebb olyat kérdezni, aki gyakran hallgat telefonról zenét, mert én igen ritkán (csak buszon) és vájtfülű sem vagyok 
Sztem nincs olyan hogy legjobb, mindenkinek más tetszik, mindenki mást ajánl (vagy a sablon PowerAmpot
).
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 64]
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ OLED 2.8K HP OMEN 14 / Ultra 9 185H / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 2027 GARANCIA / bolti ár1m
- Eladó nagy teljesítményű Gaming PC i5-12600K RTX 5060 32GB DDR5 1.5TB NVMe MSI B760 A
- Xbox Series S 1TB - MS garancia
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Winamp sztem jó, az volt Mort előtt) De érdemesebb olyat kérdezni, aki gyakran hallgat telefonról zenét, mert én igen ritkán (csak buszon) és vájtfülű sem vagyok 
).