- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho #21809 üzenetére
Sztem a legjobban azzal jársz, ha leszedsz egy valagnyi jobb pontozású lejátszót, mindet felrakod és tesztelgeted, majd eldöntöd magadnak, hogy melyik jön be a legjobban. (1-1 negatív vagy pozitív hsz-ből nem lehet eldönteni semmiről, hogy az neked tetszik-e vagy sem) Pl.pont a Mobo-nak "kellene" az egyik legjobbnak lennie a szavazatok mennyisége és átlaga alapján...
Szvsz ez olyan dolog, hogy mindenki eldönti maga, miket használ. Nekem pl. a néhány hsz-el lejjebb lévő nexusking ajánlóból 1 db app van telepítve, a "valami zseblámpa"
, a petipetya ajánlóból meg 2 (dropbox, docs to go), pedig van vagy 55-60 app a telefonomon.
Több ezer hsz-ből egy mondja hogy gyenge, mások meg 4-5 pontot adnak rá, akkor mi a fontosabb? Az 1 vagy a sok ember véleménye? Sztem legfőképp egyik se, hanem a saját tapasztalat.
VPlayer-t vagy pedig a Yxplayer-t? - 1 pillanat telepíteni mind2-t, és néhány perc alatt kiderül, hogy melyik jobb számodra (hisz a vélemények alapján nagyon xarok is, meg nagyon jók is
)
Bocsi a hosszúért...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest