- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
Jeanne99 #8373 üzenetére
Vagy négyet-ötöt próbáltam, úgy rémlik, Dolphint is.
Az volt a gondom, hogy a gyári browserrel bizonyos fórumokon nem tudtam a hozzászólás ablakba írni, nem lett aktív. Igy aztán letöltöttem egy csomó böngészőt és teszteltem.
Az Opera volt az, aminél működött... és hát végülis nem is rossz, gondoltam, megtartom, ez lesz az alapértelmezett. Csak ez a "kép-dolog" nagyon idegesít, úgyhogy gondolkozom rajta, hogy talán mégse kap alapértelmezett státuszt, csak vésztartalékost... -
schmo07
tag
válasz
Jeanne99 #8365 üzenetére
Csak félig előztelek meg, telóról írtam, és azért ott még nem annyira megy nekem ez a másolós, linkelős dolog, szóval csak a nevére futotta, linkre nem
Opera Mini kérdésem lenne: amikor olyan oldalt tölt be, amin képek vannak, a képek helyén színes kockák vannak, és csak pár mp-cel később lesz ott a kép.
A gyári böngésző rögtön képekkel együtt tölti be.
A kérdés az lenne, hogy az Operában be lehet azt állítani valahol, hogy ugyanígy csinálja? -
zeorsdfd
senior tag
válasz
Jeanne99 #8114 üzenetére
Nem lehet elégszer belinkelni:
Ne használj task-killert!(magyarul)
Ne használj task-killert!(magyarul)
Ne használj task-killert!(angolul)
Ne használj task-killert!(angolul,a végső csapás)."De szerencsére ritkán van olyan, hogy van wifi és én nem akarnám használni:"
Jól értem, ha valahol wifi van, akkor te leülsz egy sarokba és wifizel végig?(bocs)
-
TRob1
veterán
válasz
Jeanne99 #8071 üzenetére
Jók. Annyit fűznék a zenefelismerőhöz, hogy érdemes a SoundHound-ot is feltenni, mert tesztelgettem mindkettőt, és van olyan hogy az egyik felismeri másik nem, vagy épp fordítva (sztem mid2 elfér 1 telón
) : SoundHound
Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest