- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Az Abduction! nagyon komoly, én is csak ajánlani tudom.
-
llaszlo
veterán
Én 15 hónap múlva vettem új telefont. Bevittem 2x szervízeltetni a régit, de miután még mindig volt hibája harmadszor már cserét kértem. Persze azt mondták, hogy nem lehet meg beszéltek össze vissza. Én meg mondtam, hogy a hatályos jogszabályok értelmében lehet. Aztán 2 nap múlva hívtak, hogy vissza vásárolják a telefonom. Vissza kaptam a pénzt és vettem egy új telefont.
És ha +/-5000 Ft az eltérés még a hűséget sem kell meghosszabbítani.
-
hurrikan
addikt
1. Watchdog-ot tedd fel
2. tedd fel az Advenced Task Killert és a következőképp állítsd be:Auto Start: pipáld be
Show Notifaction: ha aztakarod hogy fent kintlegyen az ikonja pipáld, ha nem akarod akkor ne pipáld, ez rajtad áll.
Auto kill level: Állítsd Safe-ra
Auto kill Frequency: When Screen Off-ra állítsd
Security Level: Medium legyen jelölve
Amiket nem soroltam azokon ne állíts.
Az egésznek a lényege, hogy takarítja a RAM-odat, bezárja a rosszul bezáródott programokat, vagy amik feleslegesen futnak. A felsoroltakat pedig azért kell Ignore listára tenni, hogy azokat sose zárja be. A felsoroltak közül minden olyat tegyél Ignore listára aminél nem akarod hogy bezárja. Ilyen pl az adatforgalom számlálód, hiszen ha bezárja nem tud számolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- BestBuy topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest