Hirdetés
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Az Abduction! nagyon komoly, én is csak ajánlani tudom.
-
llaszlo
veterán
Én 15 hónap múlva vettem új telefont. Bevittem 2x szervízeltetni a régit, de miután még mindig volt hibája harmadszor már cserét kértem. Persze azt mondták, hogy nem lehet meg beszéltek össze vissza. Én meg mondtam, hogy a hatályos jogszabályok értelmében lehet. Aztán 2 nap múlva hívtak, hogy vissza vásárolják a telefonom. Vissza kaptam a pénzt és vettem egy új telefont.
És ha +/-5000 Ft az eltérés még a hűséget sem kell meghosszabbítani.
-
hurrikan
addikt
1. Watchdog-ot tedd fel
2. tedd fel az Advenced Task Killert és a következőképp állítsd be:Auto Start: pipáld be
Show Notifaction: ha aztakarod hogy fent kintlegyen az ikonja pipáld, ha nem akarod akkor ne pipáld, ez rajtad áll.
Auto kill level: Állítsd Safe-ra
Auto kill Frequency: When Screen Off-ra állítsd
Security Level: Medium legyen jelölve
Amiket nem soroltam azokon ne állíts.
Az egésznek a lényege, hogy takarítja a RAM-odat, bezárja a rosszul bezáródott programokat, vagy amik feleslegesen futnak. A felsoroltakat pedig azért kell Ignore listára tenni, hogy azokat sose zárja be. A felsoroltak közül minden olyat tegyél Ignore listára aminél nem akarod hogy bezárja. Ilyen pl az adatforgalom számlálód, hiszen ha bezárja nem tud számolni.
Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest