Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Az SE már nem gyárt igazán jó telókat főleg okostelefon kategóriában. Nagyon lemaradtak ahogy a Nokia is.
Én fogtam a kezemben meg használtam is X8-at és valami gagyi játéktelefon érzetem volt. Még a régi Pulse-om is jobb benyomást nyújtott.
Ami most nagyon jó vétel 60k-ért van a Desire Domino csomagban a webshopban. -
sssz
őstag
nem a telefon vásárláskori állapota szerintem a legfontosabb (értem itt a hardver, szoftvert), hanem a support... amit a nagyobb márkás is sajnos elhanyagolnak.
kínai klónokat is tudsz venni fantasztikus hardverrel, ami egy lovat is elhúznem szabadna arra építeni, hogy majd a vevő úgyis megveszi a legújabb telefont a legújabb szoftverrel.
oké, hogy egy ezeréves telefonra nem csinálnak új szoftvereket, de elvárható lenne szerintem, hogy egy 2.1-el kijött telóra kiadjál előbb-utóbb a 2.2-t és majd 2.3-at is.Én azért döntöttem a htc desire mellett (pedig eddig samsungom volt és nagyon szerettem, de meguntam a tökölést), mert itt talán még egy ideig biztosított lesz a support...2.3 úgy néz ki hogy lesz legalábbis.
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bundle topik
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest