- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Aktív témák
-
Hi!
Aki szereti a walkie-talkie szerű beszélgetéseket, annak ajánlom a Zello nevű alkalmazást.
Nekem szépen megy a háttérben és nem vettem észre plusz fogyasztást. Bármikor lehet vele "rádiózni" az ismerősökkel és a legjobb, hogy van PC-re való program is, így nem csak telefon-telefon hanem szgép-telefon kapcsolat is létre jöhet. Simán működik edge hálózaton is, így egy visszakorlátozott nettel is használható. Van még számtalan egyéb hasonló program is, de számomra ez lett a legmegfelelőbb.
Érdemes kipróbálni, jó szórakozást! -
-
-
-
-
válasz
zeorsdfd
üzenetére
Az androidos szoftverből simán lehet regisztrálni, sőt lehet, hogy webes reg nem is lesz ott. Ezt az oldalt úgy hallottam, hogy kifejezetten mobilokhoz indították. Tehát le kell szedni a MobileVoipot és ott regisztrálni szoftveren belül. Én így csináltam és onnantól be lehet jelentkezni a weboldalon és lehet feltölteni is.
-
válasz
zeorsdfd
üzenetére
Köszi, de 2006. dec. 12. óta használom a Voipdiscountot erre a célra (vezetékes ingyenes, sőt előtte még voipbusterrel kezdtem), viszont mobilra a másik a nyerő.

Sőt erre saját alkalmazás is van a Playen így ha vezetékest hívok akkor ez, míg ha mobilt akkor a másikat indítom hívásnál. Gondolom a mobilszolgáltató örül ennek
-
Ennek van kapcsolási díja! Ez még hozzászámolódik. Ha olcsóbbat akarsz, akkor Voipyo.com , nincs kapcsolási díj, 2 cent a mobil és 0,5 cent a vezetékes hívás, cserébe nincs SIP csak szoftvertelefon. Használható hozzá a MobilVoip androidos telefonszoftver.
-
-
-
válasz
5150head
üzenetére
Szia!
Én a Wifi Manager programot használom erre. Amikor ismert wifit talál, akkor felmászik rá, amikor pedig elhagyom a hatáskörzetét, akkor meg mobilnetre megy át az eszköz. De a rendszer ezt automatikusan kezeli, tehát a mobilnetet nem kell külön kikapcsolni, abban a pillanatban, ahogy a wifire átáll, a mobilnet átmegy pihenőbe. Még az is lehet, hogy mindenféle külön app nélkül is így tenne, de én szeretem az említett programot, mert nagyon könnyen kezelhető vele a wifi rész. -
válasz
flash-
üzenetére
Szia!
Az valami profilállítgató progi lenne? Arra én a LLAMA nevű appot használom. Szépen be lehet állítgatni a profilokat, hozzá lehet rendelni a mobilhálózathoz, így, ha otthon vagyok akkor mást csinál, mintha mondjuk az irodámban vagyok. Időzíteni is lehet. Pl. azt mondom, hogy tárgyaláson leszek 1 órát, akkor belövöm, hogy néma legyen 1 órán át, majd ezután visszaáll az alapra. Nagyon pöpec.
Ha nem ilyet keresel, akkor sorry.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- Hardcore café
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest