- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
Tesztelo.hu #31974 üzenetére
Milyen igaz..
DE sajnos (mivel belejöttem), miért van az, hogy Józsit, mag Pistit megosztják ezek a milyentelefonodvanöcsém dolgok..
Mindkettő van, él működik..
Nekünk ez az tuti, neked meg az..
Feleslegeseknek tarom ezeket a "mélyreható" véleményeket, hogy melyik a jobb..
Én sosem vennék ilyen telefont, de sosem mondanám, hogy az android jobb, mint a tied.
Csak titokban reménykednék benne. (mert tudom hogy igazam van)
Ja, és pont ma is vettem egy alkalmazást a marketből.
-
punky10
addikt
válasz
Tesztelo.hu #31974 üzenetére
Ez ne haragudj,de hülyeség.Ugyszolván semmit sem kell csinálniuk,a droidos telok több mint 80%-án simán fut,mert már megcsinálták a legtöbb felbontásra.De hiába övék a(szerintem)legjobb navi,nehéz dolog náluk a frissités is.Nálam pl a a PNA hivatalos frissitését nem sikerüét 4 ora kinlodás után megcsinálni,mérgemben 8(!!!)perc alatt feltettem illegálisan.Nem dicsekvésböl irom,mikor megvettem a navit,benne volt az árában 3 frissités.Ebböl 1-et sem tudtam végigvinni,mert tulbonyolitották:ezt töltsd le,azt töltsd le,ezt futtasd,azt linkeld...stbLetöltöttem torrentröl a frissebb verziot,az uj térképet, feltettem késsz...Miért nem lehet ilyen egyszerüen a hivatalos verziot feltenni?Föleg a Droidnál mikor a legtöbb felbontásban már megvan.Legalábbis ugy hallottam...
Összeszednék a fellelhetö appokat,beletennének egy regisztráciot,normális,magyar viszonyhoz tervezett árakon feltennék a Marketre,és menne a pénz.A kevesebb pénz is jo,ha sokszor jön,mint a semmi,föleg ha a semmiért is használják az appot...
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest