- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
válasz
krisi047 #25497 üzenetére
Elég gáz ez a téma, mivel a világon legtöbb helyen fordítva használják a vezeték nevüket az emberek, ebből sok keveredés adódik.
Tuti javaslatot nem tudok, egy-két ötlet, igaz elég munkaigényes. A gmail profilban szerkeszted a telefonkapcsolataidat, majd csak innét szinkronizálsz, itt van lehetőség vezetéknév és keresztnév szerint csoportosítani. A gond, akkor fog újra kezdődni, ha a facebookal is szinkronizálni fogsz, akkor újra lesz ilyen is, és olyan is.
Sokat kínlódtam ezzel a problémával ezért én úgy oldottam meg, hogy egy rubrikába írom be a teljes nevet, így nem tudja fölcserélni a szoftver, a facebook meg tiltó listára került, nem engedem vele szinkronizálni.
Biztos fognak jobb ötlettel is szolgálni!
Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged