Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen processzort vegyek?
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
te alapvetoen a telefonon valo filmnezes letjogosultsagat vontad ketsegbe. - Van annak létjogosultsága (már hogyne lenne a mai világban, ahol még a fércbúkot is bálványozzák
), az már más kérdés, hogy aki telefonon néz filmet, az nem szereti a filmeket, max az időt üti így agyon (ráadásul a legtöbb ilyen ember meg otthonra minimum 50collra vágyik, mert elmondása szerint nagyban a tuti - és ismerek nem 1 ilyen embert).
Persze senki ne sértődjön meg, és ne is szabadkozzon, ilyen világban élünk. Én pl. 1 db mozis verziójú filmet nem néztem még meg, képtelen vagyok rá, és telefonon se néznék meg 1et se (max sorozatokat, ahol sokszor elég, ha csak hallgatja az ember
) -
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ha nem rakod össze a képet, akkor persze így jön le, de előző hozzászólásokat nem szoktad olvasni?

Nem akartam droti25-ot megszólítani, mindenki úgy csinálja, ahogy neki kellemesebb. Ezt a szükség megoldást, csak akkor tartom jó megoldásnak, ha többen használnak egy gépet.
Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), az már más kérdés, hogy aki telefonon néz filmet, az nem szereti a filmeket, max az időt üti így agyon (ráadásul a legtöbb ilyen ember meg otthonra minimum 50collra vágyik, mert elmondása szerint nagyban a tuti - és ismerek nem 1 ilyen embert).
Persze senki ne sértődjön meg, és ne is szabadkozzon, ilyen világban élünk. Én pl. 1 db mozis verziójú filmet nem néztem még meg, képtelen vagyok rá, és telefonon se néznék meg 1et se (max sorozatokat, ahol sokszor elég, ha csak hallgatja az ember
)