Hirdetés
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Én is kipróbáltam ma a gugli navit.
Tulajdonképpen nem is rossz. Ami nem jó benne, azt előre tudtam, nem ért meglepetésként.
Jó, hogy valóban működik navigáció közben minden adatkapcsolat nélkül. Egyedül az úticél megtalálásához kell adatkapcsolat. Gondolom a google keresőt használja ehhez, és ahhoz internetkapcsolat kell. Persze előre le kell tölteni a szükséges térképrészleteket, ellenkező esetben út közben kell letöltenie.
Ami viszont nem tetszett, az a térkép. Sajnos a Google a Tele-Atlas térképeit használja, ami Magyarországon igencsak kihívásokkal küszködik. Pl. Nyíregyházán a szép új atombunker plázánk már 3 éve megvan, de a térképen még a régi úthálózat szerepel. De pl. az M6-os, vagy M31-es autópálya már megvanEzek szerint csak a felkapottabb helyeket frissíti a Tele-Atlas.
A próba során próbáltam "szivatni" szegényt, azaz szándékosan nem arra mentem, amerre mondta, de gyorsan újratervezte az útvonalat (igaz, csak 4-5km volt), adatkapcsolat nélkül is.
Viszont beállítási lehetőség csak annyi van, hogy autópályák, fizetős utak ki/be, illetve párféle alternatívát hajlandó felkínálni. Kábé ugyanaz, mint ami a google maps-ban is beállítható. Legalábbis egyelőre. Kíváncsiam várom, hova fejlődik.Röviden összefoglalva a szoftver létezik, működik, kis odafigyeléssel adatforgalom nélkül is lehet használni, és ha a GPS-ed bedöglött, de sürgősen indulni kell egy messzi, ismeretlen tájra, akkor szükségmegoldásnak megteszi. De azért egy kimondottan navigációra készült vasat, amin ráadásul IGO fut, nem tud pótolni.
Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest