Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Én is kipróbáltam ma a gugli navit.
Tulajdonképpen nem is rossz. Ami nem jó benne, azt előre tudtam, nem ért meglepetésként.
Jó, hogy valóban működik navigáció közben minden adatkapcsolat nélkül. Egyedül az úticél megtalálásához kell adatkapcsolat. Gondolom a google keresőt használja ehhez, és ahhoz internetkapcsolat kell. Persze előre le kell tölteni a szükséges térképrészleteket, ellenkező esetben út közben kell letöltenie.
Ami viszont nem tetszett, az a térkép. Sajnos a Google a Tele-Atlas térképeit használja, ami Magyarországon igencsak kihívásokkal küszködik. Pl. Nyíregyházán a szép új atombunker plázánk már 3 éve megvan, de a térképen még a régi úthálózat szerepel. De pl. az M6-os, vagy M31-es autópálya már megvan
Ezek szerint csak a felkapottabb helyeket frissíti a Tele-Atlas.A próba során próbáltam "szivatni" szegényt, azaz szándékosan nem arra mentem, amerre mondta, de gyorsan újratervezte az útvonalat (igaz, csak 4-5km volt), adatkapcsolat nélkül is.
Viszont beállítási lehetőség csak annyi van, hogy autópályák, fizetős utak ki/be, illetve párféle alternatívát hajlandó felkínálni. Kábé ugyanaz, mint ami a google maps-ban is beállítható. Legalábbis egyelőre. Kíváncsiam várom, hova fejlődik.Röviden összefoglalva a szoftver létezik, működik, kis odafigyeléssel adatforgalom nélkül is lehet használni, és ha a GPS-ed bedöglött, de sürgősen indulni kell egy messzi, ismeretlen tájra, akkor szükségmegoldásnak megteszi. De azért egy kimondottan navigációra készült vasat, amin ráadásul IGO fut, nem tud pótolni.
Aktív témák
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ezek szerint csak a felkapottabb helyeket frissíti a Tele-Atlas.