- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
clouse #15736 üzenetére
Hello
A Rainy days az olyan...az utolsó 1 órát mutatja.....és egész európát...
Nekem pedig egy jó kis átlátszó digitális óra kellene...és ha lenne olyan progi,amivel a futás közbe a megtett távolságot tudnám mérni...esetleg,hogy mennyivel megyek stb..az is jó lenne..
köszönöm -
Psychonaut
veterán
válasz
clouse #15500 üzenetére
Ez nem olyan, mint amit a szallodak hasznalnak, hogy nincs kodolva a WiFi, de csak egy kezdooldalra mehetsz fel, es oda kell felh. nevet es jelszot beirni (es ezutan lehet bongeszni)? Mert ha igen, akkor szerintem arra nincs program, hogy ezeket a webbongeszo inditasanal automatikusan elkuldje.
k850: minek filmet nezni, mikor meg is csinalhatod?
-
válasz
clouse #13623 üzenetére
"Internetes oldalak androidra írt változatuk(pl.: Fn.hu, Hír24, stb) megtekintése mennyivel kevesebb adatforgalmat generálnak mintha a böngészőn keresztül néznénk meg?"
Én pl. a Magyarországi Hírek alkalmazást használtam, annyi csak az előnye, hogy egy helyre van gyűjtve a fő híroldalak. A teló böngészőjét használja, ami köztudottan több adatforgalmat generál, mint az OperaMIni.
A másik, ha 2.1-es rendszered, akkor a telo memória kapacitása is csökken, más alkalmazás kárára.
Ha, helyesen tudod a könyvjelzőket kezelni ill. a gyorsindító ikonokat az OperaMiniben, akkor teljesen fölösleges alkalmazás. -
petipetya
nagyúr
válasz
clouse #13629 üzenetére
Mivel mindenki másként, máshogy, másmilyen net csomaggal használja, így szinte lehetetlen megállapítani azt, hogy xy havi 88MB-os adatforgalma alapján az neked elég lenne-e.
Szerintem egy 100MB-os csomag mindenképpen kell rá, persze olyan melynél a 100MB átlépésekor nincs túlforgalmazási díj, csak lassítás.
-
Wajk
addikt
válasz
clouse #13623 üzenetére
anélkül hogy belelátnék, a legtöbb hasonló program úgy működik mint egy rss olvasó. A keret megvan és az adatokat huzigálja. Ha böngészővel nézed, az letölti a "keretet" is, azaz magát az oldalt is...
amúgy meg teszteld le és tájékoztass minket a %-os értékről
forgalomszámláló + kis idő = már meg is lesz a válasz.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest